Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2024 22:48

Suya no tak čištění zubů taky stojí za to. Ale u tohohle mi přijde, že musíš víc držet tu správnou polohuAle to soudím z konvičky, že to snadno zateče bůhví kam

Offline Suya
příspěvků moje polička 30. prosince 2024 23:05

Evaeva Koukam, ze to chce nejdriv potrenovat na sobe asi

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 23:31

Suya ten respimer fakt staci zmacknout a strika, trochu jako lahev od rajce. Popisovala to i ta orl dokotrka na ig kdysi... Fakt to je mensi boj nez ty zuby a neni to 2x denne kazdy bozi den

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 04:37
Reakce na Evaeva:

tu správnou polohuAle to soudím z konvičky, že to snadno zateče bůhví kam

​kam? Mne ta slaná voda akorát při jednom úhlu teče ven pusou, když nemůže nosem 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 08:15

Potrefenáhusa dospělému do dutin, ty ale děti nemají, nebo do ucha. Já mám dojem, že by se to nemělo používat nebo s tím začínat, když máš ucpaný nos, právě proto, že si ta voda hledá cestu.

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 08:38

Evaeva ja ten nos vetsinou predtim uvolňuju naředěním mořskou vodou, ale i tak mi prijde, ze to pomuze prohrat a pomalu uvolnit, i kdyz to zkraje nema kudy téct
panebože, nesnasim rýmu, ja ted mela strašnou 10 dni, bylo to nekonečný 

s tom respimerem zkušenost nemam, tam to jde asi pod tlakem 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 09:04

Potrefenáhusa ale měla bys to už mít nacvičené před použitím na ucpaný nos. Když už to umíš, tak už se může.

Pro mě je horší ta tekoucí rýma, to je pro mě hrozně utrpení. I když jednou jsem měla tak ucpaný dutiny, že mi z toho bylo blbě od žaludku.

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 09:07

Evaeva

pro mne je všechno lepší než ten ucpanej nos, hlava jak pátrací balon plná nějakýho sajrajtu, nemůžu dejchat, mluvit, myslet, spat...olynth dobry, ale nemuze se furt, ta konvicka spolu s olynthem je uplna záchrana 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 09:09

Potrefenáhusa já víc nesnáším ten kapající kohoutek. Taková ta klasická viróza, tři dny teče z nosu, tři dny ucpaný nos, tak ty druhé tři dny jsou jak vysvobození. Ale nějaké ty horší stavy, bolavé dutiny, totální beton v nich, to je samozřejmě taky děs.

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 09:13

Evaeva ja to ted mela deset dni, moc strasny to bylo, fakt bych nezlehčovala chlapy, umírající na rymicku, taky umírám 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 09:19

Potrefenáhusa U nás umírám víc já. Resp. si dovolím umřít na gauči, i když není všechno hotovo.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 10:34

Evaeva pro mě je tekoucí rýma taky větší zlo, resp. nejhorší fáze rýmy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 10:40

Pinot Noir jako už jsem měla takové stavy těch dutin, že to bylo fakt peklo. Ale při běžné viróze trpím u té tekoucí 

Online letfenixa
10892 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 12:07

Od operácie dutín ich už nemavam upchate, môj ORL vždy tak spokojne hovorí, ako to mám  krásne otvorene. Ale tie zápaly mávam strašné a časté

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 12:20

Evaeva Ten respimer je právě hrozně rychlej, s konvičkou to na malýho vůbec nezkouším, ale tohle zvládne na pohodu. Respimer má teda i nástavec jako konvičku, ale používám jen ten druhej. Já motivuju smrkáním na pěnový zvířátka ve vaně, snaží se je trefit tím proudem z nosu a během rýmy si o to i sám říká. Moje dítě, který nebude dělat nic, co nechce. Když mě skolila hnusná rýma, co nešla vysmrkat, tak jsem to zkusila i na sobě a je to fakt zázrak, hrozně nám to zkrátilo všechny nemoci. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 12:24

Len dneska se ukázalo, že chyba bude ve mně Když mu stříkám do nosu mořskou vodu, je to boj skoro do zakleknutí. Přijde mladší, sedne si naproti, utře mu nudli a vystříká nos za hurónského smíchu obou

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 12:52

Evaeva Takže mladší dostane čestnou funkci vstřikovače?

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 12:57

Evaeva problem vyřešen!

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 13:00

Kde mate to ažůro? 

Online letfenixa
10892 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 13:01

Ten respimer je aj pre Lukaska prijateľný, ja teda radšej konvicku.