Potrefenáhusa my teď máme žádanku na logo i pro mladšího. Podle toho, co převedl u pediatry se, tuším, přidám do klubu ![]()
Ale moje ségra se tvářila, že tam není, kolikrát i na návštěvě u babičky. Přitom od pěti let vystupuje s folklorním souborem.
Potrefenáhusa my teď máme žádanku na logo i pro mladšího. Podle toho, co převedl u pediatry se, tuším, přidám do klubu ![]()
Ale moje ségra se tvářila, že tam není, kolikrát i na návštěvě u babičky. Přitom od pěti let vystupuje s folklorním souborem.
Karja jo, ona by byla dobrý režisér ![]()
Třeba doroste do věku, kdy jí v některých činnostech bude dávat smysl, že jí někdo "poručuje". Nebo to vydrží kvůli kámoškám. A nebo taky ne no.
Potrefenáhusa naše holky jednou taky nutně potřebovaly housle, protože je měl cvrček v pohádce. Vystřihla jsem jim je z kartonu, struny mají z gumiček, smyčec z hůlky od sushi. Starší si ty svoje pomalovala sama. Tak já bych se dcery zeptala, jestli by tohle nebyla cesta? Teda nemyslím k Vánocům, ale hned teď místo klacíků ![]()
.
Přikládám i fotku pro představu, provedení nic moc, protože u nás u těhle požadavků je nejdůležitější rychlost, ne kvalita.

Anema náhodou, to je boží
Anema ty jsou úplně nejvíc nejlepší!
Anema ale ty jsou báječný!!!!!
ja věděla, ze se tu mám zeptat! ![]()
hele a ještě si přeje srdíčko, co by bylo zároveň kouzelná hůlka ![]()
Potrefenáhusa jo? Takže budeš vyrábět? Tak jenom doporučuju to podélně něčím vyztužit, třeba dřívky od nanuků, samotnej karton, byť ve více vrstvách, po čase neodolal tahu gumiček
Anema ale ty jsou báječný!!!!!
ja věděla, ze se tu mám zeptat!
hele a ještě si přeje srdíčko, co by bylo zároveň kouzelná hůlka
Potrefenáhusa ty kouzelné hůlky od monis měly předminulé léto obří úspěch i u nás u holčiček 3 a 5 let.
Tabea ty jsou taky super!
Potrefenáhusa nebo tyhle elzácký

Potrefenáhusa ty od monis jsou ale nejhezčí
Tabea jo, ta by se určitě libila taky!
jinak u nás do toho najelo (skoro) dvouletý mimino ![]()
Nechce nosit nic jinyho než saty, včera si vymohla nalakovani nehtů a dneska rano se porvaly o tylovou sukni, mimino si ji samo obliklo a při exekuci řvalo Moje, moje!!!!!!
Potrefenáhusa ještě bych ti, a ostatním holčičím matkám, doporučila postroj "na koně". U nás se vytahuje pravidelně venku i uvnitř.

Potrefenáhusa těch elzovejch hůlek jsou 4 kusy, to by zbylo i na tebe s mužem. ![]()
Potrefenáhusa To tak prostě je, ti mladší se dostanou do všech těch fází, zájmů, atd. mnohem dřív, neuděláš nic. Viktor úplně přeskočil různá oblíbená témata nejmenších dětí, Tlapkovou patrolu, Statečná autíčka, večerníčky, písničky... Rovnou jede sporťáky, Roblox a Imagine Dragons. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.