Pinot Noir mně teda přijde, že kluci se u nás spíš průměrují nebo si berou od každého trochu. Nemluvím teda o miminu, to bude napřed tak o tři roky ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir mne to přijde srandovni, protože zatímco starší dite vypadá od mala vyloženě jako holcicka, cely roky tu jezdila s autama a vlakama a pak nás tu žrali dinosauri, zatímco o mladší si všichni na první dobrou mysli, ze je kluk, a ta tu tahá už rok ty panenky a natřásá se v sukničce
Evaeva ono je to fakt tahne strašně dopředu, to vidím i u nás.
Potrefenáhusa u kluků to v něčem funguje, ale v něčem je to teda spíš naopak. A pak jsou věci, kde je inspirací mladší. Teď se naučil prokrojit si rohlík dát si na něj sýr, vzít si talířek a jít si to sníst. Když to viděl starší, tak prohlásil, že už je dost velký a jde to teda taky zkusit ![]()
Mimino samozřejmě táhnou, ale tam mají 4 roky náskok.
Evaeva to je dobrý!
Potrefenáhusa jo, on je v kuchyni hrozně šikovný.
monis my máme odtiaľ meče a sú výborné.
A když je starší holka a mladší kluk, tak ten pak ve 3 letech chce klučičí šaty s mašinkou a teď v 8 drží krok ve skincare a leskach na rty
Evaeva to je ten, o kterém prohlašuješ, že má zpoždění v jemné motorice? ![]()
continuity jakože jo. Kdybys viděla, jak kreslí
Se starším jsme to v předškolácích i teď ve škole řešili, že je pozadu. No tohle dítě je v tom ještě tak o rok zpět. Doktorka na pětileté prohlídce říkala no, grafický projev je takový, ještě že jde do školy skoro v sedmi ![]()
JankaM prosím tě, já musela mladšímu koupit červený jelení lůj. Takže je teď jediný z celé široké rodiny, kdo používá rtěnku.
continuity abys věděla, o čem mluvím. Tak tohle je hrad na kopci. Myslím, že malý od MPLee maluje líp. Jako doufám, že udělá nějaký skok, protože za rok je předškolák a za dva roky má jít do školy.
Evaeva kdybys videla, jak kresli nas sestilety, budes v klidu. Ted poprve nakreslil neco jineho nez abstraktni cernou silnici, a sice jejich budouci novy auto. Dal si strasne zalezet, ale porad to vypada spis jak krabice na dvou kolech. No ale nadsene jsme mu to pochvalili :) Ovsem kdyz si vzpomenu na Risuv Titanic s perpektivou...
Kokoska víš co, mně by to bylo úplně jedno, kdyby se na to ve škole nekladl takový důraz. Třeba překvapí, ale trochu pochybuju, že bude krásně psát, když teď kreslí takhle
Doufám, že bude mít takovou učitelku jako starší, ale i tak ho čeká spousta práce. A co teprve s nějakou starou školou. Toho se bojím no, i toho příštího roku ve školce, kde se tomu budou taky hodně věnovat.
Evaeva no prave. Perspektivu bych ozelela, ale ze nema takovou zrucnost s tuzkou, to pro psani nebude asi moc dobry. A trpelivost nema uz vubec, lituju jeho rodice uz predem. Cestou z venkova jsme se s nim snazili opakovat anglicka slovicka na pondeli a to bylo porad eee, proooc, uaaaah, neviiim jak se rekne hlava... a zezadu se z male sedacky ozvalo durazne HEAD! ![]()
Evaeva buď v klidu, malej maluje hlavně po oknech, nábytku a sobě
Baví ho natírat velké plochy štětcem a pak furt do kola kreslí "mňau" - velký kruh a 2 menší v něm, někdy nahoře 2 čáry a vydává to za kočičku.
dcera teda maluje hezky, už i příběhy - těd třeba hasiče jak hasí oheň a tak. Ale občas se jí taky zadaří - zde pro pobavení "kůzlátko" ![]()

Doufám, že jsi zachovala vážnou tvář a kůzlátko jsi pochválila! ![]()
MPLee akorát, že tvůj syn je o tři roky mladší
Za takové kůzlátko, jako od dcery, bych byla fakt ráda.
Evaeva naše starší se teď dost rozjela, ona kreslí dost narazove, tak mám radost, vrátila se zas k Tlustým stabilum, asi se ji s tím teď kreslí nejlíp, hodně jedou i vodovky
Potrefenáhusa on moc nekreslí, doma výjimečně. Nejvíc čmárá fixou na krabice
"Patlání" v barvách taky frčí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.