Nadbytočných kíl mám dostatok, tlak vysoky a ruky aj nohy studené ![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity můžou. Mají tam pár kusů vyndaných z krabičky.
letfenixa ono je to u žen normální. Souvisí to s potřebou vyhřívat hlavně případný plod v břiše.
já tam kdysi byla a byly tam všude cedulky že ne, tak to asi změnili. No, co jsou prestehovani, nebyla jsem tam ani jednou.
continuity no, my tam chodíme docela často
ale v metropoli mi to taky vyhovovalo víc. Nicméně nemají tam jen jejich brýle, mají různé značky. Já jsem teda ráda, že klukům seděly jejich, protože živě vidím, jak to někde nechají. Mladší je teda nechce vůbec, což jsem tak nějak tušila ![]()
Myrtila akupunkturu asi za ezo ani nepovažuju a věřím, že mohla takhle zafungovat. Ale radši to nebudu zkoušet, co kdyby byl u mě vedlejší účinek těhotenství!
Nechceš riskovat?
Myrtila radši ne! Z lékařského hlediska je to sice nemožné, ale co kdyby zrovna ty ezo síly zapůsobily! ![]()
Asi jsem nedávala pozor, nedával jste tady někdo v minulosti tip na nějakou prazskou dětskou fyzioterapii resp. podologii? Nepotřebuji na pojišťovnu, potřebovala bych, aby někdo dcerce zkouknul chůzi, vtaceni nohou atd, nezdá se mi to a naše doktorka je v tomto takova neakcni, tak bych ráda někam sama zašla....
Mimino za dva dny venku plně ovládlo motorku. S tímhle dítětem to teda na sezení na hřišti moc nevypadá ![]()
Mimino za dva dny venku plně ovládlo motorku. S tímhle dítětem to teda na sezení na hřišti moc nevypadá ![]()
Mne je tim vic zima, cim jsem starsi. Kosilku jsem v mladi nikdy nepotrebovala, k velkemu poboureni mamy a babicky. Ted v zime bez ni nemuzu existovat. A posledni dobou jsem parkrat spala v ponozkach, driv jsem to nesnasela! Akorat vetsinou chodim bez neceho na hlave a skoro vzdycky bez rukavic, to se nezmenilo.
Muslik My jsme byli spokojeni tady
Kedysi som nosila na noc ponozky len preto, ze ked som sa pod perinou nahodou chodidlom dotkla druhej nohy, zlakla som sa tak, az ma to zobudilo : D
To mi připomnělo, jak jsem si jednou v noci přeležela ruku, takže jsem ji vůbec necítila - a strašlivě mě při dotyku vyděsilo, že vedle mě leží had! ![]()
Raynadův syndrom mám od nepaměti, už za mlada pro mě bylo lyžování prakticky utrpení - než jsem vystála frontu na vlek, měla jsem nohy i ruce odkrvený (v tehdejší výborný výbavě
)... pak lyžuj, když necejtíš nohy ani ruce
I dneska občas nastávají žertovný situace, kdy při výrazným ochlazení vytáhnu z kapes mrtvolný prstíky (do nichž nezachytím ani klíče) ![]()
Muslik já můžu doporučit https://www.fyzio-pro-deti.cz/
Přidávám se k Anemě s doporučením Lucie Alblové.
Aby toho nebylo bylo k těm chřipkám málo, právě přišla ze školy zpráva, že jsou na druhém(!) stupni nějaké případy neštovic.
My jsme je naštěstí měli, ale teda uff.
Kokoska Cooo bez rukavic??
na ruce jsem teda háklivá fakt dost, rukavice musí být.
continuity u nas v škôlke je šarlach. Na chripku su ockovani, dufam, ze aspon ta sa im vyhne.
Aranel Nojo, pak chodim s rukama v kapsach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.