Potrefenáhusa on žere míň než mladší, ale tohle bylo nějak neodolatelné.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Držím palce, ať to všechno dobře vyjde ![]()
Bezva, zkusím ten z Pepca. Ale třeba "něco jako Play-Doh" modelína odtamtud je na prd.
Pinot Noir co tak koukám, tak spousta můžu je sokovanych že se má podilet. Mě dnes na moji litanii že až půjde mladší dítě do školy že se bude muset podílet na domácích úkolech a přípravě, že to psychicky s dvěma nedám odvětil, že starší bude příští rok samostatnejsi...tvl úplně to vidím. Dnes jsem ji ráno řekla, že jestli bude takhle hnusně nadávat na domácí pripravu a psaní atd, že ji klidně přihlásím do naší vesnické základky s prisernou pověsti a angličtinou od 3 třídy v dotaci jedna hodina týdne, tak ať se rozmyslí...
dzizisketa Dík, to je dobrý vědět. Ta opravdová modelína Play Dough je super, měli jsme ji v mateřském centru, na doma jsem teda modelínu vařila (hlavně protože to v tu dobu bylo jednodušší než ji koupit - byl lockdown), a ta se nám taky osvědčila.
Pinot NoirKromě toho dojíždění to zní optimisticky. Odklad je běžný a už teď dělá Viktor obrovské pokroky. Určitě v tom bude pokračovat.
Ale to dojíždění je pekelné a snad se to muži rozleží, abyste se podělili. Přece jenom se mi zdá snesitelnější tu cestu absolvovat každý jen jednou za den. Nebo mě ještě napadá, zda by sis nemohla poblíž té školky najít třeba sdílenou kancelář? Nebo tvůj zaměstnavatel nebo klienti nemají prostor, kde bys mohla pracovat a bylo to poblíž školky? Já jsem jeden čas měla kancelář u jednoho klienta, který měl nevyužití prostor, ač jsem pracovala i pro jiné klienty. On profitoval z toho, že mě má u sebe, já měla výhodný nájem.
rasaNorimůj muž je tak zoufale neschopny se s dětma učit, a už vůbec nedává shánění mimozemšťanů v devět večer, že jsem na něj delegovala spíš veceře (což znamená, že děti mají 3x týdne hemenex a já na výběr mezi klobásou a rohlíkem).
Ted už si to sedlo, ale před rokem a půl jsem se normálně těšila, až na měsíc a půl vysmahne do té rumunské prdele, protože když do té večerní školy začal zasahovat, akorát z toho byly hysterické záchvaty na všech stranách.
Pinot Noiršílená logistika se dá vydržet, když člověk ví, že je to na omezeny čas, ale je to mazec a chtělo by to, aby ti alespoň občas někdo pomohl. Úplně se mi vybavilo, jak jsem děti rozvážela po dvou školkách 30 minut autobusem od sebe a pak 40 minut do práce.
no přežili jsme, ale párkrát je odvezl i švagr.
Zkusila bych považovat nad nejakým kreativním řešením, jak píše Notna, nebo angažovat někoho, kdo ho odvede třeba alespoň na půl cesty (spřátelenou studentku nebo maminku že školky, s kterou budete mít kousek cesty společný). Asi žádná věc ten problém nevyřeší úplně, ale jakákoliv drobnost ti pomůže.
Pinot Noir To mě vždycky moc baví, ti muži překvapení tím, že by se měli podílet na péči o děti a zjištěním, kolik to zabere času a úsilí.
Moc vám držím palce, ať vyjde ta školka, o kterou máte zájem. To dojíždění je teda masakr, ale když to bude jen ten předškolní rok, je to aspoň časově omezené a člověk vidí světlo na konci tunelu. Věřím, že to Viktorovi pomůže a do první třídy nastoupí už s úplně jiným základem. A volné hry bude mít doma určitě dostatek.
Myrtila mně stejné jako play dough přišly všechny ty "lepší" značky, co jsme měli, jako maped třeba, z Lidlu taky není marná. Akorát některé mají hrozně na prd ty kelímky, nejdou pořádně zavřít a pak to samozřejmě vysychá.
Pinot Noir a auto by tu cestu nezkratilo? Nejsem pražská, jen se ptám? Každopádně moc držím palce ať vyjde preferovaná logo školka ![]()
continuity
mam to uplne v zivych barvach...to je jak u nas, jak tu muz rano neni, tak pohoda, jak je, zabila bych je vsechny 3 a odkracela stredem.
A dojizdeni, to mame ted taky velice vesele. Rozvrtali nam mosty na Rudné, takze rychlostka v tom miste svedena do jednoho pruhu, kolony jak blazen od cvrt na 8 a pak okolo 3-4. Objizdna trasa byla ok do doby, nez ji zavreli uplne, protoze vede pod temi rozvrtanymi mosty. A tohle vse do konce roku 26...Doted jsem deti spravedlive stridala v rozvazce, jenze ted musim vozit prvne mladsi, at to jeste nejak projedem, a je to samozrejme jablkem svaru![]()
Pinot Noir držím moc palce, ať vám to vyjde, myslím, že pro Viktora by to mohlo být nejlepší řešení.
autem mi teda taky přijde, že tenhle náš okraj Prahy, dost bolí, ale třeba se přiblížit aspoň k metru?
continuity To odvedení do školky nebo vyzvednutí je taky dobrý nápad. Pokud by byl Viki ochotný jít s jinou osobou. Pro nějakou studentku z blízkého okolí by to mohla být ráno dobrá brigáda.
continuity Anema naštěstí tam byli 2 instruktoři na 8 dětí, takže to zvládli. Ostatní rodiče se dobře bavili a byli rádi, že nevysírá jejich potomek
Ale přesně, prudí schválně, nejde. Plakala kvůli tomu doma půl odpoledne, ale její boj. Jako ona i od nich včera dostala šanci, ať teda chcilku lyžuje se mnou a pak se přidá. Lyžovat chtěla, přidat se ne. Tak za "trest" nebyl polyžovací párek v rohlíku ani horká čokoláda, instruktorům jsem se omluvila a přihlášku zrušila. Ať si to jednou taky zažije, to zklamání.
Školka má lyžák pro 2 starší třídy, takže část dětí asi bude začínat, ale většina bude lyžujících. Oni z té školky to mají asi 50m na sjezdovku
Tam ale čekám větší úspěch, protože půjdou prostě všichni a už je zná...
Mě na tom zas tak nezáleží, spíš jsem jí to chtěla dopřát, když lyžuje ráda a je příležitost. Jinak jí budou teď v lednu 4 a jezdí už normální paralelní oblouky většinou, takže se asi ještě obejde i bez výuky...
Potrefenáhusa nejrychlejší spojení je tam od nás úplně mimo metro.
K tomu autu, muž se tento týden dvakrát vrátil ráno z Letňan domů, že parkoviště je zavřené, jednou kvůli náledí, jednou nefungoval systém pro placení (to mi doteď hlava nebere - nemůžeme vybírat prachy, tak to prostě zavřeme a dělejte si, co chcete - nějak mě nenapadlo, že záchytná parkoviště jsou primárně výdělečný byznys), nechal auto doma,j el MHD a dorazil do práce s hodinovým zpožděním, po zbytek týdne už jel radši rovnou MHD. Nějak mi ta hromadná připadá ráno spolehlivější, kvůli tomuto asi svou hrůzu z řízení nepřekonám. ![]()
To je sranda, ja modelinu od Play Doh original nesnasim, naopak za nas je nejlepsi fake z Pepca
A kineticky pisek mam nejradsi "kouzelny" od Mamy v rejzi, mira bordelu o 300 % mensi nez jakykoliv jiny
Pinot Noir to nemá smysl autem podle mě, jak to popisuješ. Leda by muž jel do práce a vás vyhodil na tom druhém busu. Ale i on se evidentně jen přibližuje k MHD, tak to je spíš taková varianta, když se ráno úplně nezadaří.
Suya ten od mámy v rejži mi přijde skoro na pomezí se slizem. Kluci to používají vyloženě jako písek, to by stálo dost naplnit ten box ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.