letfenixa já nemám problém to vyprat, ale tmavě modrou stačí vyprat po 14 dnech, tuhle bych mohla prát po každé procházce
Škoda, protože je to správná tloušťka na většinu zimy, ani tenká ani tlustá
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ja som to aj denne prala.
Pinot Noir na ty mimina se kupuje nejlíp
ale je to fakt děsný někdy, sladit nabídku s poptavkou a u nas do toho ted zacala hodne kecat i ta dvouletá
letfenixa to mně teda neba.
Evaeva ja denne neperu, pokud se nestane nejakej exces typu viz předchozí příspěvek, ale s jednou bundou jsem zjistila, ze bohužel nevystačíme
minulej tejden jsem prala tohle
ale to byla moje chyba, vybrala jsem blbou cestu (ale tady to vypadá všude takhle) a jeste jsem ji musela nést domu za krkem, to jsem z ni tu kombinézu stáhla (a vzpomínala s láskou na ty gumovy kalhoty, co jdou vzit na zahrade hadici )

Potrefenáhusano jasně, když vypadají jako z tvojí fotky, taky vyperu![]()
On má zimní bundy tři, jednu tenkou, jednu tlustou spíš do mrazu a jednu dobrou na většinu zimy a to je bohužel zrovna ta světlá. No velká chyba v úsudku při nákupu. A to by jeden řekl, že už budu zkušená ![]()
Evaeva normálne som hodila do práčky bundu aj nohavice, veď nebude ufulany.
letfenixa já mám několik důvodů, proč to dělat nechci. Jednak nemám toho každý den tolik, abych naplnila pračku a pouštět jí naprázdno nechci. Pak mi přijde, že se to oblečení praním ničí, zvlášť výplň bund a funkční vlastnosti kalhot. A pak to po deseti minutách venku vypadá stejně. Takže ano, chodí uválený všichni tři. Do školy a do divadla je tak nepošlu.
Musím se smát Viktorově komunikaci. Bude to teda zdroj komplikací všeho ještě dlouho, tak bych se smát neměla, ale je to prostě vtipné. Snaží se teď mluvit hodně, i vyprávět děje, ale ta slovní zásoba je zoufalá a výbavnost slov ještě horší. Tak si všelijak pomáhá. Takže třeba ví, že rohlík může být tvrdý a když je tvrdý, tak už není dobrý, takže když má v lahvičce staré, zvětralé pití, hlásí, že chce nové pití, protože už je tvrdé.
Nebo si při malování vybírá fixy, které jsou nové, takové ty napůl vypsané nechce, a o těch nových říkáme, že dobře píší, tak se pro něj "dobře píše" stalo známkou kvality, ale i oblíbenosti. Takže si prohlížíme vánoční stromeček a on se ptá: která ozdoba ti dobře píše?
. Taky začal rozlišovat světlou a tmavou barvu, ale slovo světle se nechce pořád nějak uložit, tak říká zlatě modrá, zlatě zelená...
.
My už si báječně rozumíme, ale cizí člověk je z otázky "tohle auto ti dobře píše?" trochu vedle. ![]()
Pinot Noir Náhodou, me to dává perfektní smysl, vždyť se taky říká " Ta píše!", ne? ![]()
Pinot Noir Mně to přijde úplně logický! ![]()
Pinot Noir je to roztomilý! Sice vás ještě čeká dlouhá cesta, ale mně to přijde i jako velký pokrok.
dzizisketa weaponized incompetence :D
letfenixa myslim, ze se to tu resi kazdou zimu. Ja taky zimni bundy peru minimalne. Tomu materialu to nesvedci a radsi budu mit deti trochu uvalene ve funkcnim odevu, nez zarive ciste v nefunkcni membrane. Ale nejak zahadne mi prijde, ze ty zimni veci se tolik nespini, nebo z nich to bahno samo opadava ![]()
MPLee asi volíš správné barvy
dle mého pozorování to hraje mega roli. Plus máme jednu softschellovou kombinézu z Lidlu a ta má fakt nějakou samočistící funkci. Kolikrát si venku říkám, že už je to fakt potřeba a když jí večer držím v ruce, je čistá
Jiné softschellové věci to bohužel v takové míře neumí.
Pinot Noir To je super!! Vsadím boty, že některá spojení se vám v rodině udrží na věky....![]()
MPLee tie bundy, ktoré som denne prala, neboli funkčné.
letfenixa já membránové bundy taky nemám. Ale tím praním se ta výplň různě sesouvá, opírá se i nějaká ta základní nepromokavost, kterou ten materiál má. Přijde mi to vyloženě zbytečné, jim je to jedno a za chvilku vypadají stejně.
Evaeva jo mame vzorovanou vinovou reimu a syn teda tmave modrou perovku
uvidime, co udela svetle ruzovy unicorn. Ten sice bude jen do snehu, ale zase parek c rohliku a horka cokolada a kapsicka to jisti ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.