Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 18:09

dzizisketa tak super, tim lip

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 18:10

dzizisketa bál se lopaty?

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 18:49

Evaeva nevím, možná nepromokavá je. Stojí pár stovek, míň než bunda z H&M. My nelyžujeme, sníh zažije v Praze dvě odpoledne v roce a déšť od autobusu do školy vydrží jakákoliv bunda, déle v dešti dobrovolně ven nelezeme. Já tyhle věci vůbec neřeším. Špinavá bunda mi (u mých dětí) vadí víc, než nefunkční bunda.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 19:03

Potrefenáhusa Dvojčata mají zimní bundu z lindexu třetí sezonu :-D. Ale příští rok jim už bude asi malá :-D.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 19:23

Vari my mame ty hokejistky :-) ale doufam, ze se mimino jeste vejde pristi zimu do ty prvni 98 a pak bude pokračovat :-) 

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 19:28

Pinot Noir Viktorova reč je krásne logická

Mne sa tak páčilo, keď L. hovoril stlačitko namiesto tlačitko, veď sa stláča.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 19:29

Kokoska ježiš, tieto úrazy chvalabohu, že je ok

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2024 19:59

Pinot Noir jasně, to chápu, každý má jiné preference. Já si akorát zanadávala na tu blbou barvu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2024 20:02

letfenixa z Lidlu máme lyžařské a ty fakt peru jednou za rok, nosí je akorát týden na horách. Mně teda štve i opakované shánění, když jsem byla spokojená. Ideální je, když mám v té velikosti na těch pět, šest let vystaráno

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 20:17

Pinot Noir Ja jsem měla kdysi, pro sebe softshelku z Croppu a to byla tak strašná bunda, že ta byla i na cestu na autobus strašná. Po téhle zkušenosti se snažím dětem nedávat ty hodně nošené softshelky po někom, dědily driv i třeba po dvou dětech, nebo jsem jim kupovala ty z Lidlu (taky už nekupuji, ale sambo je nosí a nestežuje si na ně). Ta moje totiž hrozně profukovala, ale fakt hodně, měla jsem dokonce pocit, že je to snad lepší bez ní, než s ní, že když byl vítr, hrozně mi to táhlo na záda a když bylo teplo, tak jsem se v ní zase hrozně potoka, mi přišlo, že je ten materiál snad nasitej opačne:D. Takže neříkám, kdo má co kupovat, jen jsem si uvědomila, jak hrozny některý hadry můžou být, takže ty bundy jsem osobně přehodnotila a snažím se jim kupovat značkový, protože to hodinu lítají, pak jsou zas třeba půlhodiny v klidu, tak ať to k něčemu je.

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2024 20:18

Evaeva syn ma ted bundy tri. Poradnou Reimu a do mensi zimy Lindex a nejakou zdedenou a taky to jen oprasim. Reimu jsem jeste neprala, mel ji treba 10-15x a ma trochu uspinene rukavy. Taky porizuju barvy, kde to neni moc videt a priznam se , ze by me ani nenapadlo ty bundy prat nejak casteji nez kdyz jaou bud uplne spinave neno na konci sezony. 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 20:21

Evaeva Tak s horkou čokoládou na kabátě jsem vyrazila minulý týden na nákup. Vypadalo to jak blitka, ještě to přesně bylo na místě, kam to tak člověk jako pustí...ale co už dělala jsem jakože nic. Navíc bylo pondělí, prostě to vypadalo, že se mi vyvedl víkend!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2024 20:23

Karja

On mi polil nohu od kolene pod špičku boty úplně kompletně, žádných pár cákanců

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 20:24

Evaeva Tak to je že jsi šlápla do hluboké kaluže. Tohle taky bylo solidní nadeleni, navíc já si toho nevšimla až na tom nákupu:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2024 20:26

Karja to znám, to je hned.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 21:00

Karja měla jsem na sobě takovej dlouhej jakoby svetrokabát po kolena. Kolega mi opatrně říká, máš zezadu na svetru asi čokoládu...

Bylo to nakonec bahno, protože jsem děti vezla na sedačce mýho kola a oni si zabahněný boty otřely o štangli.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 21:03
Reakce na letfenixa:

Kokoska ježiš, tieto úrazy chvalabohu, že je ok

​Tak snad jo, dopoledne vypadala v pohode. 

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 21:03

Karja softshell z Lidla je otras, to má L. na záhradke, tam je furt od blata/malty/čohokoľvek, akurát na to je dobrý. 

MPLee mi pripomenula, že to ja som sa divila, že ľudia predávajú tie super bundy s dovetkom, že nikdy neprane. A vlani som mu kúpila Didriksons, a veru som ju neprala, ten materiál je asi aj špine odolny, plus už bol školák, takže to neboli vychádzky ako v škôlke, teda škôlkovy dvor. Jedinú vadu má tá bunda, že nemá vačky, čo som si nevšimla, keď som ju objednavala.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 21:06

Evaevajako světlou barvou bych té nutnosti praní taky nešla naproti. Tuhle nosil Ríša dvě zimy a Viktorovi taky bude dvě zimy. Nejen, že je teplá, ale má úplně ideální vzor.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 21:14

Pinot Noir Škoda, že takovou by na sebe nikdy nevzala...ale ten Lindex je kupodivu taky velmi praktickej