Pinot Noir soucítím moc, nás čeká druhý týden v klidovém režimu a už je dost náročný udržet dite, aby na tu nohu nestoupalo. Venku je naopak moc spokojena, ta by nejradši jezdila v kočáru do maturity, akorát to znamená vlacet těžkej kočár místním blatem bez poradnyho cíle....snad to tímhle týdnem skončí
Vše o těhotenství a dětech
Karja bez navleku to nejde, měli jsme tyhle. Mají jedinou nevýhodu, že se musí nejdřív natáhnout a pak až obouvat a přetáhnout přes botu. Ale s těma zipama to děti sami nezvládly. (Mám s tim co dělat sama, když je používám).
letfenixa Díky na ty jsem večer koukala a i jsem našla recenze nějaké, a kladné. Ty objednám.
continuity Díky, já jsem to právě nikdy na dětech moc neviděla, takže pro mě to byla uplně novinka;-)
Potrefenáhusa díky! Ať vám to rychle uběhne. Ráno samozřejmě vypadá úplně fit, ale do školy ho nepošlu, takže mám období DPH zase vylepšené o dvě prakticky zdravé, nudící se děti. ![]()
Pinot Noir No, nezávidím ti to:/
Ma mame na tohle malovani podlozku z ikei, je dost velka, aby stacila na papir i vsechny propriety okolo. Dcera se uz naucila, ze kdyz jde malovat, bere si ji jako prvni, at uz na jidleni stul a nebo konferencni stolek. Oboji je lakovana dyha a pripadne nehody se daji smyt. Ale mame jen vodou fixy a pastelky omyvatelne vodou.
continuity do teď mně nenapadlo, že existují návleky, co se dávají až po botách. Před 25 lety by mi to zlepšilo život ![]()
Zuzuli my máme vypratelné fixy, ale z těch IKEA stolečků (z těch levných papírových, z toho lamina) to moc nejde. My s tím počítali, měli je jako pracovní od batolat, překvapilo mně z čeho vypratelné fixy a barvy nejdou. (Skříňka v koupelně vypadá pořád jako trochu pocákaná špínou, protože při mytí barev to ušpinili a já si nevšimla)
Pinot Noir Ach jo ![]()
já bych bez toho na horách nepřežila, moje děti měly vždy jen jedny zimní boty. To by mohly jít ven jednou denně a my to zvládaly tak třikrát.
Už hrozně dlouho jsem nestrihala staršímu synovi nehty na nohou. Co si jsem tak schopna vybavit, tak minimalne dva měsíce, ne-li víc. To není určitě normální, že?
tv dokud si nestěžuje, že ho tlačí boty, tak dobrý ![]()
tv Ja dceri nestrihala nehty nekolik mesicu, kouse si je :-(, i na nohach. Zatim se to nedari odbourat.
Ale jinak mi prijde, ze na nohach rostou nehty pomaleji. Ostatnim detem striham nehty na rukou urcite casteji nez na nohach.
Tak třeba si je trha, dva měsíce jsou dost. Nebo jak byly přerostlé tak ty slabší se ohnou či rozštěpí a to pak třeba i nevědomky dá pryč, když si třeba sundavá ponožky (a určitě si čistí mezi prsty žmolky z ponožek,tak třeba má kompletní pedikúru i s nehty);-)
tv já synovi už tak dva roky, na rukou kouše, na nohou dloube. Řeším jen občas nehet zatrhnutý do krve, následek jeho vlastní mani-pedi. ![]()
tvnestříhá si je už sám?
Pinot Noir tyjo, včera večer bylo asi něco ve vzduchu, starší dítě bylo strašně unavené, taky jsem změřila teplotu a byla tam. No ale ráno úplně v pohodě, skoro jsem litovala, že jsem jí omluvila už večer ![]()
tv jsem na tom podobne, bud na to zapomenu, nebo tu dotycny nekde beha jako motorova mys a neda se to. Ale ty nehty ma hrozne, ruzne ulamane a tak, takze pak ani neni co strihat
. Mluvim ted o petiletem.
Mohučankaja radeji obedy kolikrat neodhlasuji. Uz jsem kolikrat mela dite doma jen kvuli predcasne odhlasenemu obedu. Casto to byva tak, ze prvni den neodhlasime, protoze nemoc je necekana. Druhy den na to zapomenu a odhlasim az na treti den, kdy je jako rybicka.
Gatita My naštěstí můžeme odhlasovat až do 7:15, což je fakt super, to už m jako se děti stejně obouvaji, takže to už víš na jisto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.