Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 04. února 2025 13:08

Kokoska 

Já byla v poradně v Perlové ulici, jednou teda, ale nemůžu si stěžovat. Myslím, že se to jmenuje nějak "poradna Praha".

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. února 2025 13:34

dzizisketa dik, predam informaci

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 04. února 2025 15:10

Kokoska Ja zatim hledala jen ty na pojišťovnu, total bez šance, nikde neberou, ale objevila jsem novou kliniku www.klinikapsychoterapie.cz a tam jsem se chytla. Kvalitu neposoudím, teprve tam jdeme.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 04. února 2025 15:33

Kokoska my byli v Klinika LOGO, ale jestli berou nové klienty, to netuším. 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. února 2025 15:42

Vari Pinot Noir taky dekuju!

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 04. února 2025 15:42
Reakce na Pinot Noir:

Kokoska my byli v Klinika LOGO, ale jestli berou nové klienty, to netuším. 

​Neberou, taky jsem je zkoušela.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 04. února 2025 16:20

No tak fajn, ja jako odpurce odkladu jsem se dnes ve skolce mezi dvermi dozvedela, ze se mame objednat do ppp a ze nase v lete cerstve sestilete dite urcite nedoporucuji do skoly, detaily zatim nevim. No tak se tam zitra pokusim dovolat a doufam, ze se tam nedozvime opacne stanovisko, jinak z toho rozhodovani nebudu spat. 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 04. února 2025 16:33

Kokoska https://hanacampagna.cz/

je to nedávno vzniklá praxe, takže volna je dost . Paní psycholožka má předchozí zkušenosti ze střediska výchovné péče.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2025 16:34

monis já jsem taky odpůrce, ale někdy to má svůj význam. Tak uvidíš, co ti řeknou. Ve školce ti k tomu víc neřekli?

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 04. února 2025 16:41

Kokoska ještě bych zkusila Adicare, využíváme pobočku v Brně a spokojenost. Vše se tedy plati, ale berou a mají rychlé termíny. I odpolední časy. Nevím pro jak moc malé dítě, druhý stupeň základky vzali....

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 04. února 2025 16:42

Evaeva my to mame podrobne resit na schuzkach za dva tydny a dnes mne jenom informovala mezi dvermi, at se objedname, nez bude v ppp naval...

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 04. února 2025 16:45

monis A já dvojčatům odklad chci dát určitě a bylo mi řečeno, ať s žádným odkladem u nich nepočítám :-D. Ale u nás je to tím, že se odklady mají rušit a junior na tom není tak špatně, aby ho na výjimku dostal.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 04. února 2025 16:47

monis ty jo. A ty jsi zatím vůbec nebyla na vážkách? Kdybych měla dvě různá stanoviska, tak bych se rozhodla podle svého názoru. Podle mě rodič tak nějak tuší, jak na tom dítě je. 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. února 2025 16:48

Anema ídupali moc dekuju!

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 04. února 2025 16:49

Kokoska Nemas vubec zac. Ta mnou doporučovaná klinika je dokonce na pojišťovnu, kdyby to hrálo nějakou roli. A termin jsem dostala za dva tejdny.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2025 16:53

monis aha. Tak uvidíš, co ti řeknou tam i tam. Taky do dubna je ještě nějaký čas a potomek klidně ještě může poskočit 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. února 2025 16:55

Vari poslala jsem to dceri, snad do ty doby starsi tu malou  nezabije. Nejak to zacina houstnout a on je z ni a vseho, co to nese s sebou, dost nestastnej. To mrne strasne provokuje jednak vedome, ale i nevedomky mu nici jeho usili a on to nejak nezvlada. Ji se neda vysvetlit, at ho necha, jeste ji nejsou 4 a strasne ho miluje, chce delat vsechno s nim a jsou z toho pranice.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 04. února 2025 16:59

Pinot Noir tak ja moc nemam srovnani s vrstevniky, jenom jedna kamaradka ma stejne stare dite a ta je zarijova. Nevim, uz scita do deseti, umi vetsinu pismen, nema logo vady, vetsinu predskolnich uloh ma spravne, ale v ramci tridy je pry hrozne "slaba", tak nevim. Uvidime v poradne, ale pokud bude odklad, tak se budu modlit za nulty rocnik zs, dalsi rok ve skolce se jinak zblaznime...jinak jsem pocitala, ze urcite pujde

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. února 2025 17:03

Pinot Noir Hele někdy to ani rodič neodhadne. Dcera má kamarádku, kterou mají rodiče ve střídavé péči a maminka odklad spíš chtěla, tatínek odklad spíš nechtěl. No, tak odklad neměla a první půl rok se ve škole opravdu strašně trápila.

monis Počkej si, až ti řeknou nějaké bližší informace a uvidíš. Koneckonců, to vyšetření v poradně dítěti nijak neublíží. A já jsem teda spíš zastánce odkladů ;o) Ale to je tím, že sama mám ty pomalu zrající děti :o)

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. února 2025 17:06

monis Hele a jak je na tom sociálně a emocionálně? To mi popravdě řečeno připadá mnohem důležitější, aby bylo dítě zralé v těchhle oblastech, tak možná mají ve školce pocit, že jí chybí něco z téhle oblasti?