Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9452 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 13:41

Blaire Tak to je mazec! Já dokážu zapomenout na narozeniny všech včetně sebe nebo vlastního dítěte. Tohle bych teda nedala! 

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 13:52

Blaire bezne? Wow. Ja teda taky ziju ve sve socialni bubline stredni (ceske) tridy. Kde vsechny deti maji na obedy, vylety, rodice je vyzvedavaji autem a uz podle bund a bot ma drtiva vetsina na funkcni obleceni a jeste k tomu na barefoot. Ale to fakt neni uplny standard vsude. Ok jeste ta skolka. Ale skola to je i spousta pomucek, lyzaky a dalsi veci. A jeste zatez v podobe kupovani voucheru kucharkam (bez urazky). Nevim asi by mi to jako prijemci i bylo neprijemne. 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 13:58

Evaeva starší to odmítala být jen vyzkoušet, takže jsem ji plínu musela sebrat na sílu asi 3 týdny před třetíma narozeninama, úplně a během asi 2 dnů to bylo odbytý a rovnou i na noc tahle metoda se mi líbí, ale mladší bude asi rychlejší, každopádně když jsem ted viděla jednu spolumatku ze školky se stejne starou mladší, jak odchází ze skolkovyho focení s nahatým dítětem a počůraným oblečením v druhý ruce, tak jsem rada, ze je to maly stále šumafuk (ona je teda husta, myslim, ze bude oak asi taky rychlá a nebude čekat tak dlouho, ale kdo ví)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:00

Josškola je vážně mazec

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:03

Potrefenáhusa u nás to byl vždycky tak týden třeba dvě nehody denně, pak už nic. Já to chtěla zvládnout ve chvíli, kdy jsou připraveni, aby si na tu plenu jakoby moc nezvykli. Jestli mi rozumíš. Mladší chtěl sám od sebe, starší ne, ale už byl ochotný si sednout na nočník. Na noc má mladší plenu do teď, starší nosil do šesti.

Offline Blaire
74 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:05
Reakce na Jos:

Blaire bezne? Wow. Ja teda taky ziju ve sve socialni bubline stredni (ceske) tridy. Kde vsechny deti maji na obedy, vylety, rodice je vyzvedavaji autem a uz podle bund a bot ma drtiva vetsina na funkcni obleceni a jeste k tomu na barefoot. Ale to fakt neni uplny standard vsude. Ok jeste ta skolka. Ale skola to je i spousta pomucek, lyzaky a dalsi veci. A jeste zatez v podobe kupovani voucheru kucharkam (bez urazky). Nevim asi by mi to jako prijemci i bylo neprijemne. 

​Kamarádka samoživitelka se nezúčastnila a třídní jí regulérně řekla, že jejímu synovi kvůli tomu napíše horší posudek a nevezmou ho na gympl, kam by chtěl (a měl na to to zvládat). Státní škola ve Vídni. Takže půjde na horší gympl a zdar. Jak říkám, taky mi to přijde hrozný a nesouhlasím s tím. 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:09

aEvaeva naše prave zadny známky připravenosti nevykazovala, ale ona je ochotna vsechno dělat, až když uz to umí a pak uz to fakt umi 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:10

Blaire to je ale hrozny, to uz je vydirani.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:12

Potrefenáhusa a jak se pozna, ze uz to umi, kdyz s tim sama nezacne? Nebo spis jak ona pozna, ze uz to umi, kdyz to bezne nedela?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:14

Blaire tak tohle teda vážně hrozný je!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:18

Potrefenáhusa náš starší taky ne, resp. při předchozích pokusech odmítal to sezení na nočníku úplně. Já to od dvou let vždycky jednou za dva měsíce zkusila, za den bylo jasno, jestli to má smysl. Pleny mu nevadily, sám by si neřekl, že to chce zkusit. Takže to nedání pleny bylo pokaždé taky trochu na sílu. 

Teď jsem viděla na plavání maminku, jak dává na nočník desetiměsíční dítě. No pomyslela jsem si něco o bláznivé prvomatce, ale radši mlčela

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:21

Blaire Bože, nedalo se to nějak řešit s vedením školy? Vždyť tohle už je vyloženě vydírání.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:25

Evaeva Já jsem malýmu taky ve třech letech sebrala pleny. Dva týdny jsem vytírala a pak už to bylo dobrý :o) On by to asi byl bejval zvládl i dřív, ale já na to neměla energii.

Offline Blaire
74 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:27
Reakce na DruI:

Blaire Bože, nedalo se to nějak řešit s vedením školy? Vždyť tohle už je vyloženě vydírání.

​No v tomto pripade ne, vedeni o tom samozrejme vi. 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:28
Reakce na DruI:

Evaeva Já jsem malýmu taky ve třech letech sebrala pleny. Dva týdny jsem vytírala a pak už to bylo dobrý :o) On by to asi byl bejval zvládl i dřív, ale já na to neměla energii.

​Já teda nikdy neměla energii na dvoutýdenní vytírání. 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:29
Reakce na Kokoska:

Potrefenáhusa a jak se pozna, ze uz to umi, kdyz s tim sama nezacne? Nebo spis jak ona pozna, ze uz to umi, kdyz to bezne nedela?

​to se nepozná :-) ja na ni nechtěla tlačit, protoze na ten nocnik si nebyla ochotna vubec sednout, bala jsem se tech nocnikovych příhod odtud, ve 3 letech ale uz nic jinyho nezbylo, nez ji tu plínu sebrat a pohoda ... ona teda plus jak nemluvila, tak ani moc neslo se s ni o tom bavit 

resp nejaky znaky se uvadej, střídání nohou na schodech, dve různý slova pro obě potřeby ... 

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:30

Blaire tak toto je strašné! 

Moji žiaci nevedia, kedy mám narodeniny, meniny vedia, občas mi niekto čokoládu donesie. K Vianociam nič, polrok už nie je nič slávnostné, tak akurát na konci roka dostávam od svojej triedy, keď som netriedna, tak nič. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:31

Pinot Noir No, já jsem se taky odhodlala až s vidinou toho že v září začíná školka :o)

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:33

DruI ja myslím, ze nebejt školky, tak je asi starsi dítě spokojeny v plíně doted

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:45

Potrefenáhusa Jo, našemu mladšímu by to asi taky vydrželo dlouho. On je hrozně konzervativní :o)