continuity ta výbava je taková vosajstlich, co jednomu přijde superprakticky, je pro jinyho zbytecny, to je videt i tady
Souhlas
continuity ta výbava je taková vosajstlich, co jednomu přijde superprakticky, je pro jinyho zbytecny, to je videt i tady
Souhlas
Ono to je i dítě od dítěte, co je superpraktické na jedno, může být úplně zbytečné na druhé. Nebo alespoň já to tak s těmi svými měla :o)
Šárka se umí docela slušně sama oblékat, ale momentálně má období, aspoň tedy ve školce, kdy vyžaduje asistenci paní učitelek, které jí na to ale neskáčou. Tak si poradila jinak, začala prosit o pomoc své starší spolužáky ![]()
A ti ji prý radostně a ochotně oblékali, až jim to učitelky musely zakázat.
dzizisketa
ta se neztratí
peri úplně nechci, i kdyz jsem ji sama měla, ale používala jen chvilku.
jenže co bude vyhovovat dítěti, stejně zjisti až chvilku po porodu, navíc bude prvomatka. Já musím ten dárek koupit 8 týdnů před.
continuity ja ppouzivala taky ty Lodger, ale jen tohle, je to multifunkcni na roky jako deka ci rucnik. https://www.ondalek.cz/lodger-swaddler-solid-2baleni-110-x-110-cm-powder-rose/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PLA_PMAX-M1-15&utm_id=21597179963&gad_source=1&gbraid=0AAAAADuYpMPK7zL1wzmAdI8S8dM4sVGE-&gclid=EAIaIQobChMInaWq-JaoiwMVa6aDBx1NlBTBEAQYAiABEgJMv_D_BwE
a uplne nej vec je merino decka. https://www.ondalek.cz/lullalove-decka-z-vlny-merino-premium-pudrova-ruz/
Stoji dost, ale pouzivala jsem ji jako zavinovacku i v zime pres kocar nebo tak a jeste i ted ji obcas vytahneme.
Klasicka zavinovacka byla zpetne videno zbytecna (pro nas).
continuity Hele, za mně je to hezkej dárek a mohl by jí potěšit, takže účelu bude dosaženo :o) Mně zavinovačku darovali bráška s přítelkyní a teda potěšila mě, i když jsem jí pak nijak zvlášť nevyužila ;o)
continuity Ta merino deka je dobrej tip, mrkni i na mimilove.cz, mají tam toho hodně. Je to drahy, člověk si koupi dvakrát rozmysli, ale používáme ji dodnes.
continuityJá bych ji to koupila, přijde mi to jako super nápad a přesně jedno může mít v kočárku, druhý jinde, když bude mít dvě. Právě tohle mi přijde jako super dárek, něco co by sis sama nekoupila, protože je to drahy, ale je to hezký a 95 procent maminek to pouziva.
Do peří bych taky nesla, navíc rodí teda na konci března, pak dva měsíce budou tropy, to by taky nemusela tu péřovou vůbec užít a poblije se dítě, blbě se to pere. Žádnou módní značku s hezkyma vzorama neznám, dřív frčel nějak ellodie details, a pak na Praze 4 Michlovska byl obchod i e-shop trendy baby a tam měli takové jakoze fakt hezké předražené věci:D
continuity Ta merino deka je taky dobrej nápad, to teď hrozně frčí, jak je to takový hezký:D. Tu ,,ručníkovou zavinovačku,, bych nekupovala, je to prakticky, ale takový obyč, to si určitě pořídí sama.
Já hlasuju spíš pro merino deku, kdyby to někoho zajímalo
Přijde mi hodně univerzální, deku navíc bude používat klidně několik let. Moje děti se z rychlozavinovačky vykopaly asi ve dvou týdnech a asi ve čtyřech jsem to nepoužívala.
Ještě teď letí ty nožičkové spací pytle. Nebo i klasické, v těch se spí u nás a nový pěkný je taky pěkná darda.
To bliti bylo hodně moc hrozný, starší si ublinkla jedinkrát v porodnici, když jsme s ni prudce přejeli práh mezi dverma, mladsi to tu vylejvala několikrát denně pul roku - ale na to bliti stačila vetsinou plena na péřový podložce a dobry (ale jakoby nechuť k peří chápu) (moje a její oblečení na tom bylo podstatně hůř :-)))
ty velky swaddlery mame a utíráme do nich děti dodnes, ale taky mi to přijde takový obyc
merino deku mame klippan, neni uplne heboučká, ale tepla a s prosincovým dítětem jsme využili hodne, i do toho vajicka, nebo jako vycpávku okolo fusaku
Evaeva v tech klasických pytlích se naše děti nikdy spát nenaučily, ale nozickovej vačice sleepwear bych (tenkrát) brala hned
Potrefenáhusa jojo, tady blili 2 že 3
Tak možná sadu 25 obyč plen
Zajímavý je, že miminu vydržel silný dávivý reflex. Jakmile se trochu zakucká, je pořád dost pravděpodobné, že to půjde ven.
Evaeva u nás naštěstí uplne v pohode, ale zatímco starší u téch blicich viróz stále blije nárazově jednou dvakrát, maly dite to tu klopí tři dny dnem i noci
Potrefenáhusa já ty nožičkové nějak nechápu
Podle mě se s těmi pytli musí začít brzy, aby byli zvyklí. Moji v tom i chodili
Podle mě je to úplně geniální vynález. Naopak se jich pak nechtěli vzdát ani, když už jim všechny byly malý a já nechtěla kupovat další, byly jim tak 2 a čtvrt.
Potrefenáhusa ono je to asi dobře,vsi říkám. Aspoň se neudusí. Ale vždycky jen ublinkne.
U těch starších žádný rozdíl v průběhu střevní chřipky nepociťuju. Mimino to zatím nemělo (ťukám na dřevo)
Evaeva moje dite zatim za zivot zvracelo presne dvakrat. Jednou asi v pul roce a pak ted na podzim mel strevni chripku ze skolky. A dvakrat, jakoze opravdu dve epizody. Ani neslintal, odrihavani jsem flakala, bylo to jedno. A nedavno jsem pozorovala malou neter a to byl takovy slinotok. Syn byl uplne zoufaly z oslintanych hracek, a rikal ze je mala horsi nez nas pes a rychle vsechno z jejiho dosahu odklizel
. Fakt clovek nevi, jaky exemplar mu bude pridelen.
Evaeva naši se hodně melou a rotujou a ten pytel vždycky zůstal někde zamotanej okolo těla, spali v tom akorat jako nepřevalující se novorozenci (ja takhle neumim spat v noční košili, nenavidim to, mam to namotaný akorát kolem krku)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.