Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 20:12

Kokoska já musela začít nosit čepice, nosila jsem je naposledy na základce a pak skoro 30 let ne, ale před pár lety jsem musela začít, jinak mi ze zimy strašlivě rozbolí hlava.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 20:13

barbucha to sa mi stavalo tiez. Ale raz som mala uplnu chutovku. Zobudila som sa v noci s oboma odkrvenymi rukami za hlavou. A kedze som ani jednu necitila, nemala som si ich ako prehodit. Tak som panicky zacala kricat na vtedajsieho samba, leziaceho vedla mna, aby mi dal ruky dole. Dost dlho mu trvalo pochopit, co ta sialena zenska po nom uprostred noci chce

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 20:13

continuityJojo, neteř je taky měla až na druhém.. a to byla ve školce od 3 let. Naše holky taky nic zatím. 

Já jsem stále trochu přejetá a teď je nemocná i ta menší. Pracovní skluzy jsem si nahrabala už minulý týden, když mi bylo blbě víc a ležela jsem, a jak nejsem ještě fit na nějaké noční napracovani, nejsem moc stavěná, takže samé lepší výhledy!  Co to je zas za humus, já nevím, jestli jsem stará, ale kde jsou ty pětidenní virózy, teď se mi všechno tak tahne...

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 20:15

Na ukázku pár stran z knížky, kterou R. vyfasoval na tento týden. Má 30 stran, přečte ji do příštího pondělí a dostane další. Začínám věřit, že fakt ve 4. třídě přečte Harryho Pottera v AJ, jak slibovali. Já už se moc nechytám.

Online Kokoska
35008 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 20:17

Pinot Noir na prochazky do lesa si cepici vezmu, ale takove to prebihani posta - zasilkovna - potraviny - lekarna mi vadi.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 20:23

dzizisketa zajdete do prodejny Swimaholic ve Vrsovich. Tam Vam poradi a nechaji bryle vyzkouset. Nebo si muzes objednat nekolik modelu na prodejnu a zaplatit jen ty, co koupis.https://www.swimaholic.cz/

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 00:13

Měla jsem dneska zážitek jak z jiného světa. Na vinted jsem chtěla koupit boty od prodejkyně, co bydlí ve vedjelší čtvrti. Přijela jsem pro ně, pna mě pozvala domu a předložila mi asi 20 párů bot, zrovna vtipně v hodících se velikostech na jaro pro moje děti. Nakonec mi dala tašku bot s tím, atl je doma v klidu vyzkoušíme  co nebude sedět vrátíme nebo jí to pak zaplatím, že mi věří. Chápete to? Já ne v dnešní době, ve velkém městě bych tohle fakr nečekala. Jsem z toho uplně v šoku

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 00:47

MPLee to je dobré! A vybrali jste si nějaké? 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 06:35

Pinot Noir parada, takže to tam dělají stejně jak u nás. Hele jedou podle kid's box učebnic? A strašně by mě zajímalo, jak tohle řeší rodiče co neumí aj...

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 08:29

MPLee asi jsi působila důvěryhodnějá jsem jednou prodávala kašmírový svetr a předávala jsem ho slečně na dětském hřišti, kde jsem byla s dětma a taky jdem jí ho dala domu vyzkoušet, protože bydlela ve vedlejší ulici a taky se vrátila s penězma

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 09:01

rasaNorimají něco jiného, ale nevím, co, nenosí to domů. 

To je super, jak to těm dětem jde úplně přirozeně, že? Už vypráví v AJ vtipy a u videí na YT vůbec nevnímá, jestli je to zrovna česky, nebo anglicky. Hrozně mu to závidím!

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 10:22

Pinot Noir Máte skvělou školu a Ríša je moc šikovný. Takový text mají někteří problém přečíst plynule a rozumět mu i jenom v češtině. A HP ve čtvrté třídě u dcery četly jen 2 děti a to taky jenom v češtině.

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 10:28

MPLee tak to je moc hezke! Ja ted mela taky hezkou zkusenost. Chtela jsem nejake levne bezky z druhe ruky pro syna. Bezky staly i s vazanim, botama a holema na bazosi 800. A pani mi jeste poslala 200 zpet, ze ji to prislo moc. Pritom bezky vypadaji v dobre kondici. Ale jakoby ji i chapu, ze se jich rada zbavila:) 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 13:13

notna díky! Na tu angličtinu je fakt talent! U jiných předmětů je takový typický kluk - moc ho to nebaví, tak vynaloží jen nejnutnější námahu. Šprt jako já nebude.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 18:46
Reakce na Garfie:

Ty jo, jak čtu historku o posmívání, tak mi to připomnělo historku od nás ze školy, už jsem vám říkala, že vyrazili spolužádka od dcery? Neví se přesně proč, protože třídu navštívil ředitel, řekl jim to a že očekává, že to vzbudí velký ohlas, ale ať se tím nezabývají a nešíří drby....ale drby teda říkají , že měl nějakou sexuální narážku na jednu z učitelek v klučičím chatu a někdo ho nabonzoval. Klukovi mohlo být cca 16, takže nic překvapivého. 

​Podľa mňa "nic překvapivého" v našej realite.

Naša škola má dohodu s jednou viedenskou a 2-3 študenti s nemčinou tam môžu nejaký čas chodiť. Keď tam jeden rok jeden z tých študentov poslal nejaký nevhodný vtip spolužiakom, tiež okamžite letel.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 21:29

slniecko Hmm, tady si žák třetího ročníku na střední natáčel učitelku při hodině a dával to na tiktok s různě hnusnejma komentama, takže ředitel nakázal odevzdávat telefony na začátku každé hodiny a co myslíš? Někteří rodiče se vůči tomu dost ostře vymezili, to nevymyslíš.  Studenti rok před maturitou!

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 21:56

slniecko Kanno je asi pravda, ze par exemplarnich trestu (=rodice maji stres a musi potomkovi hledat slozite novou skolu) by mozna efekt melo. Myslim, ze rodice by sami zacli volat po zruseni tridnich chatu a zakazu vseho mozneho, aby eliminovali riziko:)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 22:08

Pinot Noir mám komplet boty pro obě děti na jaro i léto. Některé byly uplně nové v krabicích, jiné parkrát obuté. Plus boty na dovolenou

monis já si připadala spíš zoufale, než důvěryhodně, ale potěšilo mě to teda moc. 

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 23:20

Kan Já vůbec nechápu, proč by měli mít  ve třídě telefon, pokud ho teda čirou náhodou nepotřebují k výuce. U nás studenti telefon mít nesmí a počítače mimo výuku jen v jídelně. A to ještě ne během obědu. Tím pádem musí být přihlášení na školní wi-fi, kde jsou některé stránky a aplikace zakázané. 

slnieckoJá tady toho kluka nikdy nepotkala, ani rodiče, ale dcera ho neměla ráda, byl to Egypťan a hrozný macho (to nedávám do souvislosti, jen že to nebyl Asiat). Prý se ze, hlavně ze začátku, vůbec neuměl chovat. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 06:59

dzizisketa skus pozriet ci mas v okoli predajnu alebo nejake centrum s kurzov pre potapacov. vacsina z nich ma aj predajnu a tam sa da vyskusat skoro kazdy model a este aj dobre poradia. ja som synovi a sebe kupovala tam pretoze z decathlonu nesadli