MPLee jo, vodovky u nás začaly až později. Tempery ani nestíhám dokupovat. Oni ani nemají pastelky klasické tloušťky, pořád mají akorát tlusté trojhranné, fixy taky kupuju silnější.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva já kupuju ty půl nebo litrové lahve rovnou, tempery v tubě jsou na jedno použití ![]()
Potrefenáhusa ten lev ![]()
Nedávno se tady mluvilo o dětských vysílačkach. K čemu se došlo? Já bych jim nějaké na domácí používání koupila, ale myslím, že to tu moc pochvalovane nebylo.
(PS: Holky si už dvě a půl hodiny hrajou v kuse na doktora, mám veget, kdo by jim pak ty hračky nekupoval, že jo:D)
MPLee A ty jim to davkujes do palety nebo to zvládají samy?
MPLee jojo, teď už to mám taky v plánu
nebo jsem koukala, že mají v ikei nějaké velikostně mezi
Potrefenáhusa Evaeva to je krasny stromecek! Kterekoli nase dite chodilo na keramiku (dcera, vnuk, vnucka), prineslo vzdycky takove nedefinovane prisery az zrudy. Tohle jsem dostala vloni k Vanocum od Emy ![]()

Karja kluci to moc nepoužívají, mladší nějak nechápe, že když mluví, musí držet tlačítko a pak ho naopak pustit
Máme je z tchiba, fungují dobře
Karja já dávkuju i z tuby
Evaeva Aha, to by holky asi zvládly. Já je potřebuji taky trocho rozptýlit po domě totiz:D.
Kokoska to je ale vedením. Vždycky měl krásný výrobek a k tomu x různých hroud, když si mohl dělat něco svého
Ale je to super terapeutická činnost.
Karjanekupovala bych nic speciálně dětského. Máme tyhle, mají dosah přes celou ves, fungují bezvadně už roky. U nás se docela používají, nákupu nelituji.

Kokoska No, já jsem minulý rok dostala y keramiky postavu s mým jménem, jakože ne s nápisem mamka, ale s křestní, docela mě to rozesmálo. Ale na maskacovy čerty to nemá teda:D
Pinot Noir ano, my taky nemáme vyloženě dětské. Tenkrát mně navíc zaujalo, že mají i funkci chůvičky, že by mohla mít delší dosah, ale nakonec jsem to nikdy nepoužila
Pinot Noir Taky jsem na to koukala, že ani ty s dosahem 3 km nejsou vlastně o nic dražší, ale doposud jsme se nikdy ve volnem čase nerozesly ani na 100 metru:D, natož pres vesnici!!!
Karja no dáte jednu sambovi na ryby ![]()
Evaeva Já mám ty kulatý anilinky, maj krásný syty barvy, nevýhoda je, ze z malyho ditete zo jde fakt blbě dolu (naštěstí už nejsou jedovaty)
Karjavysílačky bych koupila normální, vydrží léta.
Když koukám na ty krásné detske výtvory a kresby, jak jste vlastne učily držet dítě správně tužku? Ta moje cerstve trileta satani holka je absolutně netvarna a odmítá si nechávat cokoli ukazovat a když vidím to její držení, je to děs.
Muslik můj starší syn se to naučil sám, i ve školce ho chválili. Mladší drží tužku hrozně, všem mým pokusům odolává, ale aspoň už to nedrží v pěsti (ano, mám u něj nízké cíle
). Jediné co, tak že od mala mají tlusté trojhranné pastelky i fixy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.