Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 07:32

Pinot Noir ach jo, ono tiež clovek nemôže podchytiť všetko.

Ono ti súrodenecké postuchovania sú také, pre rodiča extrém, ale nakoniec je vzdy tá láska. Ale vie to dobre rozhodiť. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 07:58

Pinot Noir Ty jo a neprasklo mu to? Kluci mají krátké vlasy, ale takhle jednou narikala mladší, pak najednou dobrý a všimla jsem si až mnohem později,že ji to chudinka prasklo, to se pozná podle hodne špinavého ucha, jak to tece ven. Ale u klucika, jak nemají vlasy přes ucho je to asi hned znát. A mořská voda a kapky mu asi taky vadí co? Já na rýmu nikdy moc kapky nedávala, ale jak pak začala mít ty uši, tak lékař říkal, radši dávat kapky a to muzes striknout i ve spani, myslim, ze se nevzbudi. Já když mají holky rýmu a kašlou třeba večer v noci, proste hleny vsude, tak dávám do pokoje vincentku i odpařovat, normálně v hrnci zahřeju, pak jim tím vykouřím pokoj:D

Offline Pinot Noir
29921 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 08:06

Karja už mu to jednou prasklo, vím, jak to vypadá. Tentokrát ne. A kapky stříkám občas ve spaní, normálně Olynth nebo Nasivin. Ale vzbudí ho to teda vždycky, takže obvykle zvládnu jenom jednu dírku. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 08:10

Pinot Noir Tak to je dobře, že to dobře dopadlo.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 09:09

Jsem nemocná, děti teda dneska vedl do školy a školky děda s babickou. Ráno se vypravujeme většinou tak hodinku, je v tom i snídaně teda, musím jim pomoct se obleknout, k cisteni zubů je volám asi pětkrát, většinou se vždycky dost naseru a vycházíme v 7:35 dost často s mým velkým vytočením. Takže dnes se děti nasnidaly, zbytek výpravy byl úplně samostatnej, trval 10 minut a od 7:05 čekaly v předsíni a od 7:20 na zahradě s taškou na zadech až babička po půl dorazí? Dělají si že mě prdel?:D

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 09:10

Pinot Noir

Pokud zvládneš jen jednu dírku, tak zkus vypozorovat jestli si nestezuje jen na jedno ucho. 

Trpím na to i já, věk nehraje roli, teď už mi v uchu spíš jen zalehne, ale typicky cítim vždy to stejné ucho, asi něco zúženého. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2025 09:15

Mimino si vyleze ke stolu, vezme ubrousek, utře si nos, sleze, zavolá, ať mu otevřu koš, vyhodí ubrousek. A to celé třikrát do minuty Někdy jsou učenlivý až moc

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 09:17

Karja chacha, ja tiež nrmam problém ale dcéra ked ich cypravuje to opisuje podobne. U nas maju krpci pocit, ze musia kontrolovať oni mňa, starú zabudlivu babu

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 09:19

Janulik03Jojo, asi měly strach, že babička netrefi:D Že není prostor aby zdržovaly ještě ony:D

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 09:21
Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 09:21

Překonala jsem další milník, namalovala jsem Rostíkovi sněhuláčí obličej. Aby si před odchodem rozmazal nos, protože ho svědil,a pak se mi otřel do rukávu bundy

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 09:23

Karja minule k nám išiel malý, ehm ehm autobusom zo školy a kúpil rožky, že keby náhodou bol hladný

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 09:27

Janulik03No ale to je dobrý směr, to by vám mohl časem automaticky vozit čerstvé pečivo:D. To je hezký, jedna moje kamarádka má kluka a má taky hezký vztah s babičkou, chodí na střední a tuhle jsem byla u toho, když volal, na které má vystoupit zastávce, jestli nepotrebuje pomoct s taškama s nákupem z prace. A bylo vidět, že to tak dělá jako běžne, když konci stejnej čas jako babička. Tak vystoupí dřív a jdou spolu pěšky od její práce.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 09:30

dzizisketa No pěkný! 

Dcera celou dobu říkala, že chce jít za Sněhurku, na což máme věci, ale teď chce jít za kočku. (Což je jako takový dloudoby hobby ty kočky, to mě spíš překvapila ta Sněhurka). No tak kočka ve velikosti 122 aby to nějak vypadalo a nebylo to jak z těch soutěží amerických dětských miss, to se snad už ani nevyrábí. 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 09:44

Karja ja jsem delala na školní besídku takovou malou masku z filcu, nic velkýho, mam problem s karpaly a tyhle drobný ruční práce jsou nejhorší - původně jsem chtěla i oci, ale to nevypadalo dobre. Mela k tomu jednobarevny tričko a legíny, sukni nechtela (a ocásek na gumičku taky z filcu)

Masku přes obličej by si nandat nenechala, tohle nosí furt :-)

Pinterest:

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2025 10:06

Karja nebo nalepit papírové uši na čelenku, to jsem dělala já. Ocas ušiješ hned.

Taky musím zjistit, za co chtějí jít kluci. Mladší teda říkal, že za motýla, toho máme.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 10:32

Evaeva Potrefenáhusa Vůbec, vůbec, max zadám číslo karty a otevřu alzabox, jakože já už na to nemám:-D

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 10:34

Jo karneval, na ten chce jít Rosťa za policistu. Kostým už máme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2025 10:49

Karja hele ty uši, to bylo fakt na deset minut bez přehánění

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 10:53

Evaeva ja takhle dělala loni medvěda na masopust, uši z kartonu na čelence (ale čelenka byla o dost problematičtější než tahle maska na gumičce, ale to ji byly 3)