Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 13:04

Potrefenáhusa u nás akorát než se vyhrabem, bude víš kde

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 13:05
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva problem vyřešen!

Len tak!

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 13:38

Potrefenáhusa tady! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 14:12
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa u nás akorát než se vyhrabem, bude víš kde

​Musim rict, ze tohle me frustruje kazdej den My vůbec nejsme schopny se vypravit dopoledne dal, nez doslova před barák. Deti vstávají klidne po 9, muz kolem 10, dneska jsem si přispala naopak ja, vstala jsem v 10:20, to se mi nestalo roky Kolem 13h uz uspavam po obědě, malá spává ted minimálně dvě hodiny, takže ji chci uspat doma, abych měla chvilku klidu ... výsledek je, ze větší akce jsme schopny zhruba ve čtyři, ale to uz se zase nikomu nikam nechce ... no, suma sumárum si připadám uplne neschopně a fakt vyhlížím začátek školky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 14:24

MP Meri to znám! Měli jsme to tak roky a když je školka, pořád máme. Teď je to lepší, dávám mimino spát dřív, ve dvanáct už leží (jinak chodí až okolo jedné), ale stejně nevyjdeme dřív než před třetí. Dopoledne bysme se možná i vyhrabali, ale tady byla do 11 mlha a to už je zase mimino protivný.

Online Tabea
8135 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 15:15
Online letfenixa
10892 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 15:28

Potrefenáhusa u nás je od soboty ako u vás, dnes prvý deň tie krásne omrznute stromy. Ja som asi moc meteosenzitívna, táto celodenna hmla ma uspava a som nijaká

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 15:41

Potrefenáhusa S mlhou už došlo i na nás, není vidět na konec ulice a mrzne. Snad budou i ty krásně omrzlé stromy Fotku dneska nemám, nebyla jsem venku, je tu trochu ledovka. 

Online continuity
43165 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 20:31

MP Meri jsem čtvrtý den s partou na Silvestru. Nejdřív jsem vstala v 11. Dnes jsem otevřela oko a ptám se muže, kolik,že je hodin. Prý málo, ještě můžeš spát. Bylo 9:20. Vstávala jsem ve 12

Včera teda chlap slavil narozky a k tomu jednou 18, spát jsme šli ve tri, protože jsme si s našimi holčičkami v postylkach povídali o upsydaisy a podpostelnich bubacich .

Jedeme už čtvrtý den v řadě a je to znát.

Stihli jsme všechno. Procházku, uvařit silvestrovskou zelnacku, promítání Norska pro kamarády (a to jsem ještě půlhodinu řadila fotky), vyrobit PFko a poslat jej.

Puste kostely II a podzemní náhon bývalé zrcadlarny. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 20:54

continuity

My mame fantasticke pocasi uz skoro tyden. Slunce sviti, mrzne a ty vyhledy! Kluk stal poprve na lyzich, na zitra mame pokus s instruktorem. Kazdy den syn bobuje jak o zivot a my ho v klidu pozorujeme od kiosku. Dnes dopoledne jsme meli sousedskou seslost snad ve 30 ci vice lidech, bylo nadherne, vsichni mili (i jsem dostala pusu na obe tvare od herce Vladyky ). Pak prochazka s druhou partou kamaradu s par zastavkami a ted uz koukame pod dekou na Smouly, drevo praska v krbu a popijim kavu z noveho kavovaru. Kluci budou doma az do nedele, ja si na dva dny odskocim do prace ale ani mi to nevadi. 

Offline Suya
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 20:57

U nas bylo azuro, ale v centru takovahle deka.

Btw kdo mate mimina, taky se vam budi co 40 minut?

Jinak Respimer objednavam, snad to dame

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 21:07

Suya nestraš s tím buzením!

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 21:20

Suya naše ted spí úplně skvěle, budí se cca až ve 4 a pak v 6, ale je to dvouletý mimino uz 

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 21:21

Tabea wow! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 21:39

Potrefenáhusa Suya mimino je zatím dost marný v tomto. Jako jsem asi zmlsaná, kluci se už budili jen jednou a byli jednou nohou v odstavu. Mimino se budí kolikrát stejně často jak novorozeně, třeba každé dvě hodinyTeď už několik týdnů bylo první buzení okolo půlnoci, ale poslední týden jsme zase u půl desáté. A je strašně zuřivý bez prsa, vůbec si neumím představit, že ho nějak omezuju. On si teda rád dá i přes den. Asi to pak budu muset utnout naráz nebo co. Ale jako když si v půl sedmé dá mlíko a pospí si ještě do půl osmé, tak se to hodí

Online continuity
43165 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 21:42

Evaevapokud se do toho s takhle velkým dítětem pustíš, tak je potřeba utnout všechna noční kojení naráz. Zkoušela jsem to různě omezovat, akorát jsme se všichni trápili. Pak mi tohle poradila laktační a vyřešilo se to za tři dny. 

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 21:55

continuity ja myslim, ze je to strasne individuální, ja to takhle se starsi delala, ze jsem to omezovala od těch brzkých ranních hodin (nejdriv jsem ji rikala, ze v 6, ze ji dam až ráno, pak v 5, ve 4...podle toho jak  se budila a bylo to snesitelny,  az jsme se celkem v pohode dostali na rano a vecer, akorat jak uz to bylo hodne omezeny a bylo toho malo, tak zacala reflexivně kousat, takze to pak taky vzalo rychlej konec. Bylo ji malinko přes rok a půl 

(mladší nekomentuju, k tomu moral zatím nemam )

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 21:56

Evaevaideálně odjeď na dovolenou na pár dnů. Odstavení proběhne raz dva

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 22:01

Malvin a udělalas to tak? 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 31. prosince 2024 22:22

Potrefenáhusa ne, nemám děti. Ale dvě kamarádky takhle děti odstavily.