Jinak ten plot na fotce je plot od školky, takže jakmile naprší, je to zoufalý a kolikrát ji beru ty holinky sebou naproti, protože tohle je bez šance minout
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir jo, to je dobrá barva
ona i jednobarevná tmavě modrá je dobrá. Vzory samozřejmě taky.
Potrefenáhusa no ale je to dětský ráj ![]()
Potrefenáhusa Evaeva Pinot Noir my máme tuhle tmavou a na té neni taky vidět nic, ale já je teda beru prostě z venku hadrem a že by to nějak propotila a ta bunda smrděla mi taky nepřijde.
u nás jsem teď za prase já, péřový kabát mi v zoo brutálně posákaly ovce v ohradě a na chalupě máme balonky do sušičky, takže si ho vyperu až tam ![]()

A teda musim říct, že jak jsem byla v šoku z dcery, jak jí šel pohyb, tak syn je ještě vyšší level. On nemá pud sebezáchovy a rovnováhu má uplně skvělou. Čerstvý 2 leťák:

MPLee takže myslíš, že kačenky na příští rok kupovat nemám?![]()
Je šikovný ![]()
Potrefenáhusa no jasně, proto mi z venku přijde zásadní dobrej vzor a vlhkej hadr ![]()
A na kčenky mám stejný názor Evaeva , na kačenky je to tak letos, že si vyzkouší skluz. Ale ono to na nich stejně moc neklouže.
Potrefenáhusa MPLee já nemyslela, že se na nich naučí bruslit, ale že bude moci s námi na led. Spíš když třeba zamrzne rybník. Mladšímu jsme je jednou půjčili spolu s hrazdou. Nějak úplně nevěřím, že ve dvou letech zvládne bruslit na klasických. Ale brusle máme nejmenší 26, to mu při tempu růstu jeho nohy bude příští rok akorát ![]()
Potrefenáhusa tvojí starší bych už kačenky taky nedávala, kluci "bruslí" od tří a půl, akorát nemáme hrazdičku, tak to bylo poněkud náročné pro rodiče. Ale loni už oba bruslili celkem samostatně.
Evaeva jo, jak z bruslení dovedou bolet záda, co? ![]()
Ja takhle jezdila snad dva roky jen pozadu.
Na kačenky bych se vybodla. Já je dceři koupila, když jí byly asi 2 3/4 a druhej den jsem šla koupit brusle, protože kačenky byly o ničem.
Tabea jo, já to vůbec neberu jako nějaký předstupeň bruslí. K výuce to vůbec neslouží. Spíš když bude řvát, že chce s námi na led
Jemu budou akorát dva příští zimu. Uvidím, třeba zamrzne i letos, pak by se hodily určitě.
Evaeva hele, i v kačenkách byla napřed jak koza na ledu. Spousta noh všema směrama. Ale na bruslích byla schopná celkem rychle (2 pokusy) chodit.
A někdo nám půjčil dřevěnou židli, tak chvíli tlačila na stadionu tu. Akorát dost padala na hlavu, jak měla ještě ty "miminí" proporce. ![]()
Tabea jo, židle stačí, ale táhni jí na stadion nebo na rybník
Na rybníku aspoň mužem využít kočárek
Evaeva no optimální je, když tu židli přitáhne někdo cizí a pak ji nepotřebuje. ![]()
Evaeva jo, tady bruslení neni, musi se vyjet, takze zatim byla jen jednou poprvy v Praze
Evaeva tak to mu dej kačenky klidně letos. A helmu na hlavu. Syn loni taky ťapal na nich, v 15m.
Tabea
to každopádně
Potrefenáhusa my máme stadion před barákem, ale pro ty úplně malé je lepší ten rybník. Což se bohužel poštěstí tak jednou za dva roky.
Evaeva tady je podle mě ještě o malinko teplejc než v Praze
Potrefenáhusaškoda. Kolikrát si říkám, že by stačily tři stupně dolů a bylo by to o něčem jiném, spíš teda kvůli sněhu. Tady jsou zase teplé ty rybníky, jsou to vlastně retenční nádrže na dešťovou vodu.
Ono teda stačí jít párkrát, my chodíme jestli třikrát za sezónu. I když jsem někde četla, že dovednost lyžovat má je podobná. (Je fakt, že mladší ty názvy pořád plete
) Otázka je, jestli tu její schopnost pak využijete, když nemáte kde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.