Evaeva to nepopiram, jen ti na to na zacatku stejne nic nedaji.
Vše o těhotenství a dětech
Přesně, chřipku jsem měla před lety a ty příznaky byly jiný. Spíš jsem se bála něčeho jako ten mykoplazmatický zápal plic, nebo podobné chuťovky, protože mi bylo jasný, že to chytne i mimino. Kdybychom ho ještě neměli, tak staršího ani neberu k doktorce, nebo aspoň ne tak brzo (měl to 3 dny), takhle jsem chtěla vědět, jak moc to kdyžtak ohrozí mladšího, a co kdyžtak dělat.
V škole kašle, kycha a smrka cca každý tretí ![]()
Tak čakám, kedy to lapí nás.
Já si myslím, že podle těch příznaku se těžko pozná, co je to virus. Mně třeba bolí kůže a svaly vždy bez ohledu na to, jestli chripka nebo COVID, nebo něco jiného, stačí když mám horečku.
Když takhle litá těch víru víc, tak z toho menu můžu mít cokoliv, dokonce jsou lidi co maji i několik virů najednou. To jsem myslela, že ani není možné, ale ono je.
continuity nevím, já měla pokaždé chřipku z nuly na sto během dvou hodin, přesně jak píše Jos, sotva jsem došla domů. Při viróze je mi taky mizerně, bolí mně kůže, ale je to tak 40% chřipky. Při té bych se o děti postarat nedokázala, při viróze dojdu i do školky. Jasně, průběhy můžou být různé, ale typicky to mám takhle.
Evaevapresne, chripku jsem fakt poznala, nic tak strasnyho jsem nikdy nezazila a od ty doby se nechavam ockovat.
711990 já jí měla naposledy snad na VŠ, ale před tím na SŠ několikrát. Očkovat jsem se taky nechávala, ale letos to nějak nevyšlo:( (mojí vinou teda)
711990 já měla chřipku někdy na VŠ, v paměti zapsanou jako hrůzu. Ted ji mam potvrzenou testem, příjemný to není, ale u mě srovnatelný s covidem a mycoplasmou. Asi zalezi, jaka chřipka a v jaký je člověk zrovna kondici.
U mě je největší rozdíl v tom, že na VŠ jsem mohla umírat, ale teď holt musím nějak zaopatřit děti.
Tabea to je taky pravda, ze jsem ji mela jako bezdetna![]()
Tabea no tak mycoplasma může být podobná, to věřím. Při angíně nebo zánětu prsu jsem taky měla podobné pocity, akorát atb zabraly za pár hodin, chřipka je na týden. Každopádně si myslím, že s běžnou virózou to nezaměníš.
711990 taky se očkuju. Od té doby, co ji měly všechny děti naráz a já jenom roznášela léky a převlíkala postele a četla nahlas. Pak jsem ji samozřejmě chytla od nich, ale hned další sezónu bylo jasné, že musím na očkování, aby se měl kdo starat. Funguje to.
Archivářka Ja se letos nechala očkovat na chřipku poprvé a fakt to funguje. Sambo mel ted chřipku dva tejdny, bylo mu fakt zle a ja to odnesla jen trochu kašlem a rýmou. Takže na podzim se nechám očkovat zase.
Ale taková veta: "Neříkej to mámě!!!" jak člověka rychle popožene!
Anema já ho koupila na odkarla.cz za 300,-
Funguje dobře, děti se snaží večet ulehnout na čas, aby stihli ovečku, jak zavírá oči. Ráno už si zvykli a vědí, že mají vstávat až když je otevře. Před tím má ješte volitelně dlouhou fázi, kdy má oči přivřené. Už asi 2x se stalo, še si sami hráli v pokojíčku a čekali, až oči uplně otevře, ale jinak samozřejmě chodí i na oranžovou
ale jinak mi přijde, že se jim trochu líp orientuje v čase. Má 4 tužkové baterky, do sítě neni. Já bych asi ocenila, kdyby se tam dal nastavit jiný čas probouzení na všední dny a jiný na víkendy, nebo kdyby pomalu zavírala oči i před spaním, ale jinak jsem spokojená ![]()
MPLee díky!
Prosim uplne blbej dotqz - nema nekdo po detech doma tenisky, barefoot nebo i klasicky vel 28? Idealn Reima nebo Viking, affenzahn, Koel- tam si nejlip troufnu odhadnout velikost. Idealne k predani zitra vecer/v pondeli bud mezi Jabloncem a Prahou, nebo P8,9,7....
Potrebujeme na dovolenou tenisky, odjizdime v ut rano a hadejte co - mame jen zimni a snehule
Vsechny letni boty ji jsou male a ty co prisly z vinted jsou obrovske a padaj ji z nohy ![]()
MPLee nemam... ale v pripade nouze bych tu asi nasla v te velikosti klucici superfit sandaly, jestli jedete nekam do tepla. Kdyztak napis, v nedeli vecer pojedu pres Kobylisy, tak bych je vzala.
Gatita dekuju! Zitra rano se mi podiva kamaradka, kdyztak dam vedet ![]()
A rovnou jdu s dalsim dotazem - knizky o smrti pro deti - resilo se to tu mockrat. Nasim umrel milovany kocour, byl to hlavne dcery milacek. Ona zatim moc nechape, kdy se rekne ze nekdo umrel, tohle je prvni realnejsi zkusenost. Je to cerstve, jeste to nevi. Po ktere knizce zkusit sahnout?
MPLee my máme Je smrt jako duha? Ale kluci to moc nepobrali, mi přišlo. Nejvíc je zajímaly technické detaily. Na to bych možná připravila i rodiče, že se můžou "blbě" ptát. Několik knih vydali v Cestě domů. Hodně jsem taky slyšela o Když dinosaurům někdo umře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.