Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 13:31

Pinot Noir mně teda přijde, že kluci se u nás spíš průměrují nebo si berou od každého trochu. Nemluvím teda o miminu, to bude napřed tak o tři roky

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 13:34

Pinot Noir mne to přijde srandovni, protože zatímco starší dite vypadá od mala vyloženě jako holcicka, cely roky tu jezdila s autama a vlakama a pak nás tu žrali dinosauri, zatímco o mladší si všichni na první dobrou mysli, ze je kluk, a ta tu tahá už rok ty panenky a natřásá se v sukničce 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 13:37

Evaeva ono je to fakt tahne strašně dopředu, to vidím i u nás. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 13:40

Potrefenáhusa u kluků to v něčem funguje, ale v něčem je to teda spíš naopak. A pak jsou věci, kde je inspirací mladší. Teď se naučil prokrojit si rohlík dát si na něj sýr, vzít si talířek a jít si to sníst. Když to viděl starší, tak prohlásil, že už je dost velký a jde to teda taky zkusit

Mimino samozřejmě táhnou, ale tam mají 4 roky náskok.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 13:42

Evaeva to je dobrý! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 13:43

Potrefenáhusa jo, on je v kuchyni hrozně šikovný. 

Online letfenixa
10882 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 15:21

monis my máme odtiaľ meče a sú výborné. 

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 15:44

A když je starší holka a mladší kluk, tak ten pak ve 3 letech chce klučičí šaty s mašinkou a teď v 8 drží krok ve skincare a leskach na rty  

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 15:46

Evaeva to je ten, o kterém prohlašuješ, že má zpoždění v jemné motorice?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 16:16

continuity jakože jo. Kdybys viděla, jak kreslí Se starším jsme to v předškolácích i teď ve škole řešili, že je pozadu. No tohle dítě je v tom ještě tak o rok zpět. Doktorka na pětileté prohlídce říkala no, grafický projev je takový, ještě že jde do školy skoro v sedmi

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 16:55

JankaM prosím tě, já musela mladšímu koupit červený jelení lůj. Takže je teď jediný z celé široké rodiny, kdo používá rtěnku.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 18:07

continuity abys věděla, o čem mluvím. Tak tohle je hrad na kopci. Myslím, že malý od MPLee maluje líp. Jako doufám, že udělá nějaký skok, protože za rok je předškolák a za dva roky má jít do školy.

Offline Kokoska
34996 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 20:42

Evaeva kdybys videla, jak  kresli nas sestilety, budes v klidu. Ted poprve nakreslil neco jineho nez abstraktni cernou silnici, a sice jejich budouci novy auto. Dal si strasne zalezet, ale porad to vypada spis jak krabice na dvou kolech. No ale nadsene jsme mu to pochvalili :) Ovsem kdyz si vzpomenu na Risuv Titanic s perpektivou... 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 20:45

Kokoska víš co, mně by to bylo úplně jedno, kdyby se na to ve škole nekladl takový důraz. Třeba překvapí, ale trochu pochybuju, že bude krásně psát, když teď kreslí takhleDoufám, že bude mít takovou učitelku jako starší, ale i tak ho čeká spousta práce. A co teprve s nějakou starou školou. Toho se bojím no, i toho příštího roku ve školce, kde se tomu budou taky hodně věnovat.

Offline Kokoska
34996 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 20:51

Evaeva no prave. Perspektivu bych ozelela, ale ze nema takovou zrucnost s tuzkou, to pro psani nebude asi moc dobry. A trpelivost nema uz vubec, lituju jeho rodice uz predem. Cestou z venkova jsme se s nim snazili opakovat anglicka slovicka na pondeli a to bylo porad eee, proooc, uaaaah, neviiim jak se rekne hlava... a zezadu se z male sedacky ozvalo durazne HEAD!

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 23:46

Evaeva buď v klidu, malej maluje hlavně po oknech, nábytku a sobě Baví ho natírat velké plochy štětcem a pak furt do kola kreslí "mňau" - velký kruh a 2 menší v něm, někdy nahoře 2 čáry a vydává to za kočičku. 
dcera teda maluje hezky, už i příběhy - těd třeba hasiče jak hasí oheň a tak. Ale občas se jí taky zadaří - zde pro pobavení "kůzlátko"

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 06:58

MPLee

Doufám, že jsi zachovala vážnou tvář a kůzlátko jsi pochválila!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 07:00

MPLee akorát, že tvůj syn je o tři roky mladší Za takové kůzlátko, jako od dcery, bych byla fakt ráda.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 07:03

Evaeva naše starší se teď dost rozjela, ona kreslí dost narazove, tak mám radost, vrátila se zas k Tlustým stabilum, asi se ji s tím teď kreslí nejlíp, hodně jedou i vodovky 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 07:06

Potrefenáhusa on moc nekreslí, doma výjimečně. Nejvíc čmárá fixou na krabice "Patlání" v barvách taky frčí