Nj, právě že to v tom inzerátu uvedla. Sice nechápu, kdo si myslela, že by si je koupil s naprosto zbytečnou vložkou, mohla je prodat bez ní, ale tohle nevyreklamuju.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa já mám teď za sebou taky pár kiksů. Kupovala jsem toho teda víc, takže statisticky pořád dobrý a asi i cena odpovídala, ale popis ne. Jedny pogumované kalhoty, které přišly zpuchřelé. Sice za pěknou cenu a mladšímu vydrží, ale vědět to, tak si je nekoupím, na mimino budu zase shánět. A teď aktuálně tu mám jedny softchelky, popsané jako velmi dobrý stav, za dvě stovky. Akorát že jsou trochu flekaté. A to teda váhám, co s tím.
Teraz som na Vinted dala softshelky, 110/116.

Evaeva Promiň, ale píše se to softshelky. Je to hrozná blbost, ale mě to pokaždé děsně dere, když to u Tebe čtu.
@žluťásek to je super, myslím že ve větších městech o takové aktivity zájem je. Před pár lety jsem se dostala k projektu, kde jsme organizovali vzdělávací kurzy pro maminky s hlídáním dětí v koutku a plno jsme taky občas měli. Ale tam byla špatná propagace, teď už to vím, neuměli jsme to dostat mezi lidi.
brrr Taky mě to vždycky zarazí, těch hrubek dělá nějak moc, si říkám, co měla na zš z čj. Jako stane se každýmu, občas.
Evaeva Jakou velikost shanis 116? a vyloženě jako hodně gumové ty do deště? podívám se, myslím, že mám jedny žluté v dobrém stavu.
Kan Já si toho všimla jen u jednoho slova, zbytek neposoudím, čtu zrychleně, chybama se nezabývám.
Ostatě mám taky slova, kde dělám chyby, když se nesoustředím, třeba modlitba x motlidba. To je slovo, u kterého si musím říct "modlím se".
Kan brrr Mohučanka jo, ty písmenka uvnitř složitějších slov se mi motají, kolikrát vím, že je něco špatně a nemůžu za boha přijít na to co
Ale softchelky už mi hází autocorrect, to bude chvíli trvat než ho přeučím
Kanjá si tady pravopis moc nehlídám, spoustu věcí nemám pod kůží a fakt se mi nechce o všem přemýšlet. Holt to budete muset zvládnout
Z maturity jsem měla jedničku, jinak na gymplu dvojky, trojky, díky za optání
.Ale jako největší váhu mělo, jak se člověk naučil všechny ty spisovatele nebo rozložil větu.
Karja díky, teď nám stačí ty, co jsem koupila a miminu pořídím pak. A ty softschellky jsem kupovala na jaro, spíš že jsem na ně natrefila. Ale právě ještě přemýšlím, jestli to budu nějak řešit nebo si je nechám.
Evaeva No hezky pěkně, já jsem husákovo a diktáty na zš (ten základ) jsme měli 2x týdně a za jednu hrubku už byla dvojka. Nejvíc na mrtvici jsem v práci z těch sdílených emailů, si říkám, jestli pan ing. ten diplom vyhrál v tombole, nebo mu to zaplatili rodiče... Vybrace, sistémy a podobné perly.
Kan diplom se totiž za pravopis nedává
(Teda vyjma pár oborů)
Diktáty jsme samozřejmě taky psali, známkovalo se stejně. Jak vidíš, stačilo mi to. Mimochodem, to známkování chyba stupeň dolů je hrozně demotivační, těch jevů je tam x a člověk udělá čtyři chyby a hned pětka.
Kan já jsem jednou od docenta četla "kapytál"... tak řešej třeba jadernou fyziku a ne nějakou nablblou gramatiku asi - tak jim to člověk promine, když jsou jinak ve svém oboru geniální....
a pak teda to mě/mně... to už se snad na ty lidi ani nemůžeš zlobit, jak často se to vyskytuje... a nebo napsat na ministerstvo školství, že by to chtělo navýšit hodinovou dotaci...
Kan jo, taky chyby na mě z textu skáčou a tlučou do očí a myslela jsem si to samé co ty, co je to za hlupáky, že neumí ani česky. Tak mi to osud vysvětlil - dal mi dyslektické dítě. Od té doby vím, že ten, kdo nepíše gramaticky správně, nemusí být hloupý.
RoSa jako mě/mně mi stojí takové mozkové kapacity
a stejně je to často k prdu
Tohle mi nešlo ani na škole, i když jsem se fakt snažila.
EvaevaSpíš sem myslela, že s těma vědomostma se neměl na vš vůbec dostat. Za nás teda ty vědomosti byly úplně na jiné úrovni, nebo byla jiná úroveň posuzování, minimálně ty vyjmenovaný slova, vždyť se to mele dokola celou základku a na střední.
RoSa a ako je s mne/mě?
LOL kdybys věděla, kolik vysokoškolsky vzdělaných lidí 50+, tedy ta tvá generace, píše jak trotli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.