Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 22:26

Malvin vůbec, takhle velké dítě se po návratu klidně zase napojí. A hlavně v noci je to strašný, když k němu jde muž, to bych fakt neudělala ani jednomu.

Potrefenáhusa já naopak mladšímu posouvala to první večerní, resp. jsem ho takhle zrušila. Směrem k ránu můj morál klesá

continuity uvidíme, kam se to vyvine. Nechávám to na jaro, s lepším počasím mám víc síly na všechno. A taky bude zase líp rozumět. (Tajně samozřejmě doufám, že se jednou vzbudí a řekne si, že mlíko už ho nezajímá )

On nějak moc nepřilnul k dudlíku. Na usnutí ho teda vyžaduje, ale v noci ho vůbec nechce, natož aby ho sám hledal.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 22:31
Reakce na Evaeva:

Tajně samozřejmě doufám, že se jednou vzbudí a řekne si, že mlíko už ho nezajímá )

​Nó, takhle já už doufám půl roku ;o)

Offline Suya
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 22:36

Evaeva Ja myslela nastesti jen dnesni nocJinak se budi ruzne, ted zrovna min, ale radsi nepocitam. Mam stesti, ze prvni spal blbe a ocekavani jsou nizka az nulova!

Odstav teda taky nehrozi, koji se skrz rymu a zuby furt... A ja diky kojeni muzu zrat jak nezavrena a nepribiram, takze nikam nespecham

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 22:43

Suya u mně naopak kojení hubnutí trochu blokuje, ale jako je to pár poledních kil, to vůbec nehraje roli. Já to úplně stopnout zatím nechci, ale kdyby to tak o 60% omezil, nezlobila bych se

Dneska zatím spí 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 22:46

DruI no u něj je to taky nejspíš jen tajné přání.

Ale synovec se sám odstavil v roce. Do té doby byl prakticky výhradně kojen, jídlo nechtěl, pak mu nějak přeplo, tři noci prořval (z vlastní vůle), ale mlíko už nechtěl. Takže možné je všechno (Kluci se taky sami odstavili, ale ty to nikdy moc nezajímalo)

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 23:10

Evaeva Dcera se taky sama odstavila, tak já prostě jen neměním strategii ;o) ale teda malej už k tomu taky pomalu spěje, akorát jak je strašně vybíravej v jídle, tak na to popravdě zase tak nepospíchám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 23:16

DruI náš jí právě dobře. No a k tomu si dá ještě to mlíko, není se co divit, že má o kilo a půl víc než měli kluci

Kluci se odstavili asi v 15m, tak to teď fakt nevypadá. Ale jak říkám, počkám do jara a pak se uvidí, jestli to stopnu úplně nebo silně omezím.

Online Tabea
8135 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 00:14
Reakce na Potrefenáhusa:

Tabea wow! 

​teda to je ale úžasná fotka!

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 03:18

Teda, já si odstav ze dne na den z častějšího kojení nedovedu představit, při tom je potřeba řešit nějak i ta prsa, ne? U nás proběhnul, když bylo staršímu tři a čtvrt a já byla znovu těhotná, on už teda pil 0-2x denně, tak jsme se domluvili, že už to stopnem, a to jsem na prsou teda už ani nezaznamenala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2025 07:23

Myrtila na prsou to poznáš určitě no, asi to bude chtít odsávačku. Ale zase to nebude jako kdybys chtěla přestat kojit ve dvou měsících.

Offline Zuzuli
3794 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 09:45

Myrtila na prsou to poznas hodne. Ja odstavovala ze dne na den, kdyz mela dcera 20 mesicu a porad se kojila hodne, treba osmkrat denne. Druhy den z prsou byly bolave nalite koule, ale nemelo se moc odsavat, aby se produkce zase nestimulovala. Pis si vzit paralen a vydrzet. A fakt se to treti ctvrty den zacalo vstrebavat a prsa splaskavat

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 10:35

Zuzuli To muselo být dost náročné vydržet. Pamatuju si, jak jsi tu o tom odstavu ze dne na den psala. Nebála ses, že z toho ještě k tomu všemu budeš mít zánět? Sama bych to naráz asi nedala, jak píše Evaeva , asi bych odsávala, což by to celé asi dost prodloužilo. 
No, doufám, že i napodruhé tím projdem oba tak nějak do ztracena. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2025 10:40

Myrtila když odsáváš jen malinko, tak to není na tak dlouhou. Švagrová tu noc, kdy se synovec odstavil, pro tu odsávačku k nám přišla. Trvalo to, myslím, tři dny, kdy už jí nepotřebovala.

Offline Zuzuli
3794 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 10:41

Myrtila bala, ale nebylo na vyber. Spis jsem si nadavala, ze jsem to o par dni neodlozila, naposled jsem kojila dvaadvacateho prosince, takze pres vanocni svatky jsem chtela vyskocit z kuze, jak ty prsa bolely. 

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 10:53

Zuzuli No, to jsem si právě říkala, že to muselo i bolet.

Evaeva Tak to je nakonec stejná doba, jako píše i Zuzuli bez odsávačky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2025 11:34

Myrtila musíš odsávat co nejmíň. Taky asi různá prsa reagují různě.

Online continuity
43165 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 11:38

Myrtilastačí trochu odstrikat do ulevy. Já jsem ani odsávačku k tomu nepotřebovala. 

Online Gatita
8638 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 19:54

Tak aby toho sezeni a jidla nebylo malo, jeste jsme si dnes strihli oslavu patych narozenin.  Vubec se mi nechtelo, ale jsem rada, protoze syn se z dortu uprimne radoval a pulku ho sporadal sam. Ono se na nej doted dost zapominalo, tak byl z oslavy nadseny. Jen darek jsme shaneli narychlo vcera (puvodni plan byl oslavu odlozit, az si odpocinem od Vanoc) a koupili mu v Decathlonu pet minut pred zavirackou boxovaci pytel a 1 par rukavic, protoze porad mluvi o boxovani. Asi nemusim rikat, jak to dopadlo. Kluci si vzali kazdy jednu rukavici a mydli se tu vzajemne. Pytel jsme si do domacnosti vubec porizovat nemuseli

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 19:58

Dneska jsme byli u mojí ségry, dva týdny před Vánoci se stěhovali do nobostavby, bylo to príma, děcka si krásně hrála... A po našem odjezdu zjistili, že se jim Rosťa podepsal na zeď za gaučem

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 20:09

Gatita Třeba na něj ještě dojde. Je dobře, že jste to oslavili v termínu!