Starsi vnuk je strihany od holice od malinka bez problemu. Mladsiho jsem s dcerou vezla poprve ja, tehdy jsme chodily k jejimu znamemu. Nejdriv jsme se nechaly my, aby malej videl, ze to nic neni, pak ze pujde on. Nechtel na sebe nechat sahnout, musela jsem ho vzit na klin, nedovolil pres nas hodit plastenku, vypadali jsme po tom strihani oba strasne. Priste uz to bylo bez problemu, asi zjistil, ze to neni tak hrozny.
Vše o těhotenství a dětech
Dneska bylo vysvědčení, starší byla domluvená s tatínkem, že pujdou něco koupit do obchodu za odměnu. Do obchodu, kde vždycky achají nad krásami plastového balastu, co tam mají a to při každém mém nákupu pečivu. Do obchodu, kam si vždycky řeknou, že si chtějí jít vybrat odměnu za očkování či lékaře a kde to mají kolikrát dopředu předvybráno a jen čekají až budou mít svátek či se naskytne nějaká ta příležitost, jak tu hračku dostat z rodičů. Takže prej šli tam, velkámalá natáhla pusu, že to teda ne, že tam si nic vybírat nebude, že chce jet si vybrat do Jihlavy:-D. V životě jsme s nimi v Jihlavě nebyli nakupovat, ani o tom nemluvíme, jezdíme tam jen 2krát za rok do Zoo:-D. Sambo to pojmenoval tak, že si uvědomil, že ty dobré časy asi už byly.
Zina u nás by to u holiče určitě nedopadlo v tom problematickém věku. To byl řev při jakékoliv zmínce, i toho holiče jsem nabízela, u mladšího. Starší byl v pohodě, tomu stačilo nabídnout pohádky a nechal by se i potetovat ![]()
Karja a nemá to třeba od nějaké spolužačky, tu Jihlavu? Jako že tam jezdí nakupovat. ![]()
Karja pro priste bude nutno striktne specifikovat obchod ![]()
Já radši dopředu koupila knížku. Radši ho nechám vybrat v cukrárně než v pepcu ![]()
Karja V červnu jedete na Chodov!! ![]()
U nás už vysvedčenia nie sú, len výpisy online na EduPage.
Karja prosim te, potrebovala bych vyfotit par kratsich basnicek z te knizky, co ti doporucila zlutasek:D Dekujiiii![]()
rasaNori Ty jo, vůbec se mi nechtěj nahrávat fotky, mně to jde hrozně pomalu! Ale udělam to, ale asi až zítra.
Raduza stopro, to musela slyšet, že tam nekdo:D Aranel Jojo, to říká sambo furt, že za chvíli budeme jezdit po shopping parcích, ono jako jestli tuto zálibu (hadrareni) zdědí po mně, tak takovou rodinu snad nepřeji ani jemu:D:D
rasaNori Nebo napiš mi tvoje číslo do zprávy a já ti to pošlu přes WhatsApp to bude třeba lepší?
Ale teď nevím, jakou myslíš vlastně:D Každý bulí nad cibuli?
Děti zrovna odfrčely k babičce, vyzvednutí za 48 hodin ![]()
dzizisketa
užij si to
Na devátou valíme do kina na Nosferatu, jedna z posledních šancí asi ![]()
dzizisketa nebudu lhát, závidím ![]()
Ty jo, nenapadá vás čím natírat nos pri odření z rýmy?. Malamala má hroznou rýmu, zatím teda neříká, že jí to pálí/bolí, ale ona je taková méně citlivá na bolest. Má to rudy jako blázen celou tu oblast mezi nosem a pusou.
No nastydlá je pěkně, už je týden doma a určitě ještě bude. já už jsem zdravá, a tak jsem strávila pár hodin v práci s lidma s horečkou?!? Tak doufám, že mám trochu imunitu po prodělání nemoci a neodnesu hned něco jinýho....
Karja mně dobře funguje i obyčejný jelení lůj, ale lepší je jako prevence. Pak bambucké máslo nebo klidně nějaký bepanthen, jestli ještě máš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.