Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 14:11

letfenixa jo tak to me vubec nenapadlo, ze se prodavaji nefunkcni zimni bundy, to priznavam

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 14:12

MPLee ten sníh to omeje

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2024 14:17

MPLee snad je aspoň vzorovanásyn mně a sebe teď oblil asi tak 3/4 kelímku horké čokolády, to teda nezvládly ani správné barvy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2024 14:18

Potrefenáhusa sníh to omezuje, břečka zase zhoršuje

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 14:18

Evaeva Já peru svrchní oblečení vždycky, když má vyzvedávat babička, ona tu několikadenní špínu špatně nese ;o)

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 15:08

Adéla si včera večer rozrazila čelo o radiátor. Krve potok, tatínek ji vezl na chirurgii na Vinohrady, kde ho někde na příjmu nechali vyplnit papíry, načež mu sdělili, že tam vlastně dětskou chiru nemají a poslali je do... no tam naštěstí ne, ale do Krče. Naštěstí se ukázalo, že to není tak hrozné, takže jí to přelepili nějakou speciální stahovací náplastí a poslali domů s tím, že ji mají v noci hlídat a dneska žádnou televizi, tablet, nic takového. Dítě prý přišlo domů vysmáté a čiperné, hůř to nesl starší bráha, který to z vyděšení obrečel i za ni. Ráno se prý na ni pořád chtěl chodit dívat, jestli teda dobře spinká.

Dcera potřebovala nutně dodělat něco do práce, tak jsem u nich Adélku dvě hodiny bavila. Ale vypadala v pohodě, ovšem nedá se říct, že by se to dítě nějak poučilo, pořád by nejradši lezla, kam nemá. 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 15:15

Kokoska je to hrozny a uplne pokazdy se ty strasny pády s ranou do hlavy stanou vecer

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 15:18

Potrefenáhusa s tímhle dítětem bude svízel. V roce si zlomila klíční kost, když lezla po hlavě z gauče, teď tohle. Vlastně v tom taky ten gauč figuroval, přelézala opěradlo, 1000x za to už dostala vynadáno, že to nemá dělat. Tak nevím, jestli by pomohl holobyt, ona má ten nábytek jak hernu.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 15:27

Kokoska to maj vsechny, někdy se zrakvi každý dite, i kdyz se je člověk snaží hlídat sebelíp

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2024 16:20

Kokoska neuhlídáš to! A některé děti se fakt do všeho vrhají po hlavě a nepoučí se a nepoučí. Hlavně, že to nic není, z topení mám vždycky strach, když doma lítají.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 16:36

letfenixa já taky peru bundy často, naše bundy z Reserved, Bambule a Decathlonu žádné speciální funkce nemají

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 16:39

Kokoska ježiš, hlavně, že to nedopadlo ve výsledku nijak zle. . U nás by to bylo podobně, starší by z toho byl víc špatný než ten zraněný.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 16:42

Garfie myslím, že "dobře ti píše" asi u nás už zůstane

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2024 16:48

Pinot Noir bunda z Decathlonu je normálně nepromokavá, ne? Tj. má zátěr nebo membránu, ani jednomu časté praní nesvědčí. Kluci taky nemají nic extra, Lindex, ca... ale právě ty levné materiály se operou rychle. Kluci to taky nenosí celou zimu neprané, ale když chci, aby jim to vydrželo dvě sezóny nejlíp všem třem.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 16:50

Kokoska Tohle fakt neuhlídáš. Naše taky používá nábytek jako prolejzačku, ale čelo si rozrazila ve školce na koberci, když zakopla a podařilo se jí hlavou trefit nějakou hračku. A v Krči jí to teda lepila moc milá doktorka :o)

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 17:06

Evaeva Pinot Noir DruI ja vim, ze uhlidat to nejde. A pry byli na Adelku vsichni moc mili, takze v nemocnici vubec nebrecela. Taky si kaca mohla vyrazit vsechny zuby nebo narazit oko, snad si da aspon trochu pozor.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 17:21

Evaeva

nase bunda z decathlonu rozhodne nepromokava neni, ale je z vinted, tak treba ji nekdo pred nama pral kazdej den (vtip, nemyslim si, ze je to tim)

jinak dve sezony zavidim, ja zimni Lindex bundu mam uz třetí velikost a nikdy na další rok nevydržela (softshellova jo, ta zimni ne)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2024 17:31

Potrefenáhusa většinou jim to dvě sezóny vydrží, když mají tu dvou velikost. Něco jsem dokonce posouvala jen proto, že mladší to potřeboval.

Jinak tyhle bundy se zátěrem z Lidlu nebo dekáče, to je fakt na pár vyprání, takže stačilo, aby jí nosili třeba dvě sezóny. Membrána u reimy, doufám, vydrží víc. Ale zase je člověku víc líto to zkoušet.

Edit: miminu bunda samozřejmě dvě sezóny nevydrží.

Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 17:42
Reakce na Lilly_Ku:

dzizisketa weaponized incompetence :D

​To právě ne, takové věci vůbec nedělá, tohle byl nějaký náhodný zásek v úplně blbou dobu. Ale vyřešil problém sám, já jsem ve věci nehnula ani prstem.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 18:04

Evaeva najlepšiu zimnú bundu mal z Lidla, v akcii. Tri zimy ju nosil, prana denne. Ale membranu nemala. Vzhľadom k tým suchým zimam to je jedno.