Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 07:30

Evaeva neuteče, ale ja ten novorozeneckej řev nedavam (jeste zesílenej řevem batolete, co utíká a nechce se oblíkat) 

no ale strasny je to v ty skolkovy šatně, jediná útěcha je, ze o dalsi rodiče tam opakujou 20x zuj si bačkory, oblíkni si kalhoty, soustřeď se!!!!!, akorát me tam u toho maly dite rozhazuje cizí holiny po šatně a vyndava oblečení z cizích pytlů ted uz se rovnou po příchodu do šatny svlíkám   

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 07:45

Potrefenáhusa já naštěstí nemám na starosti ráno, ani doma ani ve školce. To je oblíkání ještě tak o 200% horší. Ale jinak mimino dělá přesně tohle, přenáší boty, vyndavá věci a všude leze. A mladší na to kouká, nesundá si ani bačkoru a ještě se mu směje Ale.kdyz.chce.je.za.dve.minuty.hotovy

Online Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 07:53

Evaeva Jj, nebo ještě poňouká :-) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 07:58

Potrefenáhusa u nás stačí poňoukání tím smíchem 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 08:30

Evaeva Já jsme někde četla, že když se chceš připravit na příchod děťátka do rodiny, tak je dobrý jako trénink si před sebe postavit kamen a snažit se ho přemluvit, aby si obul boty.

Offline Zuzuli
3795 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 08:36

Zina to neni moc dobra priprava. Ten kamen aspon neodmlouva, neutika, nerozhazuje pri tom veci, neskace po nabytku, nerve...a da se snadno do tech bot nacpat bez boje

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 08:48

Zina i muj ctyrlety se premluvit neda. Jak vlezeme do satny, tak se sroti jeho kamaradi a on je uplne roztekany. A ja nemam cas cekat, az nevo udela samy Nastesti neprevlikam, jen sundam bundu a cepici. Ja ho pak prezuju a pripravim mu veci jako oteplovaky a tak na hacek. I kdyz jdeme kus pesky od busu, ma nastesti jen normalni kalhoty, neprevlikam ho do zimniho. Vzdyt je teplo. On teda do kaluze po zakazu nevleze, takze takhle muze tovnou do skolky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 08:57

Jos my jdeme rovnou domů, ale když si syn nevezme kalhoty, tak ječí, že je mu zima. Ráno by ječel ještě víc, jak je rozespalý, navíc jdou po odevzdání druhého do školy pomalu, je to takový jejich čas jeden na jednoho. Ale neoblíkám ho, umí to, tak počkám. (S batoletem teda ani není prostor, musím hlídat to). 

Online Karja
44734 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 09:20

S mladši nejsou ve školce vůbec žádné problémy, normálně se svlíkne, oblíkne, max mi to podá, at jí to vyrubuju. Takže jsme v šatně dvě minuty, pak mi řekne čau a jde do třídy. Žádný brečení, ječení, plakání po plyšákovi co zapomněla, nutná návštěva wc...Jako já mit tuhle jako první, tak to bych asi koukala pak co by mě čekalo:-D. Vždycky si říkám, jak jsou tyhle školkový věci s ní jednoduchý, až mě zarazilo, že mi ted líčila nějaký problém, jako vztahový s nějakou kamarádkou...a já jen "cože, s touhle budeme něco řešit?". Vůbec mě to nenapadlo vlastně:-D Že by to mohlo být taky všechno krát dva:-D:-D

Online Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 09:24

Karja asi si to odeřvala jako mimino

Online Karja
44734 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 09:36

Potrefenáhusa Jako doma to s ní taky není uplně easy, ale jako takhle v té šatně a školce dělá dojem:-D

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 09:59

Evaeva my jedeme vetsinou autem, takze jen popadneme bundu do ruky. Maximalne kdyz jedu ja, musim parkovat daleko a bereme dve stanice busem. Prakticky nikdy neni tak zima, ze by musel mit treba kombinezu. Zpatky dle situace, jestli jeste nekam nejdeme. Ja naopak nemam rano cekat na prezuti, hlaseni mi oficialne zacina s oteviraci dobou skolky. A rano je syn nepouzitelny, on je spis sova

Naopak ted od pondeli pri vyzvedavani velky spatny. Vcera i plakal, ze jeste nechce domu. Byly skoro 4. Takze dneska se asi projdu po meste a prijdu pozdeji 

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 10:19

Potrefenáhusa 

Jj, je to tady v zimě takový post-soviet Hood fakt fest. A v létě vlastně taky, všechny ty břízy a sosny dodávají silný Pripjať vibe

Ale já mám tuhle estetiku ráda, jsem spokojená. Akorát všechny bundy a kalhoty a rukavice šly do pračky, to by žádný hadr ani kartáč nesundal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 10:22

Jos on je taky sova, nebo spíš medvěd, ale jakmile ho dostaneš z postele ke snídani, je to skoro dobrý. Oni musí stihnout školu, pak mají 45 minut čas než zavře školka. Tak dlouho samozřejmě nejdou, ale jestli jdou místo pěti minut dvanáct, je jedno. 

Na cestu domů by podle mě stačila bunda a boty, je to pět minut, ale jemu je zima. No závidím těm dětem, které bydlí naproti

Offline Zuzuli
3795 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 10:26

Evaeva moje dcera si kazdy den stezuje, proc nebydlime v panelaku na Lukach, aby to mela blizko do skolky. Protoze jeji kamaradka to ma rano k brance tak dvacet metru, ale my musime bydlet tak strasne daleko, proc jsme to my rodice tak pokazili

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 11:51

Zuzuli jo no, synům kamarád to má taky tak 20m. My nechodíme ani do druhé nejbližší školky a ještě bydlíme na kopci (to je teda ráno spíš výhoda). Oni ráno ještě chodí kolem ZŠ, ale to je malá zacházka.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 21:23

Takže u nás otevřeli boží kroužek lyžování za hodně přátelskou cenu. Čí dítě se chtělo přihlásit, protože ho lyžování baví a jdou jeho kamarádi a bude to super? A čí dítě pak udělalo scénu, že nikam nejde, lyžování je pitomý a neumí to? Schválně 3x spadlo z vleku a dělalo, že neumí ani plužit, takže ho vezl instruktor dolu mezi nohama jako totální mimino? Ano, stejné dítě, co včera sjíždělo na nočním lyžování samo červenou sjezdovku a večer se mě ptalo, jestli může na ten kroužek i příště. Tak určitě. 

Offline continuity
43172 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 22:26

MPLee

Promiň, asi chtělo zapadnout.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 22:37

continuity no, jsem zvědavá, jestli lyžák se školkou za 14 dní dopadne lépeAspoň, že ty ceny tu jsou mírné, ale mrzí mě to i tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2025 06:48

MPLee

Já bych tomu dala ještě šanci, možná si to jen chtěla otestovat