711990 prosím tě máš nějaký odkaz? Teď máme za sebou návštěvu klinické logopedie a mám osypky a mzitky před očima ještě teď. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
barbucha ja to rikam porad, ze stenata a deti maji hodne spolecnyho. Jen nez to naucis "fuj", "nesmis", "ke mne/ pocem", je to o nervy u psiho i lidskyho druhu!
barbucha jojo, musej! Ty "normy" se pořád posouvají, mamka právě říkala, že mně už chtěli honit nějak na urologii, přitom, i když mi to taky trvalo, tak třeba do čtyř a půl. To by dneska nikdo neřešil v tomto věku.
Starší právě tu plenu do šesti měl a mladší má taky našlápnuto. Akorát starší kvůli tomu nechtěl spát ve školce (pustil to i po obědě), vadilo to jemu, ne personálu.
Kokoska jo, akorát štěně neumí posouvat židle
Pořád ho odněkud sundávám![]()
barbucha ja to rikam porad, ze stenata a deti maji hodne spolecnyho. Jen nez to naucis "fuj", "nesmis", "ke mne/ pocem", je to o nervy u psiho i lidskyho druhu!
Hehe
Mohla jsem si hodit korunou, kdo mě na můj zoufalej jekot dřív poslechne a přestane: žrát venku odpadky/pochcávat se/ničit nábytek/lízt mi setrvale na nervy... všecko stejná pakáž ![]()
barbucha
Matka na pohodu, ale zase u tebe každý ví, na čom je. Nejhorší jsou ty trpitelský přetvářky já to říkám pořád.
barbucha si děláš srandu, ale já už výplatní pásky a zůstatek na bankovním účtu fakt posílala
. Teda ne potenciálním tchánům, ale do realitky jako garanci solventnosti, aby mladý sehnal vůbec nějaké bydlení. Je tam třetí rok a příští týden se stěhuje do čtvrtého bytu.
Nabídky kontaktu ráda využuju, bude-li se přesouvat na sever.
Makara A co studuje, jestli to není tajné? Tak mu přeju, at mu to vyjde, jak si přeje;-). Ono do NL se aspon dojede autem co, když je potřeba....ale tak dva roky a pak kdoví kde bude;)
Karja dělá Aerospace Enginering. Bakalářský program mají všichni stejný (je jich asi 450), v magistru (masters) je 6 specializací. Syn chce na "Space", který má kapacitu 100 studentů. Tak si myslím, že by se mohl dostat. Je dost "šprt"
.
Jo NL je dojezdný autem. Stokholm taky, ale aspoň na dva týdny jako road trip. Ne že bych tam na výlet nepotřebovala
. Teda spíš letadlem. Tak uvidíme, jak se to vyvrbí.
barbucha mně teda přijde pes hodně snadnej x dítěti, má větší ochotu a vůli vyhovět, navíc, jak často říkám, se psem jdeš na hodinu a půl ven, vrátí se spokoneje a po návratu jde spokojeně chrnět, takže máš volno minimálně do odpoledne. Oproti tomu s dítětem strávíš čtyři hodiny v lese/herně/na pouti/na hřišti/, vrátíte se oba nasraný a je pořád teprv dopoledne.
Zina já myslím, že ty potřeby jsou dost podobný, akorát dítě má větší vůli se prosazovat
Dítě se taky všude vyválí, lecos okouše, pořád tahá klacky, chce jíst to, co zrovna já...
Ale.jasně.psa.muzes.nechat.pul.dne.doma.
Kolem nás byly dvě děti, které noční plenu potřebovaly třeba i v jedenácti. A nakonec taky dozrály!
U nás je noční plena už celkem dávnou minulostí, ale zato plena na kakání je nutnost pořád. Taky bych si to už ráda odpustila, na druhou stranu, to není zas takový problém, abych kvůli tomu podnikala nějaké zásadní kroky. Vlastně kdyby to pořád neřešila tchýně, neřeším to vůbec. Já fakt nevím, proč tohle mají potřebu nejvíc řešit lidi, kterých se to vůbec netýká.
Sweet Potato Tak to už je extrém. Teď někde proběhl článek, jak se učitelé a školní personál někde v Anglii bouří, odmítají přebalovat osmileté děti a chtějí aby si je přišli přebalit rodiče. To jako tvl, to už snad zvládne to dítě samo si myslím.
Pinot Noir Já jsem všem prarodičům povyprávěla děsivé historky o psychogenní zácpě, tak se ke kakání našich dětí radši nikdo z nich nevyjadřuje ;o)
DruI Pinot Noir u nás babičky zmlkly, až když tu psychogenní zácpu zažily na vlastní oči. Jedna z nich to pak i konzultovala s kamarádkou doktorkou, která jí řekla, ať to nechá být ![]()
Pinot Noir tak to ale není, že by to neovládal. Teda předpokládám, že si o ní řekne. To bych řekla, že vážně není k řešení, prostě se drží svých zvyků.
Makara No tak to je pěkný! At mu to vyjde, jak si přeje;-)
Evaeva jj, ovládá, řekne si, jde s tím do ústraní... Zadek bych mu šla utřít i na ten záchod, takže akorát ten odpad a cena plenek, že jo. Myslím nic, co by mělo vadit komukoliv jinému, než mně. ![]()
Kan Je to extrém. Ale rozhodně není způsobený nevůlí rodičů to řešit nebo umanutostí dítěte.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.