Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 07:45

Garfie Ono to srovnání s jinejma maminkama, nebo jak to funguje v jiných rodinách, otevře dětem taky očíčka. Syn kolikrát ty maminky od kamarádů vyhodnotil dost kriticky a to z mého pohledu byly v pohodě ženské. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2025 08:07

Potrefenáhusa to máte teda veselý! Tady se samozřejmě bez bláta vyjít dá, ale těžko po nich chtít, aby se z procházky a hřiště vrátili čistý, že jo 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 08:48

Evaeva já se teda trochu styděla za vlastní děti v centru Neapole, jenže po noci na trajektu kdy vlastními těly vytřely půl lodi a věděla jsem, že italská města na jihu zrovna neslynou čistotou jsem jim ty zaprasené mikiny prostě nechala:D a pak jsme šli na jídlo a i muž uznal, že už je to moc...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2025 09:28

rasaNori jako na dovolené, když je člověk celý den pryč, to aby měli čistou mikinu v batohu, to se nedá udržet je čisté

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 12:15
Reakce na Candance:

barbucha jsou od sebe 3 roky. 

Ona zrovna objektivne nema jediny duvod zarlit. To spis ta druha. Ja jako uvazuji nad terapii, ona to zcela odmita. Ono je vsechno v pohode, pokud se jim plne venuji ale to ja uz odmitam,mam svuj zivot. 

Je pravda, ze jinde se to nedeje. Ona je nadprumerne inteligentni a asi fakt zarli plus nizka EO a myslim, ze i sebevedomi (ac se prezentuje jako prehnane sebevedoma)

​Jako dětem se věnovat musíš, ale nikde není psáno že 24/7. Ten věkovej rozdíl není tak hroznej, my měli odstup 8 let... a zdá se mi že ta inteligence je kolikrát spíš na závadu, i když jsem si myslela že bude naopak jednodušší si rozumně promluvit - nebylo. Ale já to měla v rámci geniality, přičemž ten mladší byl spíš průměr, takže prakticky bezbrannej proti útokům nesrovnatelně chytřejší a vyspělejší sestry. Samozřejmě mu nijak neubližovala, chodila s tím spíš za mnou a nadávala na něj, jak s ním můžeme vydržet, když je takovej pitomec a jen pro vostudu - ty řeči byly hrozný a neustálý, viditelně s cílem nás rozdělit a nechat si matku/mě jen pro sebe. Což dost dobře nejde a když to neklaplo, tak bylo pořád hůř. Pak samozřejmě byl hroznej už každej včetně manžela i mých kamarádek... prostě žárlivost až patologická. Dělali jsme psí kusy včetně tý terapie a na čas se to uklidnilo, ale stejně to nedopadlo dobře, no. Tak držím palce, ať je to u vás jen pubertou a hormonama, vydržte... ale buďte opatrný.

Online Potrefenáhusa
38890 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 16:20

Evaeva

proste Mordor 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2025 16:25

Potrefenáhusa no s tou rozpadající se továrnou v pozadí je to fakt depresivní 

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 16:35

Potrefenáhusa to vyzerá ako na konci sveta. 

Offline Lenka22
2649 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 16:36

Potrefenáhusa to je jak z ruský vesnice. To nepotěší ani na obrázku.

Online Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 16:45

Potrefenáhusa Bruntál koncem 80. let, kolorováno. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 17:41

barbucha dekuji za sdileni zkusenosti

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2025 17:42
Online Potrefenáhusa
38890 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 17:47

Pinot Noir jo, chybí už jen zubatý žáby ...

ty zimy tady nesu docela těžce, ale letos to nějak rychle utíká, teď ještě nekonecnej leden a dva roky února 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2025 18:09

Potrefenáhusa hele, únor je krátký a už je i víc světla (na bahno to moc vliv nemá no). A už máš 8. ledna, to už je skoro půlka Mně nejvíc chybí světlo odpoledne a ta poslední třetina ledna už nabízí trochu optimismu v tomhle.

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 19:23

Potrefenáhusa 

Rosťa se včera s kamarádem klouzal po nechutně rozmoklé hromadě čerstvě vykopané zeminy, praskl u nás teplovod. Než jsme to s druhou matkou zjistily, byli jak prasata, i v podvečerní tmě to bylo vidět! A ruce si pak šli umýt do kaluže pod tou hromadou.

Naštěstí dnes už to tam bylo ohrazené.

Online Potrefenáhusa
38890 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 20:24

dzizisketa na vas si vzdycky vzpomenu, na Mutzi a vaši Pripjať, tady to občas taky vypadá trochu postapo

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 21:13

žluťásekTys mi doporučila tu knížku Každý bulí nad cibuli? Čteme to od Vánoc asi po čtvrté, fakt se to pěkně čte, ty básničky jsou velmi mile a některé úplně až překrásné;-)

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 22:10

Karja nevím jestli já, každopádně já ji mám taky moc ráda. Třeba ta papírová lodička nebo po dešti, poetický, krásný.

Online Potrefenáhusa
38890 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 06:58

Evaeva pro mne to jsou dva úplně nejhorší měsíce v roce, co se vlečou úplně nekonečně, poslední roky je teda v únoru bud holomraz nebo kvetou kytky(nebo oboje), pak uz je to takový nadějný 

i ze odpadne to oblíkání ven, ale letos je to o miliardu procent lepší než loni a předloni, jak už je malý dítě větší, ten ŕvouci novorozenec byl nejhorší :-) 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 07:26

Potrefenáhusa novorozenec je v pohodě, ten neuteče Horší mi to přijde teď, ale s tímhle posledním nemám problém a ti dva už se obléknou kompletně sami. Ne, že bych se bez těch všech bund a čepic neobešla. 

Já už takhle po vánocích začínám cítit v kostech jaro, jak začíná být víc vidět. Plus se dá doufat ve sníh nebo mráz.