Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:26

Pinot Noir Evaeva 

Ježiš holky, teď nedávno jsem si uběhala nohy, abych sehnala harantům nějaký hadry buď s Harry Potterem, nebo Minecrafts (?) nebo aspoň s tlapkovou patrolou a podobnejma zhůvěřilostma... jsem se spolíhala na obrovskou nabídku, určitě mnohem lepší než u nás - a nic. Nic! Leda tak na těch pyžamech.

Ale zjistila jsem čím to je: ve velikosti 134 (jak jsem měla nakázáno) už nic tak "dětskýho" neni, to by musela dvojčata nosit velikost tak na dva roky, a voni jsou chudáci přerostlý

Offline Zuzuli
3792 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:28

Vari Evaeva Pinot Noir ja jich taky vidim 45 v te kategorii chlapci 2-8 let, ale vetsina ty pruhy a zbytek fakt infantilni obrazky. V kategorii 9-12 jich je jen 12 a zase pruhy a sportovni dresy. Ten vyber je opravdu strasny. 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:30

Evaeva Vari jo, musí se hledat v té kategorii menších dětí, už to mám. Ale nic z toho by teda nechtěl. Pyžama a proužky.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:30

Zuzuli že jo? Mně se nelíbí ani jedno.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:37

Pinot Noir já teda netuším co kluci vyzadujou, ale Zara má docela dost triček hlavně s dlouhým rukavem

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:37

Pinot Noirpůlka z toho mi přijde, že je z holčičího. 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:44

Raduza díky, koukám na to, tam bych i vybrala! Přiznám se, že ten obchod úplně ignoruju, ne záměrně, ale mně tam žádné oblečení nesedí, tak jsem jeho existenci úplně vypustila. Takže moc díky! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:47

Zuzuli já bych si vybrala, ale loni měli hezčí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:49

barbucha 134? Kolik jim je? To nenosí ani můj starší v sedmi letech On je teda průměrně vysoký a spíš hubený.

Mně přijde, že celkově je problém sehnat, co chci Teď jsem kupovala podšité kalhoty do školy a to se skoro nedělá. Přitom aspoň v Lidlu vždycky mívali.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:50

Pinot Noir Zara je na deti super, vzdycky tam nakonec dobre vyberu, ale nedavam ten jejich neprehlednej katalog 

Offline Zuzuli
3792 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:53

Pinot Noir v tehle velikosti je tristni i vyber divcich. Celych 19 kusu v tomhle stylu. Pritom v mensich velikostech maji plno jednobarevnych tricek v hezkych barvach. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:56

Potrefenáhusaklučičí Zara teda nic moc, aspoň v té větší kategorii, všechno takové béžovo šedé, dobré pro čtrnáctiletého horší pro sedmiletého. Ale příjemně mně překvapily ceny, tak třeba jiná sezóna bude hezčí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:57

Zuzuli dost té ségře rozumím, tady bych si taky nevybrala. Ona teda nosí asi 164, ale to bude stejný předpokládám.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:57

Potrefenáhusa nikdy jsem tam nic nekoupila

Ale pár trik mi padlo hned do oka. Jakože taky jsou tam třeba ti Pokémoni, ale jen decentní pokébal, takové dospělejší potisky než furt Pikaču. 

Offline Zuzuli
3792 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 20:59

Pinot Noir celkem pekna tricka ma i reserved, ja tam nedavno koukala na jedno minecraftove pro bratrance. Ale temer vsechno maj jen online

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 21:04

Zuzuli s těmi z Reserved nemám moc dobrou zkušenost, pár jich máme, protože ty obrázky mají většinou moc hezké, ale buď se hrozně zmenšily, nebo se vytáhly kolem krku, mívají ten úplet kolem krku jen takový tenoučký. Ne všechno je špatné, ale kupuju tam v dětském už dost s rozmyslem.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 21:05

Pinot Noir A v Takku jsi už byla? Tam mají menší výběr, ale přijdou mi tam ty dívčí potisky takové rozumne, třeba i pro kluka se najde. Reserved potvrzuji stejnou zkušenost, hodně s rozmyslem.

Jo a vlastně jsem koupila moc pěkná trička s potiskem Alpine pro, je to taky spíš takové vtipné než dětinské a ta kvalita je fakt jinde.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 21:17
Reakce na Evaeva:

barbucha 134? Kolik jim je? To nenosí ani můj starší v sedmi letech On je teda průměrně vysoký a spíš hubený.

Mně přijde, že celkově je problém sehnat, co chci Teď jsem kupovala podšité kalhoty do školy a to se skoro nedělá. Přitom aspoň v Lidlu vždycky mívali.

​Je jim 6. Jsou velký. A teda sehnat něco na dvojčata, aby to bylo jakože ve srovnatelný hodnotě (pro ně), je nadlidskej výkon.

Teď se mi teda jakžtakž podařilo, sice bez vobrázků apod., ale dát dohromady outfit pro Adélu (sukně a svetřík) i pro Olivera (košile a kalhoty) - přičemž sukně i košile jsou ze stejnýho materiálu i vzoru, takže pro dvojčata cajk. Nejsou stejný, ale trochu budou

jinak choděj různě ve všední den, každej jinak... co dům dá. ale já se snažím, když už kupuju něco jako třeba bundy, aby měli stejný od stejný firmy a stejnej typ, jenom samozřejmě pro holku vezmu žlutou, pro kluka modrou apod.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 21:26

barbucha a nosia to tak? Syn by viac ocenil tú žltú. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 21:38

letfenixa 

Jo, to byl vlastně  jen příklad, já to beru podle jejich preferencí, který si předtím zjistím. Naposled to byla myslím žlutá a černá