Tohle by možná patřilo i do rubriky co vás dnes rozesmálo ![]()

Základem je obdélník - balík slámy na poli, vlevo je kráva ![]()
Tohle by možná patřilo i do rubriky co vás dnes rozesmálo ![]()

Základem je obdélník - balík slámy na poli, vlevo je kráva ![]()
dzizisketa bomba a krava vyzerá šťastne ![]()
Pinot Noir to je super, taky mu to závidím!
Akorát teď potřebuju vědět, proč to ten Rodney dělal a jak to dopadlo
.
dzizisketa do té prodejny Swimaholic ve Vršovicích, jak doporučuje Ginger, jsme se loni vypravily, ale vlastně nevím, jestli to stálo za to. Já teda primárně potřebovala vyzkoušet jejich čepici na dlouhé vlasy, to klaplo dobře a je fakt super. Ale brejliček tam zas takový výběr neměli, takže prodavačka přicucla dceři na obličej asi troje, všechny odpadly, tak jsme jedny vzaly a dobrý, plave s nima půl roku a netečou jí. Ale nevím, jestli by se totéž nemohlo odehrát i v Decathlonu
. Nebo leda si tam něco objednat předem?
dzizisketa já jsem tedy šla do Decathlonu/nejbližšího sportu a nechala dítě vybrat a vyzkoušet, chtělo (nejlevnější) růžový, koupila jsem růžový, sloužily několik let.
Já toto vybírání, studování a pročítání recenzí u čehokoliv u ostatních obdivuju, sama toho nejsem schopna/ochotna.
Anema protože měl za úkol donést pět dortů od svého otce pekaře do nějaké prodejny, ale když došel k řece, zjistil, že most je poškozený. Jak to dopadlo, to ještě nevím. ![]()
Pinot Noir no ze vsech 5 neklaplo, uz vime ![]()
SunEclipse tajně doufám, že aspoň jeden jo!
SunEclipse Anema no tak jsem si to dočetla! Nakonec se podařilo doručit jeden koláč na padáku z kalhot. Rodney (celým jménem Rodney Bodney) přišel domů celý zkroušený, jen v trenkách a ulepený od sirupu a tam ho vítal táta pekař se slovy, že pan Crab (obchodník) volal celý nadšený, že tolik lidí se před jeho obchodem ještě nikdy neshromáždilo a že celý ten dav si u něj nakoupil, takže by si přál zítra ráno opět doručit pět koláčů. "A stejným způsobem, prosím!" ![]()
dzizisketa ja to po tej ucitelke takmer neviem precitat
Pinot Noir Dobrá pointa
. A díky!
Mrakoplas taky mi to dalo zabrat.
dzizisketa k. má ty úplně nejlevnější z decathlonu a vyhovují mu. Velmi špatně se ale dotahují - nemají takový ten šikovný povolovací mechanismus jako dražší brýle, jen silikonový pásek s plastovou sponkou. Takže když to chceš doladit na vlasatý kudrnatý hlavě, trochu mu to potahá vlasy.
Pak máme ještě jedny mega skvělý Aqua Sphere, dospělý a půjčujeme si je občas, on má stejně velkou kebuli jako já ![]()
Ale radši má ty obyč dekáčový a jsem za to ráda, hned první den na plavání je ztratil. 70 Kč vs 700 Kč, na kurz se školou snadná volba ![]()
Všem moc děkuji za tipy na plavecké brýle, asi zajdeme do Sportisima a do těch Vršovic a něco vybereme na místě. Začínají až za tři týdny.
A kde byla ta debata, jak matky nedopřejí malým dcerám dlouhé vlasy? ![]()

dzizisketa ja se namotivovana debatou odhodlala zkrátit ofinu a výsledkem je kazisvět na 2 cm s megazubem, ktery nejsem schopna srovnat, řve, utíká a bojuje, fskt nevim, jak se strihaj deti na silu
Potrefenáhusa podle mě to nejde. Možná by šlo jí to zarovnat ve spánku? Nejhorší je to období, kdy už stříhat nechtějí, ale před tabletem ještě neposedí. Mladší to měl tak od těch dvou do čtyř možná.
Já ostříhala mimino, jemu to zatím nevadí, ale taky u toho samozřejmě neposedí, takže to už týden dolaďuju. (Neměla jsem moc ambice, ale když má pramen o tři centimetry delší než vlasy vedle, tak to mi hodně vadí.)
Evaeva ve spaní se mi to zatím nepovedlo, vždycky spí nějak natočena, že se mi to nedaří
jde fakt o jedno střihnuti a je to neproveditelný
Potrefenáhusa jasně, ona už ví, na co se chystáš. Miminu je to jedno, že kolem něj mávám nůžkami, když ho neomezuju v rozletu.
Potrefenáhusa My doma nejsme schopní ustřihnout nic, ale u holiče normálně spolupracuje už tak někdy od roku a tři čtvrtě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.