Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 23:31

Gatita jako klukům se to líbilo. Ale je to skoro tisícovka za rodinu za takovou blbost, no. Ríša o tom ale furt mluvil... A ten si to užil. Ale lidí jsou tam taky mraky, dost si překážejí, zrovna tam by bylo vhodné pouštět jen určitý počet. Upřímně nechápu dospělé bez dětí, co se tam vzájemně fotí na talíři a u Titanicu, páry čtyřicátníků, kde vždycky jeden zapózuje, druhý fotí, pak se vystřídají... . Podle mě je to pro děti a puberťáky. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 05:26

Pinot Noir v tom muzeu iluzí jsme byli s mužem předloni, vstupenky jsme koupili za pakatel někde na slevomatu, lidí tam bylo pomálu...a fakt by mě nenapadlo, že svojí přítomností můžu někoho pohoršovat...A co do Zoo? Do Zoo čtyřicátníci smí? Tam jdu totiž zítra

Offline olte
755 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 06:48
Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 06:56
Reakce na Evaeva:

Za tu radost ten šunt stál, co?

​stal 

ale nakonec je nejlepší ortopedická podlaha muffik, kterou dostal k vanocum tatínek, děti z toho skoro neslejzaj a nejlepší je kodrcat přes to s kočárem pro panenky

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 07:33

Potrefenáhusa ta podlaha hrozně fascinuje mimino, na cvičení po tom chodí furt. Ale mně odrazuje, že se v tom drží bordel.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 07:40

Mermaid o pohoršování nikdo nepíše, ale překvapilo mě to taky. Je to "muzeum" dělané jen kvůli fotkám, bez dětí bych tam vůbec nevěděla co dělat. Se zoo se to nedá vůbec srovnávat.

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 07:42

Evaeva to jo, to drzi 

nase deti to taky ve vsech hernách vždycky strašně fascinovalo

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 07:47

Evaeva Mermaid Já teda nad pár akcemi takhle co mi přijdou pro děti a vídám tam dospělé taky občas přemýšlím, co je jako motivuje, hlavně když čekáme než se někde vyfotí:-D. 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 07:50

My jsme ti turisti, co se teď motají po Praze. Naštěstí jen na dva dny. Nebyla jsem v Praze spoustu let, teď to tak vyšlo, že máme čas i s dětma. Někdy jsem tu zahlídla info o Výtopně, tak jsme tam včera šli. Přišlo mi to fakt děsný. Vaclavak je hnusnej příšerně. Cestou na Karlův most matrjoška střídá trdelnik a obchod s bonbonama. Ach jo...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 08:18

Potrefenáhusa starší právě spíš šplhali, ale mimino ty různé povrchy zkouší i venku, tak jsem nad tím uvažovala. Ale další místo s drobky nechci

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 08:24

Evaeva ale je to fakt dobrý, malý dítě po tom běhá tam a zpátky a křičí auauauauau

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 08:32

Mermaid já se nepohoršuju, já se divím, že se jim chce pózovat ve skleničce a omotaní nakreslenou chobotnicí. Pro dospělé jsou tam zajímavé spíš ty drobné historické iluze, kaleidoskopy, pohyblivé obrázky, ty drobnosti na stěnách. Ale ty podle toho, co jsem viděla, většinou zůstanou zcela nepovšimnuty. 

Srovnání se zoo je mimo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 08:35

Potrefenáhusa jo, mně je to taky hrozně příjemný 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 09:31

Evaeva Tak drobky jednou za čas vyklepeš do koše a děti pak mají zábavu, že podložky přeskládají jinak než byly :o) Ale teda třeba obě naše babičky ty ortopedické podložky svorně nesnáší a když na ně u nás šlápnou, tak se tváří jak kdyby šláply na hřebík.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 09:45

DruI mně právě přišlo, že z toho ty drobky moc nepůjdou. Ty na cvičení máme takové gumové. Ale možná jsou různé nebo je to jen můj dojem. Moje máma se díky mně dostala k bf botám, má je teda jen do přírody, tak té by se to asi líbilo. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 09:56

EvaevaMy to teda občas vezmeme sprchou, ale jinak myslím, že drobky, i když se tam hromadí, se z toho jednoduše zase vysypou.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 10:04

Evaeva my to sklízíme, nemáme je rozložené pořád. Blbneme na tom všichni. Muž si to teď dává k čištění zubů, než provede svou dlouhou dentální rutinu, procvičí i nohy

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 10:15

Evaeva Já je vysávám a výjimečně osprchuju

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 10:29

žluťásek já mám v koupelně takovou kamínkovou podložku k čištění zubů a beru si jí i k žehlení 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 10:57

Evaeva my nemáme myčku, takže já ji nejvíc užiju u dřezu