Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 17:13

Tohle by možná patřilo i do rubriky co vás dnes rozesmálo

Základem je obdélník - balík slámy na poli, vlevo je kráva

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 17:28

dzizisketa bomba a krava vyzerá šťastne

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:57

Pinot Noir to je super, taky mu to závidím!

Akorát teď potřebuju vědět, proč to ten Rodney dělal a jak to dopadlo .

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 22:05

dzizisketa do té prodejny Swimaholic ve Vršovicích, jak doporučuje Ginger, jsme se loni vypravily, ale vlastně nevím, jestli to stálo za to. Já teda primárně potřebovala vyzkoušet jejich čepici na dlouhé vlasy, to klaplo dobře a je fakt super. Ale brejliček tam zas takový výběr neměli, takže prodavačka přicucla dceři na obličej asi troje, všechny odpadly, tak jsme jedny vzaly a dobrý, plave s nima půl roku a netečou jí. Ale nevím, jestli by se totéž nemohlo odehrát i v Decathlonu . Nebo leda si tam něco objednat předem?

Offline JankaM
3108 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 22:37

dzizisketa já jsem tedy šla do Decathlonu/nejbližšího sportu a nechala dítě vybrat a vyzkoušet, chtělo (nejlevnější) růžový, koupila jsem růžový, sloužily několik let.

Já toto vybírání, studování a pročítání recenzí u čehokoliv u ostatních obdivuju, sama toho nejsem schopna/ochotna. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 22:51

Anema protože měl za úkol donést pět dortů od svého otce pekaře do nějaké prodejny, ale když došel k řece, zjistil, že most je poškozený. Jak to dopadlo, to ještě nevím.

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 08:08

Pinot Noir no ze vsech 5 neklaplo, uz vime

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 08:13

SunEclipse tajně doufám, že aspoň jeden jo! 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 08:25

SunEclipse Anema no tak jsem si to dočetla! Nakonec se podařilo doručit jeden koláč na padáku z kalhot. Rodney (celým jménem Rodney Bodney) přišel domů celý zkroušený, jen v trenkách a ulepený od sirupu a tam ho vítal táta pekař se slovy, že pan Crab (obchodník) volal celý nadšený, že tolik lidí se před jeho obchodem ještě nikdy neshromáždilo a že celý ten dav si u něj nakoupil, takže by si přál zítra ráno opět doručit pět koláčů. "A stejným způsobem, prosím!"

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 08:35

dzizisketa ja to po tej ucitelke takmer neviem precitat

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 08:38

Pinot Noir  Dobrá pointa . A díky!

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 08:53

Mrakoplas taky mi to dalo zabrat. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 08:58

dzizisketa k. má ty úplně nejlevnější z decathlonu a vyhovují mu. Velmi špatně se ale dotahují - nemají takový ten šikovný povolovací mechanismus jako dražší brýle, jen silikonový pásek s plastovou sponkou. Takže když to chceš doladit na vlasatý kudrnatý hlavě, trochu mu to potahá vlasy.

Pak máme ještě jedny mega skvělý Aqua Sphere, dospělý a půjčujeme si je občas, on má stejně velkou kebuli jako já

Ale radši má ty obyč dekáčový a jsem za to ráda, hned první den na plavání je ztratil. 70 Kč vs 700 Kč, na kurz se školou snadná volba

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 14:00

Všem moc děkuji za tipy na plavecké brýle, asi zajdeme do Sportisima a do těch Vršovic a něco vybereme na místě. Začínají až za tři týdny.

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 14:03

A kde byla ta debata, jak matky nedopřejí malým dcerám dlouhé vlasy?

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 14:12

dzizisketa ja se namotivovana debatou odhodlala zkrátit ofinu a výsledkem je kazisvět na 2 cm s megazubem, ktery nejsem schopna srovnat, řve, utíká a bojuje, fskt nevim, jak se strihaj deti na silu 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2025 14:16

Potrefenáhusa podle mě to nejde. Možná by šlo jí to zarovnat ve spánku? Nejhorší je to období, kdy už stříhat nechtějí, ale před tabletem ještě neposedí. Mladší to měl tak od těch dvou do čtyř možná.

Já ostříhala mimino, jemu to zatím nevadí, ale taky u toho samozřejmě neposedí, takže to už týden dolaďuju. (Neměla jsem moc ambice, ale když má pramen o tři centimetry delší než vlasy vedle, tak to mi hodně vadí.) 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 14:25

Evaeva ve spaní se mi to zatím nepovedlo, vždycky spí nějak natočena, že se mi to nedaří 

jde fakt o jedno střihnuti a je to neproveditelný 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2025 14:43

Potrefenáhusa jasně, ona už ví, na co se chystáš. Miminu je to jedno, že kolem něj mávám nůžkami, když ho neomezuju v rozletu.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 15:15

Potrefenáhusa My doma nejsme schopní ustřihnout nic, ale u holiče normálně spolupracuje už tak někdy od roku a tři čtvrtě.