Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 20:43

dzizisketa No co, můžou zavést, že se každá návštěva apodepise;-). Kdo to má!:D

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 01. ledna 2025 23:17

dzizisketa A je to za tím gaučem vidět?
My jsme takhle, chvilku po přestěhování, měli na návštěvě přátele s dětmi, dali jsme jim čokoládovou zmrzlinu, a pak asi za měsíc, když jsem vyjela s bílými zasouvacími dveřmi z pouzdra, jsem zjistila, že jsou celé opatlané tou zmrzlinou

Offline tv
4225 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 00:03

dzizisketa kolik mu je?

Offline letfenixa
10894 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 11:24

Cestujeme do Tatier a L sa ešte od zobudenia ústa nezavreli

Offline Potrefenáhusa
38887 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 11:36

Naše dítě rádo kreslí. Poslední dny je kolem toho tak strašlivá spousta řevu, úplně se rozsype, ze ji nejde vybarvit ouško, nakreslit větev...když mela v v adventním kalendáři úkol nakresli obrázek babičce (dite, ktery si denne samo rekne o pastelky nebo vodovky a maluje treba hodinu), skončilo to asi hodinovým amokem "ja neumím, nakresli to ty"

ja se na tu skolu a domácí úkoly tak strasne moc netesim, to nemuzu prezit! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2025 12:32

Potrefenáhusa jo, tyhle typy jsou náročnýAle je to ještě pár let, ona třeba trošku dospěje a ty si zvykneš

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 12:42

Potrefenáhusa Hele, třeba budete mít rozumného učitele a málo domácích úkolů. Ale teda přiznávám, že s podobným typem dítěte to u nás vypadá tak, že si dítě dvacet minut stěžuje, že nechce dělat úkol, ale když si k němu konečně sedne, tak ho má za pět minut hotovej

Offline Potrefenáhusa
38887 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 12:45

Evaeva jo, ona tu frustraci z neúspěchu nese už od mimina fakt blbě, zkusí to max jednou

mladsi dítě u všeho taky strašně řve, ale neodradí ho to, zkouší to i s příšerným řevem pořád znova 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2025 12:47

DruI syn míval hrozné propady u čtení, vždycky klasicky z nuly na sto, že tohle slovo prostě přečíst neumí, pak se zklidní, přečte ho a jedeme nanovoDělal to hlavně, když četl večer. Ale teď už čte dobře a jinak je naštěstí salámista. Úkoly máme taky na pět minut.

Offline Potrefenáhusa
38887 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 12:48

DruI 20 minut:5 mi prijde zcela snesitelny!!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2025 12:49

Potrefenáhusa tohle dělala malá ségra. K tomu si samozřejmě nenechala poradit. Už to nedělá Ale do nových věcí se pořád pouští velmi opatrně.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 12:51

Evaeva No, co jí to v hlavě docvaklo, tak čtení docela dobrý. Ale ten odpor k nařízené činnosti bohužel přetrvává ;o)

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 12:52

Potrefenáhusa No tak vidíš, bude to dobrý! ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2025 12:52

Potrefenáhusa je pravda, že syn tohle taky má u věcí,na kterých mu záleží. Třeba když se učil jezdit na kole nebo když se mu nedaří nějaké dílo z krabic. Ale i přes řev a počáteční mrštění tím metr daleko, jde dál. Ale na škole mu tak moc nezáleží (i když učitelka nějakou větší pečlivost a motivaci vykřesat dokázala (

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2025 12:54

DruI já se toho hrozně bála, protože donutit ho k něčemu byl vždycky boj. Ale asi trochu vyspěl, s úkoly nemáme problém, ani s logopedií. Sice když má za úkol psaní, tak je okolo milión pindů, ale u toho sedí a píše.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2025 12:56

DruI párkrát jsem mu teda řekla, že ať dělá, jak myslí a ten úkol nepíše, jeho věc. Ale nikdy se to nestalo. Paní učitelka asi zná nějaká kouzla.

Online dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 13:25

tv 

Pět a půl.

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 15:11
Reakce na DruI:

Potrefenáhusa Hele, třeba budete mít rozumného učitele a málo domácích úkolů. Ale teda přiznávám, že s podobným typem dítěte to u nás vypadá tak, že si dítě dvacet minut stěžuje, že nechce dělat úkol, ale když si k němu konečně sedne, tak ho má za pět minut hotovej

​To je jak já, když je potřeba umejt koupelnu!! ( Potrefenáhusa ale určitě se to zlepší, určitě!! )

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 16:03

Karja co vlastne tvoje dcera ve skole? Jak jsi psala o tech jejich stavech ve skolce "tohle teda urcite delat nebudu" a "nemaji mi co rikat, co mam delat"a podobne, jak to pojima ve skole?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 20:50
Reakce na Evaeva:

DruI párkrát jsem mu teda řekla, že ať dělá, jak myslí a ten úkol nepíše, jeho věc. Ale nikdy se to nestalo. Paní učitelka asi zná nějaká kouzla.

​Jooo. To jsem dceři řekla taky. Její úkol, její zodpovědnost, ona ponese následky. Taky ho vždycky napsala.