Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:23

MPLee jo, vodovky u nás začaly až později. Tempery ani nestíhám dokupovat. Oni ani nemají pastelky klasické tloušťky, pořád mají akorát tlusté trojhranné, fixy taky kupuju silnější.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:33

Evaeva já kupuju ty půl nebo litrové lahve rovnou, tempery v tubě jsou na jedno použití

Potrefenáhusa ten lev

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:34

Nedávno se tady mluvilo o dětských vysílačkach. K čemu se došlo? Já bych jim nějaké na domácí používání koupila, ale myslím, že to tu moc pochvalovane nebylo. 

(PS: Holky si už dvě a půl hodiny hrajou v kuse na doktora, mám veget, kdo by jim pak ty hračky nekupoval, že jo:D)

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:35

MPLee A ty jim to davkujes do palety nebo to zvládají samy? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:35

MPLee jojo, teď už to mám taky v plánu nebo jsem koukala, že mají v ikei nějaké velikostně mezi 

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:36

Potrefenáhusa Evaeva to je krasny stromecek! Kterekoli nase dite chodilo na keramiku (dcera, vnuk, vnucka), prineslo vzdycky takove nedefinovane prisery az zrudy. Tohle jsem dostala vloni k Vanocum od Emy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:37

Karja kluci to moc nepoužívají, mladší nějak nechápe, že když mluví, musí držet tlačítko a pak ho naopak pustit Máme je z tchiba, fungují dobře 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:37

Karja já dávkuju i z tuby 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:38

Evaeva Aha, to by holky asi zvládly. Já je potřebuji taky trocho rozptýlit po domě totiz:D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:39

Kokoska to je ale vedením. Vždycky měl krásný výrobek a k tomu x různých hroud, když si mohl dělat něco svého Ale je to super terapeutická činnost.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:40

Karjanekupovala bych nic speciálně dětského. Máme tyhle, mají dosah přes celou ves, fungují bezvadně už roky. U nás se docela používají, nákupu nelituji.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:40

Kokoska No, já jsem minulý rok dostala y keramiky postavu s mým jménem, jakože ne s nápisem mamka, ale s křestní, docela mě to rozesmálo. Ale na maskacovy čerty to nemá teda:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:41

Pinot Noir ano, my taky nemáme vyloženě dětské. Tenkrát mně navíc zaujalo, že mají i funkci chůvičky, že by mohla mít delší dosah, ale nakonec jsem to nikdy nepoužila 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:41

Pinot Noir Taky jsem na to koukala, že ani ty s dosahem 3 km nejsou vlastně o nic dražší, ale doposud jsme se nikdy ve volnem čase nerozesly ani na 100 metru:D, natož pres vesnici!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:42

Karja no dáte jednu sambovi na ryby

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 20:26

Evaeva Já mám ty kulatý anilinky, maj krásný syty barvy, nevýhoda je, ze z malyho ditete zo jde fakt blbě dolu (naštěstí už nejsou jedovaty)

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 20:38

Karjavysílačky bych koupila normální, vydrží léta. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:00

Karja Evaeva no jak bych to...

většinou dávkují sami do palet/misek. Pod tím teda máme velký podtác pod květináče nebo igelitový ubrus obvykle. Když zbyde hodně barvy, tak tím barvim těstoviny a rýži, nebo to leju zpět. Když je to nějaká "vzácná barva" tak kontroluju množství

Offline Muslik
566 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:04

Když koukám na ty krásné detske výtvory a kresby, jak jste vlastne učily držet dítě správně tužku? Ta moje cerstve trileta satani holka je absolutně netvarna a odmítá si nechávat cokoli ukazovat a když vidím to její držení, je to děs. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:08

Muslik můj starší syn se to naučil sám, i ve školce ho chválili. Mladší drží tužku hrozně, všem mým pokusům odolává, ale aspoň už to nedrží v pěsti (ano, mám u něj nízké cíle ). Jediné co, tak že od mala mají tlusté trojhranné pastelky i fixy.