Zina v novembri na Zone bez peňazí našiel také akoby kavovary v kaviarni, plastové, to nám stále kávičku varí.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa Taky mame kuchynku z ikea (z druhe ruky) a ma nastavce na nohy, s nima by byla i pro mensiho skolaka akorat, verim
Candance dekuju za tip. Uvazuji o nich pro sebe, mela jsem je ted pujcene na tom kurzu a zdaly se mi pohodlne. S temi detskymi je potiz v tom, ze obchazet s detmi obchody je martyrium. Kolik uz jsme takto nakoupili nesedicich tenisek. Prvni par je prohlasen za ok, aby se mohlo jit domu nebo do Bambule. Ale boty pak tlacej, nebo kloktaj, nebo jsou velky a zaroven tlacej. Takze mladsimu jsem riskla bazarove online a starsimu objednam nove z eshopu a v klidu vyzkousime.
MPLee naše děti si s tím doma taky vůbec nehrály, akorát to generovalo strasnej bordel. Dali jsme ji ted v létě na zahradu (pod plachtu, zády k domečku) a tam si s tim hrajou hodně , potrebujou asi bláto, vodu a písek, to doma nemůžou :-)
Suya našla som teraz za polovicu fungl novú z Lidla, ešte v krabici nerozbalenu, a tá má tiež nozicky a 3 možné výšky.
Gatitao těch klasických ti každý pravověrný bruslař řekne, že jedině ty. Na druhou stranu já si z dětství pamatuju, jak mně v těhlech bruslích hrozně bolely kotníky, takže je kluci nemají. Taky nejsou rostoucí, takže bysme museli každou sezónu řešit nové. Popravdě jsem uvažovala, že si taky pořídím takové, ta botička mi přijde od pohledu pohodlnější.
Tak jsme byli na té Křišťálové zahradě a je to vážně krása. Před tím jsem zvládli ještě skleník a moc doporučuju tento postup. Na vstup žádná fronta, v tu čtyři jsme přešli na ty plastiky, které už byly osvětlené. Než jsme snědli bramborák a vypili horkou čokoládu, byla tma, lidí celkem dost, ale šlo to. Ale na vstup přímo do této části po té páté hrozný masakr, tomu jsme se naštěstí vyhli.
A teď něco do dětského vlákna. Že celou dobu děti střídavě křičely, na to už jsem zvyklá. Ale v prodejně suvenýrů se mladší opřel o takový kartonový sloupek s něčím a následně se celá řada skácela jako domino
Naštěstí tam nebyly žádné drahé věci, i tak to bylo asi za 400
Ale.měla.jsem.problem.se.nesmat,jak.to.slo.postupne.vsechno.k.zemi![]()
Ja jsem zase v tenzi z hromady šrotu, co jsme z jedné strany rodiny (i přes vyměněné seznamy) dostali - bude to minimálně taška věci, co ponesu do kontejneru - reklamní plyšáci, co byli zdarma k jednomu produktu, nejlacinější výtvarné sety se ztvrdlou hmotou a tenkýma tvrdýma pastelkama, co nekreslí, podivné kukly z nejumělejšího plyše, nejlacinější plastové krájeci ovoce (mame několik sad drevenyho), fejkova barbína, látková panenka, co se jmenuje stejně jako naše mladší dítě, takže jsme dostali aktualne třetí stejnou a myslim, ze jich jeste pár dostaneme...
Potrefenáhusa nechteli by ty panenky treba v cekarne u doktora?
Potrefenáhusa a holky jsou ochotné se toho vzdát? To by byl největší problém u nás. Ale letos si na dárky nemůžu stěžovat.
Potrefenáhusa My jsme letos dostali už třetí verzi hry Hadi a žebříky, čtvrtou máme ještě z předdětného období. Asi nemusím dodávat, že mě strašně nebaví, doslova ji nesnáším, co? ![]()
Naše děti včera dostaly u mých rodičů to, na čem jsme se domluvili, a nic navíc! Paráda!
A tchýně taky navíc pořídila akorát kreslicí tabulky a malou sadu angličáků a malou panenku s kočárkem. Takže letos si nemůžu stěžovat.
Myrtila to je hodně blbá hra
A teď máte každé babičce, domů a ještě na cesty ![]()
Kokoska u nás ne, my cekarnu nemáme - ale obecně, těch hraček jsou tuny a tuny a tuny, my zatím i na každý mimopražský pohotovosti něco dostali od sestry, podle me neví, co s tim!
Evaeva ony to podle mě takhle vůbec moc jeste neregistrujou, blby ale je, ze chtej vsechno vybalit a vyzkoušet, coz casto samy udelaj, takze uz se to neda poslat dál neotevřeny
Potrefenáhusa teta má dětskou ordinaci a brala si to od nás ráda, včetně kinderbordelu. V čekárně to má životnost v řádu týdnů a hodí se to pro úzkostnější děti i do ordinace. Za zeptani nic nedáš.
continuity my samostatnou cekarnu nemáme, je to dlouhá společná chodba pro mnoho ordinací, na kinderbordel tam nikde není místo, i tak je to pediatr v sousedním městě, na shánění, kdo potrebnej by si to vzal po okrese Kladno a Mělník nějak nemám moral - neco po revizi lifrujeme ke žluťáskovi do knihovny, jinak to spolkne charitativní kontejner
continuity kinderbordel jsem nosívala k zubařce, pro děti je tam s tímto košíček, kde si po ošetření vyberou něco za odměnu.
Potrefenáhusa jako ty nekreslící pastelky a nejlevněší fixy a modelína mi vadí asi víc, než fejková panenka. Naše mámteda dost přehled co kde dostala a pamatuje si to, ale když si to neoblíbí a pár týdnů To leží někde v koutě, tak to balím do krabice a tam to čeká dalších pár týdnů, jestli jí to nezačne chybět... když ne, jde to z domu. Takhle si třeba nevšimla, že jsem poslala dál celou velkou sadu Open ended hraček. Ale tlapkám, je to tak zbytečný...
MPLee jo, mne nevadi, ze je to fejkova barbína, spis ze ji dostala dvouletá, ktera mi na takovy hračky prijde mala, takze proste zabalili nejaky smetí
Potrefenáhusa já to dělám jako MPLee registrujou všechno. Mladší teda odmítá vyhodit skoro cokoliv a tím myslím skutečně cokoliv
Plastovou výplň advenťáku, krabičky a krabice,... dneska kontroloval, že to víčko, co vyhazuju, je opravdu prasklé ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.