Pinot Noir ja se taky bala, ze se doctu, ze si DruI zlomila neco v krčku. Tohle je ta lepsi varianta, palec nahoru! Karja Ja prave neumim nic a ted s tema detma mi zacina vadit, jak mame omezene moznosti. Jako mit na lede dve deti, co na tom sotva stoji, a sama se muset pridrzovat mantinelu - to neni zadna vyhra. Premlouvala jsem dite, at se na chvili posadi na "velrybu", abych s ni mohla chvili jezdit a nebylo to trapny![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ale obdivuju tě. Já tyhle věci umím od dětství, nevím, jestli bych dneska měla odvahu a chuť se to učit. Někdy mezi 16 a 20 lety jsem se snažila naučit jezdit na snowboardu a nakonec jsem to vzdala a vrátila se ke známému lyžování.
Pinot Noir Gatita Jó holky, kdybyste věděly, co času a úsilí tomu krasobruslení jako rodina věnovali, tak vás to možná děsí taky! A fakt se jim to stalo úplnou náhodou ;o)
Tip nejen na vánoční prázdniny pro pražské: v Nerudovce kavárna Kafe a hrnky. V horní části kavárny je ateliér, kde si můžete namalovat svůj hrnek, misku, talířek. Syn tady už hodinu tvoří, přímo do ateliéru se dá objednat i kafe. Pohoda ![]()

žluťásek hezký tip! (Akorát jsem si představila mimino tam, a to byla hodně vtipná představa
) Zkusím si to zapamatovat, muž teď nějakou dobu mimino sám nedá.
žluťásek jé, děkuji za tip. Nedavno jsme sli kolem, jiskricka proletla myslí, ale nezapalila
. Dekuji za pripomenuti. Vezmu tam kluky, mohli by vyrobt tatinkovi tajne neco k narozeninam.
žluťásek jej, ja by som chcela maľovať na porcelán!
Tak som sa včera dozvedela, že Lukasko by si veľmi prial mať detskú kuchynku. Už mal 2, prvú takú malicku, mal niečo cez rok, keď som mu ju kúpila. Potom mal takú väčšiu plastovú, tú som pred 3 rokmi predala. Keď chodil na terapie, tam kuchynka bola, aj sa s ňou dosť hral, aj som dosť uvažovala mu ju kúpiť, ale potom sa mi zdalo, že už ju netreba. A včera sme boli v jednej kaviarni, bola tam tá ikeacka a on zrazu povedal, že by si ju veľmi prial.
V Reserved home mají plyšového mumínka a povlečení, kdyby někdo chtěl (ve výprodeji).
letfenixa nie je uz Lukáško na takú kuchynku privelky? Ja by som mu asi kúpila skôr jeho pomôcky do kuchyne, ktoré by mohol používať pri skutočnom varení alebo pečení. Mam dojem že by ho to mohlo baviť. Zdá sa že varenie mu bude koníčkom, tak ho v tom podporiť?
Janulik03 ale zase věřím, že s takovými těmi doplňky jako je dětský kávovar a dortíčky si vyhraje i (některé ) starší dítě.
U nás frčí i ta kuchyňka pořád, ale většinou jí nepoužívají úplně na vaření.
Včera jsme jeli k našim a u Vyškova se zezadu ozvalo: "mami, a co je to skibidi toilet?"
![]()
Janulik03 on varí so mnou bežne, pomôcky má veškeré. On má akože kuchynku, nalepene horaky na policke, riadiky všetky možné, hrá sa s tým stále.
letfenixa já akorát před vánoci zabalila kuchyňku a obchod, protože si s tim doma děti nehrají. Na návštěvách i v koutcích ano, doma je to nezajímá...tak jestli na to máte prostor, myslíš že si s ní ještě vyhraje - tak bych ji asi zkusía na bazaru sehnat. U nás se kolikrát ty Ikea a Lidl nabízí za čokoládu nebo odvoz...
@dzizisketa to slysime furt. Ale nase jsou aspon pubertacky
Gatita co tak.napriklad botas? Takove ty klasicke. Prodavaji je v ruznych sportech
Candance syn to vyřvává tak od pěti a půl ![]()
MPLee tu to nikto za odvoz neponúka. Tak ja všetko hľadám z druhej ruky.
letfenixa Já jsem ji taky koupila z druhé ruky a relativně draho, ale zas k ní byl milion dalších věcí na hraní a všechno hezké a funkční. A prodávající říkala, že si s ní hráli ještě před prázdninami její kluci 7 a 9 let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.