Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 11:08

Pinot Noir 

Podle mě to muzeum iluzí není ani pro puberťáky, osobně to pokládám za dost trapnej počinek... před pár lety jsem tam vzala zřítelnici a nebavilo nás to ani jednu, vypadly jsme rychle.

Ale potom jsem s ní šla na Rybovku na střeše Lucerny, a to už bylo jiný kafe. Na přivítanou sklenička sektu a pěkný prostředí (pokud je člověk dobře oblečenej), nadmíru zajímavej výhled... plus ta Rybovka k tomu

Ale nevím jestli se to ještě pořádá...

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 11:20

Já jsem tam vzala děti 2. a 4. třída, byly nadšené, telefon mám zasekaný miliardou fotek co nesmím smazat, prošli jsme to tam a zpátky třikrát.

Sama bych tam ovšem nepotřebovala, dobrý tak pro ty děti a partičky mládeže.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 11:33

žluťásek jo, vidím to stejně s tou cílovou skupinou, starší si to užil moc, mladšímu trochu trvalo pochopit, jaký to má smysl.

Jako nepopírám, že bych se v něčem podobném mohla vyskytnout i bez dětí, na těch různých dovolených člověk vleze do různých blbostí, i bych se teda s něčím vyfotila, ale to poctivé čekání ve frontě a pózování na každé jednotlivé iluzi moc nechápu. 

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 11:41

Pinot Noir Uvedené múzeum ilúzií nepoznám, sama by som tam asi nešla, ale tak trochu nechápem to diveniu sa tomu, že by to mohlo baviť aj dospelých ľudí a chceli sa všade fotiť. Ľudia majú rôzne záujmy, niekoho môžu baviť optické ilúzie, rád sa fotí, tak si pokojne mohol užiť aj takéto múzeum,  vyčkal rad na to, aby si mohol urobiť fotku. Nemyslím si, že podobné múzeá sú len pre deti a tínedžerov.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 11:42

barbucha no já ty starší nemám zmáknutý, neumím to ještě odhadnout, ale takové pubertální skupinky tam byly a vypadaly, že se baví. 

Lepší nám připadaly ty ocelové sochy, hlavně asi pro kluky.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 11:57

dorota tak já se považuju za hravého člověka, který vyzkouší každou blbost, plus se ráda fotím a zahlcuju internety svými fotkami, no ale tohle bys asi musela vidět, abys rozuměla, o čem mluvím. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 12:08

Pinot Noir vono taky něco jinýho je jít na takový místo s babičkou nebo s partou spolužáků

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 12:10

žluťásek jsem to nechtěla tak natvrdo říct.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 14:16

Pinot Noir My jsme jednou byly s dětmi v takovém světelném parku a neustále jsme míjeli matku asi se čtrnáctiletou dcerou, kterou neustále fotila...Holky pořád čekaly, ani ne fotku, ale aby se na to mohly vůbec podívat, ona do toho začala hudrovat, že tam budou vyfocené i ty děti,že to kazí fotku...Jako tak ty půjdou do muzea iluzi i za 15 let, to je jasny!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 14:24
Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 15:01
Reakce na žluťásek:

Pinot Noir vono taky něco jinýho je jít na takový místo s babičkou nebo s partou spolužáků

Pinot Noir 

Já vás vidim! 

A troufám si říct, že by s váma zřítelnice nesouhlasila

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 15:33

barbucha věřím, že ne každého puberťáka to baví. U mně ani séger by to neuspělo vůbec.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 17:42

Prosim vas, obycejne brusle z Decathlonu (ta jejich znacka) jsou v pohode? Na obcasne brusleni. Bych to nejradeji pujcovala, ale nevyplati se nam to. 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 18:17

Nebyla jsem v muzeu iluzí ani na Rybovce na střeše Lucerny. Obě ty akce jsou pro mne srovnatelně no go akce. 

V muzeu byla moje skoro sedmdesátiletá mamka s sestrou a kamarádkou a moc si to uzily. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 18:59

Gatita na led? Ty Oxelo play urcite nebrat, fit mozna pro hodne lehke zacatecniky. Ta boticka ma stejnou konstrukci jako in-line a na twch maji uplne blbe vyreseny jazyk, co se sune pod prezku a pak deti dre do holeni. Tezsi deti proslapnou ten plast a smajdaji... My mame Roces rostouci myslim MCK se ten model jmenuje. Nebo bych se podovala po k2 nebo powerslidech na bazary...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 19:20

Gatita my je máme, ty oxelo celoplastové i ty s "látkovou botičkou a na holeň si nikdo nestěžoval. Kluci bruslí oba samostatně. Jakože nebudou to žádné super brusle, ale na občasné bruslení podle mě v pohodě.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 19:45

MPLee Evaeva dekuji obema. Mladsimu jsem koupila k2 (pamatuji si mplee tipy z minulosti:)) na Vinted, ale dorazi tak za tyden. A pro starsiho zatim nic, tak bud se zitra stavime v tom dekaci nebo zas pujcime na miste, coz uz se mi potreti za tyden nechce. My nejsme zadni bruslari, stala jsem na tom dneska asi potreti v zivote (podruhe bylo vcera), ale rada bych pres zimu obcas s detmi sla. Doufam, ze si zitra v kurzu nerozbiju usta. Jako je to katastrofa, pockat si do 40 a zacit se ucit tyhle rizikovy sporty

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 21:08

Gatita Tak opatrně:D. Jako já jsem jako dítě normálně bruslila, ale teď si na ledu taky přijdu jako rozhodně ten nej neschopnější rodič:D. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 21:13

Gatita No, dej si na ty sporty pozor, sestřenka takhle začala s dcerama chodit v zimě na led a nakonec to dopadlo tak, že má z té mladší krasobruslařku a ona sama si na stará kolena udělala trenérský kurz a trénuje krasobruslařskou školičku ;o)

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 21:41

DruI ty jo, čekala jsem nějaký strašlivý úraz a ty se školičkou na nás!