Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 12:05

letfenixa Wtf

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 12:09

letfenixa lgbt je teda no comment

ale taky se mi ty požadavky na to oblečení moc nelíbí, záměr jakoby chápu, ale v ty škole mi to přijde už takový blby vzhledem k různý skladbě rodičů presne jak píše karja (a odmítám kupovat bílý tričko jen kvůli jedny příležitosti) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2025 12:23

Potrefenáhusa u nás jedna třída taky měla barevný den, prý takové běžné barvy - třeba zlatá

Já už děti do bílé oblíkala, ono se vždycky něco najde, nemusí to být čistě bílá bez obrázků. Největší problém jsem měla s vánočním, to nic nemáme. No spravilo to tričko z pepca za 60, ale kdyby jsem to zrovna neměla po cestě, tak má smůlu.

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 12:26

letfenixa LGBT

Čo sa divím keď v spravach počúvajú našu vládnu elitu 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 12:30

Evaeva U nás ve skolce děti, co tu barvu neměly, tak dostaly od učitelek nejakou pentli na ruku. Ale myslím, že v tom školním věku už to více vnímáš a tohle na to ještě upozorní mnohem víc. Přijde mi to celkove jako skolkova aktivita no, chápu karneval ale taková ta další vymýšlení do školy, do kterého by mě kdo chtěl zapojit, moc nevítám. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2025 12:51

Karja nevím no, zrovna barva trika s socioekonomickým statusem moc nesouvisí. Ale nevím, moje děti tohle zatím vůbec neřeší.

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 12:51

letfenixa

Doufám, že před duhou na nebi děckám zakrejvaj oči!

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 12:52

Potrefenáhusaja teda odmítám pristupovať na to, že se budou úplně rušit některé akce kvůli debilnim rodičům. Protože nakonec zjistime, že každému něco vadí. 

Jinak problém s různobarevným oblečením jsem možná měla ve školce, škola je úplne o něčem jiném. Stejně jako Lukasko si to deti vždy nějak vyřešily sami (buď si půjčily navzájem, od spolužáků nebo z mojí skříně nejaké domácí tričko). A měly to hodně rádi.  

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:00

Evaeva To nesouvisí. Ale chtěla říct, že některé rodiny to prostě nemají doma. Seděla jsem v lavici se spolužákem na druhém stupni ZŠ a on vyrůstal jen s dedou a měl trička dvě, určitě neměl žádná jiná, ani vlastně neměl nikoho od koho by si to půjčil. A jako to je třeba jeden příklad z x, co mám v hlavě. Takže asi bych nějaká doporučení ze strany druzinare, co si kdo má vzít s sebou do školy mimo učebních pomucek prostě vynechavala. 

Offline brrr
12365 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:06

Ty barevné dny mívali jeden rok u nás ve škole,naštěstí jednou měsíčně. Když někdo neměl/zapomněl nic se nestalo, ale je to otravné.

Ty dny mají i teď, ale letos měli myslím pyžamo, pohádkovou bytost, něco na hlavu a něco místo aktovky (to bylo vtipné, co všechno vymysleli).

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:06

continuity tak to si beru trochu osobně 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:10

brrr od druhého stupně výš bych to brala čistě jako záležitost dětí. I předpokládám, že to část bojkotuje 

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:10

Karja jo, socialne slaba rodina jsme urcite nebyli, ale kdyz jeden skolak na druhym stupni mel chodit v tech predepsanych barvach, tak kupovat oranzovy triko ktery si 1x vezme na sebe to ani omylem. v damskym nepujde, z otcova by vypadl a pujcit si od koho? zvonit po sousedech?jako kdyby fakt chtel muze si ho jit koupit, jasne. ale to mi teda prijde absolutne nevychovny, vubec jsem to nepochopila proc to chteli

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:12

Potrefenáhusa

já jsem to myslela tak, že rušit kvůli tomu, že někomu se duhový týden plete s lgbt. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:13

viktorka_od splavu asi nějaké zpestření;-). 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:15

Karja vždy to můžeš prostě ignorovat, vždy se našel někdo, kdo to oblečení neměl. 

Teď měli pyzamovy den, přišla tak půlka třídy a nic se nestalo. Nekdo se teší a koho to otravuje, přijde normálně a nestane se nic. To je podle mě důležitější, že to nepovinné, než že se ta akce prostě zruší. 

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:25

Karja ja jsem furt presvedcena, ze skola ma vzdelavat, ne vymyslet kokotiny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:25

Karja syn v tyhle dny chodí do školy mnohem raději, každé malé vytržení z rutiny vítá. Myslím, že to jsou akce žákovského parlamentu nebo čeho. Měli jsme zatím dvě.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:30

continuity Evaeva Já myslím, že se proste míjíme v této diskuzi.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 13:30

viktorka_od splavu tak zejména pro ty nejmenší děti je ten školní rok dlouhý. Když tam půjdou rádi, protože je to zábava, tak to není nic proti ničemu.