Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 15. ledna 2025 14:52

Len kdy mas vlastne termin? Hele treba si vytahnes jednoduchy model na udrzbu

Offline Myrtila
5349 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 14:59

Len Pinot Noir Ženy, chtěla bych jenom říct, že vás obdivuju, co s těmi dětmi zvládáte, já si nejsem schopná vzpomenout pomalu ani na kápnutí vigantolu

Ale možná nám taky něco začne, starší má zanedlouho termín na logopedii a oba na fyzio, myslím, že ze všech těch konzultací to bude dlouhodobější spolupráce. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 15:06

Potrefenáhusa Jako to moct pořádně dejchat a konec pálení žáhy teda bylo prvně skvělý, to je fakt! Teď jsem ale byla na kraniosakrální terapii (to už jsme v nějakým vlákně rozebírali, jestli je to ezo nebo ne) a můžu zas dejchat i spát, takže já si teď vážně připadám jako na dovolený.

JosČekám, že to vypukne za měsíc až dva a hodlám se zas přimluvit, ať se narodí spíš dřív než později.

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. ledna 2025 15:12

Len za mesic az dva je slusny rozptyl ale chapu. Ja se tehdy modlila aby to bylo aspon v terminu. Ten posledni mesic byl ocistec. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2025 15:36

Jos já pokaždé přenášela a pokaždé dýl než před tím, ale těšila jsem se až při posledním, ale fakt až tak posledních 14 dní. Rodit před termínem bych vůbec nechtěla, pokaždé jsem měla ještě moc práce (ne nutně do práce)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2025 15:38

Myrtila prosím tě, miminu jsem dávala vigantol tak jednou za pět dní Naštěstí to prý nevadí, dávat to naráz.

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. ledna 2025 15:45

Evaeva to jsi dobra! Me obecne tehotny stav nijak nenadchnul, jako objektivne nic hrozneho (krome moc moc kil) ale takove obtezujici, limitujici. A vigantol jsem taky zapominala

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 16:13

Je tu někdo, kdo nezapomínal na vigantol?

Offline Pinot Noir
29919 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 16:21

Mohučanka já na něj úspěšně zapomínám pořád, mám ho jíst já, a vzpomenout si na sebe je ještě větší problém, než na mimina! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2025 16:28

Jos mně taky nic nebylo a pokaždé jsem se bála, co bude potomJá teda psychicky hůř nesu první trimestr. Ale naposledy jsem to podcenila, od konce léta nic moc fyzicky nedělala, děti mně taky nechaly dost sedět nebo ležet a bylo to znát. Ty kila byly mnohem víc vidět i cítit, všechno mně bolelo a i po porodu mně dost bolely záda a kondice taky nebyla veškerá žádná. Já s tím přenášením nějak počítala, tašku jsem balila až pár dní před termínem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2025 16:28

Pinot Noir my se déčko snažíme jíst všichni, s různým úspěchem

Offline tv
4243 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 17:16
Reakce na Mohučanka:

Je tu někdo, kdo nezapomínal na vigantol?

​Já.ale měla jsem ho položený na prebalovacim pultu, takže pořád na očích.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2025 17:24

tv to já ho mám samozřejmě taky vytažený. Akorát že tyhle věci za čas přestanou tak bít do očí, když jsou vyndané pořád

Offline Pinot Noir
29919 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 17:25

Kluci jsou dnes doma, V. asi do konce týdne, má ošklivý kašel a dost rýmu, R. povalí zítra do školy, ale dnes ráno měl takovou tu nejhorší rýmu a jeho paní učitelka to těžce snáší, posílá je smrkat za dveře, a dnes by teda strávil za dveřmi většinu výuky, tak byl doma. Ovšem včera bylo ve Viktorově třídě jen 9 dětí z 24 a ve vedlejší párové třídě byly jen 4 děti z 24!

Offline Myrtila
5349 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 17:29

Mohučanka U prvního jsem nezapomínala, protože jsem ho měla na stolku na očích. Teď se starším všetečkou ho musím uklízet, takže si vzpomenu tak ob den. 
Evaeva No nám tentokrát doktorka napsala 2x denně 1 kapku, to jsem vzdala rovnou a dávám ho jednou denně naráz, vzpomenout si dvakrát za den je úplný sci-fi. 

Offline Myrtila
5349 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 17:33

Pinot Noir Zrovna dneska říkal muž, že v synově třídě bylo 7 dětí. A na nástěnce info, že tam řádí neštovice. Naše dítě je teda očkované, ale to vůbec neva, určitě místo toho přinese nějakou jinou chuťovku.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 17:45

Evaeva můžu se zeptat, jak jste se té plínky na noc zbavili? Podnikali jste nějaké kroky nebo syn prostě dozrál? Je to pro nás teď aktuální, dceři je 5,5 roku a noční plínku měla za život suchou tak 10x maximálně a žádný progres v tomhle směru nevidím, tak přemýšlím, jestli to ještě nechat, nebo se do něčeho pustit .

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 19:23

Evaeva vigantol dvakrát týdně dávám úplně běžně, i sobě

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 19:27

Pinot Noir 4 děti z 24 je teda slušnej masakr! Syn byl dneska od pátku ve školce poprvý, takže mi samozřejmě učitelka při předávání říkala, že smrkal.Já už nechci, posledně byl doma s rýmou dva týdny.

Offline letfenixa
10901 příspěvků moje polička 15. ledna 2025 19:52

Ja užívam veľa liekov, no väčšina sú teda doplnky, ktoré však mi výrazne pomáhajú, na to mám normálne liekovku, ale D si mám dávať 2x týždenne, to je umenie si spomenúť, už som ho mala aj na botniku, aj v škole, ale málokedy si ho dám fakt 2x týždenne. A ešte mám všeličo nalacno, z chladničky, to je úplne veda