Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:09

MPLee u nás nikdy nezbyde jedna barva, resp. zbyde jedna složená ze všech.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:13

Muslik Za mě všechnu práci v těchto směrech  odvedla skolka;-). 

Evaeva Toho jedině očipovat. Ten všechno ztratí, včera byl lampionový průvod plus program pro deti a tam se nám ztratil za první zatáčkou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:16

Karja

My jsme nějaký ten čip dávali synovi do kapsy na lyžích, kdyby nám sjel někam do neznáma. Takže řešení existuje

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:18

Muslik u tříleté bych to ještě vůbec neřešila

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:35

Evaeva No to jsou srandy, srandy, ale dneska by to asi ségra ocenila. Synovec nevystoupil ted navečer vcas zastávce takze plánované 4 km jel přes hodinu a půl. Ona mu teda volala ať vystoupí v jiné vesnici, že pro něj dojede, ale on se domluvil s řidičem, že ho vezme zpátky, ale už jí jaksi nerekl, že ho vezme zpátky dle jízdního řádu, takže za hodinu a půl, a pak ji nebral telefon. Takže ségra na prášky, dovolala se mu kdoví po kolikáté a on ji řika ,,mami, co blbneš, pan řidič je moc hodnej, povídáme si, pohodicka,,.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:41

Karja

A to si vem, že máme ty mobily. Jaký nervy by to byly bez nich. Kolik mu je?

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:45

Evaeva Je mu 10, což není málo, ale musís uvázit, že on začal autobusem jezdit až teď v listopadu a prostě tady ty vesnice, kolikrát máš zastavku někde jen při silnici...takže to si i myslím, že i třeba tomu řidiči se moc nechtělo ho vyložit za tmy v cizí vesnici, ať tam čeká sam na rodiče. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:47

Muslik já jsem taky nic neučila, natož ve třech letech, prostě napřed držela pastelky jako klacek a pak (ale nejdřív ve 4 letech, řekla bych) jako tužku, úchop řešila školka, na zápisu mi řekli, že je to blbě, paní učitelka neříká nic, dcera normálně píše a dokonce to i začíná k něčemu vypadat. 

To mladší je jiné kafe, ve dvou a půl se chytla špetkovitým úchopem pastelky a po pár týdnech čmáranic začala normálně vymalovávat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:50

Karja jo, jasně. To mi právě bylo jasný, že to není jako když přejedeš zastávku v Praze. Je fakt, že teď je to ještě horší kvůli té tmě.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:58

EvaevaJojo, v létě by to bylo v pohodě, ale teď je tady tma jak v pytli, a taky zima, dneska nám napadl i sníh. (Dcera si udělala cestou do školy kouli, pak si ji schovala před pod tujemi, že ji má na velkou přestávku na pana učitele...:D)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:07

Karja ta tma je nepříjemná, já jsem minulé pondělí řekla dceři, že má po keramice jít sama domů jako obvykle a nedošlo mi, že v pět už bude tma jako v pytli dceru to teda vůbec nezastrašilo a normálně přišla, ale já jsem tedy byla dost nejistá, dokud se neobjevila. 

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:11

Šárka během dneška zopakovala slova panda, bunda, kačka, kočka a papoušek

Ale pořád jsou její vyjadřovací schopnosti menší, než byly v jejím věku Rostíkovy. Pak že kluci začínají mluvit později

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:17

Mohučanka Jo přesně tak, to asi řeší skoro každej rodic, tuhle tmu..

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 23:54

Kde to byl ten výchovný idealismus?

Starší dítě přišlo s tím (a dnes už byla docela důrazná), že potřebuje psychologa, aby ji diagnostikoval, protože si myslí, že je narcis a sociopat.

No, jako přes terapie.cz se něco sežene rychle, ale fakt netuším, kde k tomu přišla. Jako je trochu mimoň a ráda se předvádí, ale narcistickou poruchu bych si dovolila vyloučit už ode dveří. 

No, tak hlavně, že na sobě chtějí obě holky pracovat. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 07:54

continuity Asi hodně čte a vzdělává se. Myslím, že narcis se sám nikdy nediagnostikuje, ten je přece v pořádku;-). 

U nás pohoda, naše starší včera přišla s prohlášením, že je asi nejhezčí holka ze školy. Tak dobrý, tohle teda po nás nemá (nemyslím krásu, to samozřejmě, ale to sebevědomí:D)

Offline Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 08:24

Muslik ja ji to neucila, bud to tak chytla sama a nebo ji to naucili ve skolce.

Ja sama drzim tuzku cely zivot spatne, ne tim pozadovanym uchopem. A to mam matku ucitelku prvniho stupne takze za sebe bych ten uchop uplne nehrotila.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 09:16

Já úchop zrovna hrotím u dcery (2. třída). Už v jeslích držela tužku krásně, tak jsem chvalila učitelky a ty tvrdily, že ony nic, že to sama. A v první třídě najednou koukám, že má ten přečuhující palec jak z americkýho filmu. Strašně mě týrá se na to koukat. Paní učitelka prý nikdy ohledne toho nic neřekla. Pastelky i tužky má vyřezávaný stabilo, bez efektu. Takže jsem teď objednala nástavce na tužky a uvidíme. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 11:26

Nebyl nekdo na Transformers Jedna? Syn by z toho byl naprosto odvareny, je mu ale necelych 5 let. Je tam hodne nasili? Vim, ze to je urcene pro deti, ale nejsou ty bitvy nejak moc? Nemam vubec odhad a syn je jeste takovej, ze nema z niceho rozum, hlavne kdyz jsou roboti a akce 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 13:26

Karja no přesně tak jsem jí to řekla. Zrovna ten narcis sebe ze žádné špatnosti nikdy nepodezira a už vůbec ne z toho, že neni dost chapavej vůči ostatním lidem. 

chce konzultaci, tak ji dostane. doufám, že ji paní nerozebere na kousíčky, stačí mi teď jedno ne úplně stabilní dítě, manipulativni tchýně a neschopny šéf s přebujelým egem. Navíc muž právě přišel o výborného šéfa. Za chvíli budu snít o tichem koutku někde na psychiatrii já.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 13:30

continuity no možná bys mohla jít s ní po tom výčtu