Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 14:47

Tyjo, já vůbec nečekám velký dary ani od rodiny. Wellness pobyt bych byla zaskočená i doma, natož od dětí ve škole. To je fakt úlet.

Já jsem tuhle od jedný paní učitelky dostala tiktaky :-)) velmi výjimečně dostaneme třeba čokoládu, beru to jako poděkování za nějakou fakt povedenou akci, pěkně poděkujeme a bez rozpaků ji v kanceláři rozporcujem.

Jednou mi maminka přinesla kytku po dopolední pohádce pro mrňata, to bylo moc milý. Snad to nebyl úplatek a nečekala protislužbu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 15:15

Potrefenáhusasyn sice mluvil v krátkých větách, ale jakékoliv pojmenování potřeb zavedl až po odplenkování

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 15:16

žluťásek my se teď složili a je z toho pět tisíc, takže třeba v páté třídě by to mohlo být na pěkný welness

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 15:19

DruI, haha, starší se to učil, když jsme měli doma novorozence. Ale 14 dní bych to nevydržela Oni oba těch nehod měli velmi málo, když už bylo jasné, že to půjde. A na to zjištění stačil den. Ani nemuseli chodit doma nahatý nebo tak .

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 15:31

Když se tu řešilo to oblečení - přinesla jsem domů sadu triček velikosti 140 že jako do budoucnosti... No a ony mu jsou akorát! . To snad není možný, kde jsou moje miminka?!

Ale možná, že dobře, oblečení ve velkosti 122 - 134 mi přišlo ultra blbý, Ríša už nechce dinosaury a Tlapkovou patrolu na tričku, takže zbýval Minecraft a Pokémoni, to zas bylo všechno na jedno brdo. Snad v těchto větších bude zajímavější výběr. (Vím, že mě tu určitě vyvedete z omylu. )

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 15:48

Teda taky čumím, u nás se na konci páté třídy jako rozloučení s učitelkou sešlo pár tisíc na kytku pro učitelku a asistentku a myslím voucher do knihkupectví. 

Učitelka předtím chtěla vždy nějaké tvoření do třídy (razítka, fixy a pod). Další třídní říkala, že nechce nic. Jiná, že když už tak kafe nebo čaj, že sladké nejí a alkohol nepije, ale že není nutné nosit nic. 

Dary ve výši tisíců se tady fakt nevedou. 

Offline olte
755 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 15:51
Reakce na Evaeva:

žluťásek my se teď složili a je z toho pět tisíc, takže třeba v páté třídě by to mohlo být na pěkný welness

​tak dárek učiteli v hodnotě pěti tisíc mi přijde velmi nevhodný.... a byli by mi i trapné toto přijmout

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 15:55

Blairejá jsem teda z iluzi o Rakusanech dost vyléčená, ale tohle je další level pekla. 

Offline Blaire
74 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 16:04
Reakce na continuity:

Blairejá jsem teda z iluzi o Rakusanech dost vyléčená, ale tohle je další level pekla. 

​Toto je teda zkusenost z Vidne, nase a nasich znamych, netusim, jak je to jinde v Rakousku. Ale casto si rikame, ze nechapeme, kde se ty iluze vzaly.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 16:27

olte no ale za celou třídu? Když počítáš ty kafe za stovku. Aspoň já přispěla tolik, kolik bych za dárek stejně dala.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 17:26

Pinot Noir ty velikosti jsou strasne relativni, 3 tricka stejne velikosti a kazde uplne jine, docela o hodne. Nas tretak nosi tak 134-140 a v lete v safariparku jsme kupovali pamatecni tricko 152 a je mu akorat.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 17:30

Kokoska ja to v obchode na seba prikladam, raz som odišla s 3 velkostne rovnakými trickami, ale každé malo napisanu inú veľkosť. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 17:35

letfenixa verim, taky mam ve skrini veci od S do XXL.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 17:38

Kokoska jako jsou, ale že spěje z dětských do teen velikostí, je prostě fakt. A ty dyzajny kolem těchto velikostí jsou na prd. Ríša má ve třídě kluky o půl hlavy menší, ti jsou odsouzeni k těm hodně dětským obrázkům. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 17:43

Pinot Noir nojo, rostou deticky, rostou. A pozadavky na obleceni asi budou taky vetsi a vetsi.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 18:10

continuitynase trida myslim taky davala na konci sk. roku nejaky drahy poukaz na wellness. Me by to asi nenapadlo, ale byla to iniciativa nekoho z rodicu a bylo to pojate docela komplexne - mam dojem, ze uz jsme nikdo nedavali kytku, nebo jsme davali kazdy jen jeden kvet. Uz si to nepamatuju, ale ten individualni prispevek byl jak za prumernou kytku. Takze mi to celkove prislo jako dobry napad. Ja osobne jsem z ucitelky odvarena a lamala bych si hlavu, jak ji to dat najevo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 18:15

Pinot Noir mně naopak přijdou ty teen trička hrozně ošklivá nebo spíš moc dospělá pro třeťáka. A to mám kluky, ségra má už dlouho problém koupit si tričko, co se jí líbí. V jejích velikostech to je samá černá atd. a ona pořád ráda spíš dívčí vzory a barvy 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 18:24

Evaeva no co jsem viděla, se mi taky nelíbí, samé ovladače na Xbox, to mi připadá jako chodit s obrázkem vrtačky třeba. Ríša by bral dinosaury, sport, zvířata a auta, ale na těch trikách kolem velikosti 128 jsou prostě tyhle obrázky jak na roční dítě - autíčka jako z Peppa Pig, dinosauři roztomilí... To už moc nechce. To radši sáhne po jednobarevném, nebo proužcích.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 18:27

Pinot Noir syn nosí 128 a má spoustu dinosaurů a jiných potvor (roztomilé vůbec), rakety atdNěkde občas vídám tlapky, ty už nechce, ale peppu a tak bych hledala spíš mezi tou ještě menší kategorií. Právě mi v těch větších přišlo, že jsou ty ovladače a tak, jak píšeš, když jsem mu chtěla koupit něco do foroty ve slevách. Jednobarevné a proužky nechce na běžné nošení vůbec

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 18:29

Pinot Noir ja mam pozadavek na Spidermana a jak uz jsem psala, mam doma 3 verze a ani jedna neni vyhovujici.