dzizisketa No co, můžou zavést, že se každá návštěva apodepise;-). Kdo to má!:D
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa A je to za tím gaučem vidět? ![]()
My jsme takhle, chvilku po přestěhování, měli na návštěvě přátele s dětmi, dali jsme jim čokoládovou zmrzlinu, a pak asi za měsíc, když jsem vyjela s bílými zasouvacími dveřmi z pouzdra, jsem zjistila, že jsou celé opatlané tou zmrzlinou ![]()
dzizisketa kolik mu je?
Cestujeme do Tatier a L sa ešte od zobudenia ústa nezavreli ![]()
Naše dítě rádo kreslí. Poslední dny je kolem toho tak strašlivá spousta řevu, úplně se rozsype, ze ji nejde vybarvit ouško, nakreslit větev...když mela v v adventním kalendáři úkol nakresli obrázek babičce (dite, ktery si denne samo rekne o pastelky nebo vodovky a maluje treba hodinu), skončilo to asi hodinovým amokem "ja neumím, nakresli to ty"
ja se na tu skolu a domácí úkoly tak strasne moc netesim, to nemuzu prezit!
Potrefenáhusa jo, tyhle typy jsou náročný
Ale je to ještě pár let, ona třeba trošku dospěje a ty si zvykneš ![]()
Potrefenáhusa Hele, třeba budete mít rozumného učitele a málo domácích úkolů. Ale teda přiznávám, že s podobným typem dítěte to u nás vypadá tak, že si dítě dvacet minut stěžuje, že nechce dělat úkol, ale když si k němu konečně sedne, tak ho má za pět minut hotovej ![]()
Evaeva jo, ona tu frustraci z neúspěchu nese už od mimina fakt blbě, zkusí to max jednou
mladsi dítě u všeho taky strašně řve, ale neodradí ho to, zkouší to i s příšerným řevem pořád znova
DruI syn míval hrozné propady u čtení, vždycky klasicky z nuly na sto, že tohle slovo prostě přečíst neumí, pak se zklidní, přečte ho a jedeme nanovo
Dělal to hlavně, když četl večer. Ale teď už čte dobře a jinak je naštěstí salámista. Úkoly máme taky na pět minut.
DruI 20 minut:5 mi prijde zcela snesitelny!!!!
Potrefenáhusa tohle dělala malá ségra. K tomu si samozřejmě nenechala poradit. Už to nedělá
Ale do nových věcí se pořád pouští velmi opatrně.
Evaeva No, co jí to v hlavě docvaklo, tak čtení docela dobrý. Ale ten odpor k nařízené činnosti bohužel přetrvává ;o)
Potrefenáhusa No tak vidíš, bude to dobrý! ;o)
Potrefenáhusa je pravda, že syn tohle taky má u věcí,na kterých mu záleží. Třeba když se učil jezdit na kole nebo když se mu nedaří nějaké dílo z krabic. Ale i přes řev a počáteční mrštění tím metr daleko, jde dál. Ale na škole mu tak moc nezáleží
(i když učitelka nějakou větší pečlivost a motivaci vykřesat dokázala (
DruI já se toho hrozně bála, protože donutit ho k něčemu byl vždycky boj. Ale asi trochu vyspěl, s úkoly nemáme problém, ani s logopedií. Sice když má za úkol psaní, tak je okolo milión pindů, ale u toho sedí a píše.
DruI párkrát jsem mu teda řekla, že ať dělá, jak myslí a ten úkol nepíše, jeho věc. Ale nikdy se to nestalo. Paní učitelka asi zná nějaká kouzla.
Pět a půl.
Potrefenáhusa Hele, třeba budete mít rozumného učitele a málo domácích úkolů. Ale teda přiznávám, že s podobným typem dítěte to u nás vypadá tak, že si dítě dvacet minut stěžuje, že nechce dělat úkol, ale když si k němu konečně sedne, tak ho má za pět minut hotovej
To je jak já, když je potřeba umejt koupelnu!! ( Potrefenáhusa ale určitě se to zlepší, určitě!!
)
Karja co vlastne tvoje dcera ve skole? Jak jsi psala o tech jejich stavech ve skolce "tohle teda urcite delat nebudu" a "nemaji mi co rikat, co mam delat"a podobne, jak to pojima ve skole?
DruI párkrát jsem mu teda řekla, že ať dělá, jak myslí a ten úkol nepíše, jeho věc. Ale nikdy se to nestalo. Paní učitelka asi zná nějaká kouzla.
Jooo. To jsem dceři řekla taky. Její úkol, její zodpovědnost, ona ponese následky. Taky ho vždycky napsala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.