MPLee u nás nikdy nezbyde jedna barva, resp. zbyde jedna složená ze všech.
Vše o těhotenství a dětech
My jsme nějaký ten čip dávali synovi do kapsy na lyžích, kdyby nám sjel někam do neznáma. Takže řešení existuje ![]()
Muslik u tříleté bych to ještě vůbec neřešila
Evaeva No to jsou srandy, srandy, ale dneska by to asi ségra ocenila. Synovec nevystoupil ted navečer vcas zastávce takze plánované 4 km jel přes hodinu a půl. Ona mu teda volala ať vystoupí v jiné vesnici, že pro něj dojede, ale on se domluvil s řidičem, že ho vezme zpátky, ale už jí jaksi nerekl, že ho vezme zpátky dle jízdního řádu, takže za hodinu a půl, a pak ji nebral telefon. Takže ségra na prášky, dovolala se mu kdoví po kolikáté a on ji řika ,,mami, co blbneš, pan řidič je moc hodnej, povídáme si, pohodicka,,.
A to si vem, že máme ty mobily. Jaký nervy by to byly bez nich. Kolik mu je?
Evaeva Je mu 10, což není málo, ale musís uvázit, že on začal autobusem jezdit až teď v listopadu a prostě tady ty vesnice, kolikrát máš zastavku někde jen při silnici...takže to si i myslím, že i třeba tomu řidiči se moc nechtělo ho vyložit za tmy v cizí vesnici, ať tam čeká sam na rodiče.
Muslik já jsem taky nic neučila, natož ve třech letech, prostě napřed držela pastelky jako klacek a pak (ale nejdřív ve 4 letech, řekla bych) jako tužku, úchop řešila školka, na zápisu mi řekli, že je to blbě, paní učitelka neříká nic, dcera normálně píše a dokonce to i začíná k něčemu vypadat.
To mladší je jiné kafe, ve dvou a půl se chytla špetkovitým úchopem pastelky a po pár týdnech čmáranic začala normálně vymalovávat ![]()
Karja jo, jasně. To mi právě bylo jasný, že to není jako když přejedeš zastávku v Praze. Je fakt, že teď je to ještě horší kvůli té tmě.
EvaevaJojo, v létě by to bylo v pohodě, ale teď je tady tma jak v pytli, a taky zima, dneska nám napadl i sníh. (Dcera si udělala cestou do školy kouli, pak si ji schovala před pod tujemi, že ji má na velkou přestávku na pana učitele...:D)
Karja ta tma je nepříjemná, já jsem minulé pondělí řekla dceři, že má po keramice jít sama domů jako obvykle a nedošlo mi, že v pět už bude tma jako v pytli
dceru to teda vůbec nezastrašilo a normálně přišla, ale já jsem tedy byla dost nejistá, dokud se neobjevila.
Šárka během dneška zopakovala slova panda, bunda, kačka, kočka a papoušek ![]()
Ale pořád jsou její vyjadřovací schopnosti menší, než byly v jejím věku Rostíkovy. Pak že kluci začínají mluvit později ![]()
Mohučanka Jo přesně tak, to asi řeší skoro každej rodic, tuhle tmu..
Kde to byl ten výchovný idealismus?
Starší dítě přišlo s tím (a dnes už byla docela důrazná), že potřebuje psychologa, aby ji diagnostikoval, protože si myslí, že je narcis a sociopat. ![]()
No, jako přes terapie.cz se něco sežene rychle, ale fakt netuším, kde k tomu přišla. Jako je trochu mimoň a ráda se předvádí, ale narcistickou poruchu bych si dovolila vyloučit už ode dveří.
No, tak hlavně, že na sobě chtějí obě holky pracovat.
continuity Asi hodně čte a vzdělává se. Myslím, že narcis se sám nikdy nediagnostikuje, ten je přece v pořádku;-).
U nás pohoda, naše starší včera přišla s prohlášením, že je asi nejhezčí holka ze školy. Tak dobrý, tohle teda po nás nemá (nemyslím krásu, to samozřejmě, ale to sebevědomí:D)
Muslik ja ji to neucila, bud to tak chytla sama a nebo ji to naucili ve skolce.
Ja sama drzim tuzku cely zivot spatne, ne tim pozadovanym uchopem. A to mam matku ucitelku prvniho stupne
takze za sebe bych ten uchop uplne nehrotila.
Já úchop zrovna hrotím u dcery (2. třída). Už v jeslích držela tužku krásně, tak jsem chvalila učitelky a ty tvrdily, že ony nic, že to sama. A v první třídě najednou koukám, že má ten přečuhující palec jak z americkýho filmu. Strašně mě týrá se na to koukat. Paní učitelka prý nikdy ohledne toho nic neřekla. Pastelky i tužky má vyřezávaný stabilo, bez efektu. Takže jsem teď objednala nástavce na tužky a uvidíme.
Nebyl nekdo na Transformers Jedna? Syn by z toho byl naprosto odvareny, je mu ale necelych 5 let. Je tam hodne nasili? Vim, ze to je urcene pro deti, ale nejsou ty bitvy nejak moc? Nemam vubec odhad a syn je jeste takovej, ze nema z niceho rozum, hlavne kdyz jsou roboti a akce
Karja no přesně tak jsem jí to řekla. Zrovna ten narcis sebe ze žádné špatnosti nikdy nepodezira a už vůbec ne z toho, že neni dost chapavej vůči ostatním lidem.
chce konzultaci, tak ji dostane. doufám, že ji paní nerozebere na kousíčky, stačí mi teď jedno ne úplně stabilní dítě, manipulativni tchýně a neschopny šéf s přebujelým egem. Navíc muž právě přišel o výborného šéfa. Za chvíli budu snít o tichem koutku někde na psychiatrii já.![]()
continuity no možná bys mohla jít s ní po tom výčtu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.