Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 15:21

Starsi vnuk je strihany od holice od malinka bez problemu. Mladsiho jsem s dcerou vezla poprve ja, tehdy jsme chodily k jejimu znamemu. Nejdriv jsme se nechaly my, aby malej videl, ze to nic neni, pak ze pujde on. Nechtel na sebe nechat sahnout, musela jsem ho vzit na klin, nedovolil pres nas hodit plastenku, vypadali jsme po tom strihani oba strasne. Priste uz to bylo bez problemu, asi zjistil, ze to neni tak hrozny.

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 15:31

Dneska bylo vysvědčení, starší byla domluvená s tatínkem, že pujdou něco koupit do obchodu za odměnu. Do obchodu, kde vždycky achají nad krásami plastového balastu, co tam mají a to při každém mém nákupu pečivu. Do obchodu, kam si vždycky řeknou, že si chtějí jít vybrat odměnu za očkování či lékaře a kde to mají kolikrát dopředu předvybráno a jen čekají až budou mít svátek či se naskytne nějaká ta příležitost, jak tu hračku dostat z rodičů. Takže prej šli tam, velkámalá natáhla pusu, že to teda ne, že tam si nic vybírat nebude, že chce jet si vybrat do Jihlavy:-D. V životě jsme s nimi v Jihlavě nebyli nakupovat, ani o tom nemluvíme, jezdíme tam jen 2krát za rok do Zoo:-D. Sambo to pojmenoval tak, že si uvědomil, že ty dobré časy asi už byly. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2025 15:37

Zina u nás by to u holiče určitě nedopadlo v tom problematickém věku. To byl řev při jakékoliv zmínce, i toho holiče jsem nabízela, u mladšího. Starší byl v pohodě, tomu stačilo nabídnout pohádky a nechal by se i potetovat

Online Raduza
příspěvků moje polička 30. ledna 2025 15:59

Karja a nemá to třeba od nějaké spolužačky,  tu Jihlavu? Jako že tam jezdí nakupovat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2025 16:24
Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 16:57

Karja pro priste bude nutno striktne specifikovat obchod

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2025 17:01

Já radši dopředu koupila knížku. Radši ho nechám vybrat v cukrárně než v pepcu

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 17:10

Karja to víš, jsi ji chtěla odbýt někde v Coopu a ona chce do Sparkysu

Evaeva já mám naštěstí ulito dost Lega a měla jsem dnes kam sáhnout, protože na dárek za vysvědčení jsem pomyslela včera v noci, ehm...

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 17:12

Karja V červnu jedete na Chodov!!

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 17:17

U nás už vysvedčenia nie sú, len výpisy online na EduPage. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2025 17:36

letfenixa u nás dostávají taky jen výpis, ale vypadá to stejně.

žluťásek já ji kupovala včera. Ale i syn se divil, že se něco dává, tak jsem mu rovnou řekla, že jen za první, potom jen na konci roku

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 18:05

Karja prosim te, potrebovala bych vyfotit par kratsich basnicek z te knizky, co ti doporucila zlutasek:D Dekujiiii

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 20:16

rasaNori Ty jo, vůbec se mi nechtěj nahrávat fotky, mně to jde hrozně pomalu! Ale udělam to, ale asi až zítra. 

Raduza stopro, to musela slyšet, že tam nekdo:D Aranel Jojo, to říká sambo furt, že za chvíli budeme jezdit po shopping parcích, ono jako jestli tuto zálibu (hadrareni) zdědí po mně, tak takovou rodinu snad nepřeji ani jemu:D:D

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 30. ledna 2025 20:17

rasaNori Nebo napiš mi tvoje číslo do zprávy a já ti to pošlu přes WhatsApp to bude třeba lepší? 

Ale teď nevím, jakou myslíš vlastně:D Každý bulí nad cibuli? 

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 17:05

Děti zrovna odfrčely k babičce, vyzvednutí za 48 hodin

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2025 17:19

dzizisketa užij si to 

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 17:23

Evaeva 

Na devátou valíme do kina na Nosferatu, jedna z posledních šancí asi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2025 17:32

dzizisketa nebudu lhát, závidím

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 31. ledna 2025 20:22

Ty jo, nenapadá vás čím natírat nos pri odření z rýmy?. Malamala má hroznou rýmu, zatím teda neříká, že jí to pálí/bolí, ale ona je taková méně citlivá na bolest. Má to rudy jako blázen celou tu oblast mezi nosem a pusou. 

No nastydlá je pěkně, už je týden doma a určitě ještě bude. já už jsem zdravá, a tak jsem strávila pár hodin v práci s lidma s horečkou?!? Tak doufám, že mám trochu imunitu po prodělání nemoci a neodnesu hned něco jinýho....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2025 20:26

Karja mně dobře funguje i obyčejný jelení lůj, ale lepší je jako prevence. Pak bambucké máslo nebo klidně nějaký bepanthen, jestli ještě máš.