Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2025 20:50

Potrefenáhusa oni taky rotovali, kolem své osy procházející pupkem i kolem "páteře"Ale pytel jim nevadil. Mimino se teda tolik netočí.

Jos to miminí blití je naštěstí jiné než zvracení, když je ti špatně. Ale kluci se taky dlouho drželi, přesně jsem si to pochvalovala, a pak jeden rok to bylo furt

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 03. února 2025 21:04

Evaeva nase to budi, jak je ten pytel nepusti 

Online continuity
43179 příspěvků moje polička 03. února 2025 21:10

DruI Karja

díky,no myslím, že jste to pochopily, jak jsem to myslela. Něco vyberu.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 03. února 2025 21:16

continuity mne tenhle typ zavinovačky taky prijde dobrej dárek - jeste bych se vyhnula takovymu tomu minky mikroplysi, ale to bys jim asi neudelala 

Online continuity
43179 příspěvků moje polička 03. února 2025 21:24

Potrefenáhusa já jsem měla právě bavlnenej chlupatej material, bylo to super, hrozně příjemný materiál a bylo to takové nuchnaci i po letech. musím to vyzkoumat. 

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 03. února 2025 21:28

continuity Jestli se tu hlasuje, tak bych byla taky pro merino dečku, tu užije dlouho, a je to přesně taková drahá věc, co si ji asi bez rozmyslu každý nedopřeje, a přitom je i dost praktická. Jednu doma máme (pletla jsem si ji teda sama) a na staršího jsem ji dost používala.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. února 2025 21:31

continuity myslim, ze na ruzny ty zavinovacky a tak ted docela frci Sleepe nebo jak se to pise. Ja to nemela, ale merino deku teda potvrzuju vsema 10, stejne jako idealne merino pytel na spani s nozickama. Co mi jeste prislo super bylo vlnene hnizdo do korby, ale to jsem pouzivala u podzimniho mimina. To byla presne ta "blbost" za x set na par tydnu, ktera nam ale dost zprijemnila zivot. Nebo se muzes podivat na hracky od Lovevery - to je krasny i pouzitelny zaroven a jen tak si to clovek nekoupi :-) 

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 03. února 2025 21:32

continuity 

Kdybys sháněla tu merino deku, doporučuji značku Iobio. 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 03. února 2025 21:36

continuity decku urcite uzijou dyl nez zavinovacku, ja bych byla pro decku.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. února 2025 21:40

A z dalsich veci mi prislo super a pouzivame uz 4 roky do dnes:

yokidoo sprcha slon do vany

pěkná pikniková deka, nebo malá skládací pěnová podložka  

velké pružné bavlněné pleny - mají snad 1,5m mebo kolik a používáme je místo dek/osušek a tak různě. 

učící příbor

nepromokavá taštička na pleny/plavky, cokoliv :D dělaj to značky, co dělají látkové pleny

jakékoli oblečení z merino fleecu - capáčky, mikina, kukla... 

uv síť na kočár od TFK

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. února 2025 21:42

Anebo dat neco primo pro maminku

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 03. února 2025 21:57
Reakce na Jos:

Anebo dat neco primo pro maminku

​ano, ano!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2025 21:58

Jos

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 03. února 2025 23:28

continuity já jsem tuhle viděla takový mušelínový zavinovačky s kapucou, ty byly teda hodně krásný a jak to teď hledám, tak i hodně drahý :-))

Tou bych teda nepohrdla

Online Tabea
8142 příspěvků moje polička 04. února 2025 06:01
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa já ty nožičkové nějak nechápu Podle mě se s těmi pytli musí začít brzy, aby byli zvyklí. Moji v tom i chodili Podle mě je to úplně geniální vynález. Naopak se jich pak nechtěli vzdát ani, když už jim všechny byly malý a já nechtěla kupovat další, byly jim tak 2 a čtvrt.

Ja zavinovačku čtverec dostala na druhý dítě. Použila jsem to minimálně, pořád z toho měla nohy venku. Děti spaly i v kočáru ve spacím pytli, tady je dávají i v porodnici. Žádný zavinovačky nebo peřinky utemovaný u obličeje. Děti by klidně ve spacáku spaly ještě teď, dcera dokonce ten největší nedavno našla a spala v něm. Taky v nich normálně chodili po bytě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2025 07:04

Tabea já měla na ven fusak, s jarem přestali spát v kočárku, tím byl problém vyřešen

Ono by správně okolo obličeje nic být nemělo, kvůli SIDS.

Offline Suya
příspěvků moje polička 04. února 2025 09:00

žluťásek Tou bych teda rozhodne nepohrdla! Ani merino dekou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2025 09:40

continuity ještě by se mohly líbit nějaké pěkné rukavice/rukávník na kočárek. To není tak náchylné na typ dítěte a užije je několik sezón. A je to dárek pro maminku;)

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. února 2025 13:00

Prosim, mate nejakeho detskeho psychoga v Praze? Myslim, ze tu nejake odkazy byly, ale nejsem schopna to dohledat. Diky!

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. února 2025 13:01

Prosim, mate nejakeho detskeho psychoga v Praze? Myslim, ze tu nejake odkazy byly, ale nejsem schopna to dohledat. Diky!