letfenixa já bych žlutou nekoupila nikomu
Letos jsem v nějakém zatmění koupila miminu světle modrou. Tak nějak má pořád šedé rukávy a béžový flek na břiše ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja Takko tady nikde v dosahu nemám. Ono se asi dá sehnat, ale nějak jsem myslela, že nebudu muset zase objednávat, že když dvakrát týdně trčím v tom velkém nákupáku (když má Ríša sport), tak nebude problém koupit pár triček. No a je. Třeba v F&F neměli v jeho velikosti jediné triko, v H&M vyblité barvy a infantilní potisky, v C&A jedinou použitelnou sadu, kde ale jedno ze tří je to "pyžamo". K Reserved jsem rezervovaná, Pepco je úplně divné. Fakt bída. Tři jsem koupila v Sinsay, ale jedno je po vyprání na vyhození, dvě ujdou. Už aby bylo léto!
letfenixa Ty jo, výměny svačin jsem v tom věku řešila pořád. Taky mě brali všichni čerti, když si cizí dítě doneslo na svačinu čokoládu (true story) a pak ji vyměnilo s naším za tortilu nebo jablko. Dělo se to úplně běžně. Nakonec mi pomohla zdejší mantra "je to jen období".
barbucha Dvojčatům je už 6?
Já bych tipla 6 tak maximálně dohromady! ![]()
Garfie ja som strašne naivná a stále si myslím, že rodičia týchto malých detí majú predsa toľko informácií, že nemôžu robiť takéto kiksy. A potom ma realita (na chvíľu) prefacka. Tých sladkostí na desiatu majú neurekom.
Evaeva pamätám si, že prvá bunda, čo som malému kúpila, keď sa už pohyboval po vlastných, bola oranžová a ďalšia biela. Ale obe boli zo sekáča a on sa vonku nikdy neváľal, tak to bolo celkom v pohode.
letfenixa žlutá bunda byl celkem fail ![]()
![]()

Potrefenáhusa ježiš ![]()
Pinot Noir ja Tondovi nakupuju v Zare, online a je to za me kvalitni obleceni co mu sedi. Treba kalhoty mu v HM a Reserved nesedej, ale v Zare jo, tak s tema kdyztak opatrne. Ale zas objednavani i vraceni je fakt v pohode.
Jinak nakupovani "osobne" prakticky nejde. V detskym nikdy nemaj vyber anebo velikosti anebo proste vubec nevedou sekci pro kluky...
Včera jsem se při balení dárků zeptala muže, kam schoval stavebnici pro Rostíka, kterou měl objednat. A on mi včera řekl, že ten odkaz na e-shop, co jsem mu poslala, nefungoval, takže ji nemá. Včera! A ví to několik týdnů! Prosím lopatové komando nástup!
dzizisketa V pohotovosti!
Jestli tě to potěší, my za týden letíme na Filipíny a půjčujeme si tam auto. Asi tak od září říkám muži, aby ho rezervoval předem, že budou Vánoce a aby si vyřídil mezinárodní řidičák....tak co myslíš, právě mi píše z místní policejní stanice, že na řidičák bude čekat měsíc. Mohli by mu ho udělat rychleji, ale to by musel někam do vnitrozemí, hodinu autem a zavírají ve čtyři, takže si na to bude muset vzít dovolenou. ![]()
dzizisketa no to je bohuzel klasika, odkaz nefungoval, problem vyřešen ![]()
letfenixa no ale rukávy jsou špinavé od normálního pobytu venku, ne?
Mimino jednak všude leze, k čemuž používá břicho, a novinka tohoto týdne, když spadne, tak si ještě lehne na záda ![]()
Pinot Noir sinsay je kvalitou jako Pepco. Ale kluci odtamtud mají jednu sadu, kde bylo černé tričko kvůli čertovi, a ta kupodivu vypadá pořád dobře.
dzizisketa tak ja bývám většinou celkem v pohode, šle tohle bych mela asi problém ho nenakopnout
fakt lituju!
dzizisketa tak ale to uz je weaponized incompetence jak prase![]()
Garfie no to je mi ale prekvapeni!!!
zakopem je vedle sebe
Evaeva tak nehovorím, že nebol špinavý, mám ten sprej na škvrny z DM.
Jinak nakupovani "osobne" prakticky nejde. V detskym nikdy nemaj vyber anebo velikosti anebo proste vubec nevedou sekci pro kluky...
Jo, to už jsem pochopila. Když jsem se od mimin vzácně dostala ven, vždycky jsem dotáhla nějaké dětské hadříky, i když jsem šla původně nakoupit pro sebe. No a teď, když už by čas byl, tak vůbec není z čeho vybírat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.