Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9452 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:16

711990 Dárky od dětí jsou jiná kategorie. To je moc hezké a to jsem vždycky podporovala.

Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:29

Šárka mi vykramovala šuplík se spodními kalhotkami, našla tam ještě jedny nerozbalené poporodní síťované kalhotky, tak si je natáhla. V horním šuplíku mám podprsenky, taky si jednu půjčila a udělala si z ní batoh.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:32

notna tak ale když je určená částka, tak to není dobrovolné a anonymní, ten náš systém je dobrovolný opravdu a s částkou zcela podle uvážení těch, kteří přispět chtějí. 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:34
Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:36

notna 

Já s tebou i Malvin souhlasím, tahle kultura dárečkování mně taky zmáhá a obtěžuje, už jsem si na ni tady taky loni stěžovala.

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:39

Kokoska Mám stejné vzpomínky a taky mi to teď příjde trochu úlet (ne teda v našem případě, ale to co tady čtu. Třeba wellness pobyt, to mi spadla brada. Možná tak od maturantů....)

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:43

Kokoska já nosím učitelkám (teda kluci nosí ) občas kytku ze zahrady, jen tak, když je kytek dost. Na konci roku už pak ne, to se dává ta společná. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:47

Kde, kromě tchiba, ještě mají body velikosti 98/104?

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:48

notna Hele na tyhlety příspěvky různé si mi stěžovali už dvoje rodiče, co by z podstaty věci (tj jejich životního standardu a tak) fakt nemuseli. Ale mají tři děti a další 4 děti, protože ono to fakt naskočí. A myslím, že ti co na to skutečně nemají, tak je jim to trapné se ozvat jen tak na chodbě mezi řečí spřátelené matce. 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:49

Evaeva HM, tam mají dost velká.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:54

Karja jako jestli se odhlasuje, že se přispěje 500 za každého na wellness, tak to mi taky přijde hustý.

Jinak u nás to vypadalo, že budeme dětem kupovat dárečky k Vánocům do školy. To teda naštěstí neprošlo, protože z toho koukala akorát blbost od nás rodičů, kterou děti rozbalí ve škole.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:54

Karja na hm kouknu, díky 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 10:54

Pinot Noir Aha, u nás to teda bylo, že se domluvil orientačně dárek, částka, která je potřeba a měl přišpět kdo chtěl. Vybralo se víc, tak se dokupovalo ještě další cosi. Ale přišel děkovací mail od výběrčí, že děkuje všem za příspěvek v minimální a vyšší částce. Z toho jsem si odvodila, že platili těch 450 min. všichni.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 11:05

Evaeva to ham a mame i nejaky z ca a markse, ale tam je velky riziko sraženi se

A Lindex má ty body fakt dlouhý (naše průměrne velký dvouletý dítě se stále vejde do body 12-18 měs, myslim je to 86) , ale nevim, do kolikátky je delaj 

Ona teda ted najela na saty a nic jinyho nechce, prislo to nejak brzo, nejradsi sestřiny trpytkovy az na zem 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 11:07
Reakce na Karja:

notna Hele na tyhlety příspěvky různé si mi stěžovali už dvoje rodiče, co by z podstaty věci (tj jejich životního standardu a tak) fakt nemuseli. Ale mají tři děti a další 4 děti, protože ono to fakt naskočí. A myslím, že ti co na to skutečně nemají, tak je jim to trapné se ozvat jen tak na chodbě mezi řečí spřátelené matce. 

​To si právě taky myslím, že některým je to trapné říct ne nebo nepřispět. On to minimálně jeden ten rodiče vidět musí, kdo poslal a kdo ne. Můj muž je třeba ten typ, který by ty peníze neposlal nebo dárky nekupoval, když mu to přijde praštěný a vůbec by se nazaobíral tím, jestli je to blbý nebo ne a co si kdo bude myslet. Já sice proti tomu brojím, ale pak ty prachy pošlu nebo dárky vymýšlím a pak sháním po obchodech. A pak se tady o tom vypisuju :-)

My jsme měli třídní důvěrnici diskrétní. ale mám třeba kamarádku, kterou mám sice ráda, ale v tomhle je pako. Zaprvé je to ta aktivní nosička dárků klidně i na svátek svatýho patrika a organizátorka vybírání na nesmyslný dary, ale taky je to strašná slepičí pr..l.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 11:08

Ty drobnosti mi přijdou milý, ale wellness pobyt je teda hodně velkej ustřel - ale zatím se me to netýká, tak se nechci moc vyjadřovat 

mne štvou ty dárky k narozeninám ve školce, objednávat tunu smetí z temu teda odmítám, my koupili meloun a dvacet hopíků (takže taky zbytečný smetí), ale i to mě prudí dost, dítě neustále tenhle drobnej bordel nosí domu, spolu s tunou lízátek a bonbonu 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 11:16

K tomu wellness... Taky jsem to zažila jen jednou. Abych tady nezbudila dojem, že to bylo na každý Vánoce, konec roku apod. Jen jsem tím chtěla napsat, že se občas najdou rodiče, kteří to dokáží vyšroubovat do zajímavých výšin a je těžký se na tom nepodílet.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 11:19

Potrefenáhusa a v škole už v podstate človek nemá prehľad o tých sladkostiach, len keď mi to dieťa povie. Tak som sa dozvedela, že spolužiak s ním vymenil čokoládové vajíčko za jahodu. Tak ja mu kupujem nekrestansky drahé ovocie, lebo viem, že ho má rád a zje ho, a on ho nakoniec nezje a má čokoládu a ešte tam má kamarátky, ktoré si tie jahody vypytaju tiež. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 11:26

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2024 11:26