Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 05. února 2025 17:43

Karja Pinot Noir Mne taky tyhle dotazy na ukoly chodi, kdyz jeste sedim v kanclu hodinu cesty od domova. Ale nestresuji me, naopak si vzdycky oddychnu, jakou mam kliku, ze to mame doma nastavene jinak a ze je vse hotovo nez dorazim domu. A neni to teda asi moje zasluha, syn je sam od sebe desne zodpovedny a samostatny, pokud jde o skolu. Kontrolovala jsem to akorat v prvni tride, kdy jsem ho asi dvakrat i nutila psat nejaky diktat, protoze to moc neumel. A to byl cely muj vnos do jeho dosavadniho vzdelani

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 05. února 2025 17:51

Hatifnati (teda princ a princezna se zlatou hvězdou)

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 05. února 2025 19:17

Gatita Aha, tak to já si neřeknu, že je všechno hotovo než dorazím domu:D. Já to chci delegovat na ten čas kdy čekají u babičky na mě, ale nedaří se, nedaří se ani na samba:D

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 05. února 2025 19:17

Gatita Aha, tak to já si neřeknu, že je všechno hotovo než dorazím domu:D. Já to chci delegovat na ten čas kdy čekají u babičky na mě, ale nedaří se, nedaří se ani na samba:D

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 05. února 2025 19:31

monis a řekli vám k tomu něco? Ja si to donesla domu dneska a měli jasne k tomu patnáctiminutovou individuální schůzku, kde to učitelky vysvětlily, co nešlo úplně dobře a ty tipy příkladů

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 05. února 2025 19:36

Prosim vas, kdo kupujete ty Mikk-line mikiny z vlny - jak to perete, je s tim opruz? Ja si na vlnu pro deti nepotrpim, ted jsem ale zpanikarila, ze jim bude na horach zima a koupila jim je. A ted si predstavuju, jak se mi to tu vali v kosi nez se useberu k prani v ruce. Svoje vlnene svetry si peru v ruce, ale nepotrebuju je prat nijak casto, coz u tech detskych nepujde. Mi to ted prijde nejak neprakticke

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 05. února 2025 19:40

Gatita ty mikiny sice nemáme, ale v životě jsem nevyprala ani jeden vlněnej nebo kašmírovej svetr v ruce. Nebo cokoliv vlněného na děti (overal, svetr).

Všechno v prostředku na vlnu na program na vlnu v pračce. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 05. února 2025 19:40

Karja vsak mas doma teprv prvnacku. Syn v prvni tride taky myslim cekal na me - v druzine ucitelky ani psani ukolu nevidely rady. Ted to je uz jine. U vas to bude jiste pohodicka brzy taky, dcera je podle vseho velmi schopna:)

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 05. února 2025 19:44

Tabea diky. Ja ty lepsi svetry v ruce peru. Ale nektere ty tenke rolaky, co nosim na telo a musela bych se s nima crcat casto, davam taky do pracky a je fakt, ze se nesrazily.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 05. února 2025 19:57

Gatita normálně v pračce v programu na vlnu 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 05. února 2025 19:58

Gatita mne prijde, ze se to v ruce ničí mnohem vic 

a ty mikiny mě štvou, potrebuju dve a utekly mi ted na Zalandu lounge 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 05. února 2025 20:00

Gatita taky je peru v pračce, některé máme už 3. zimu. Ale když můžu, tak je na jídlo sundavám (jakože je nemusej 3x do týdne zadělat jogurtwm a polévkou), tak se tak strašně často neperou

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 05. února 2025 20:07

MPLee taky je dávám jen na ven

Offline Suya
příspěvků moje polička 05. února 2025 20:20

Jdu hodit ten upatlanej overal do pracky na vlnu (na kolik davate, 20? 30?) a beda jestli osklive sezmolkuje! Teda vic nez je ted, cuckaty to je holt hned

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 05. února 2025 20:22

Potrefenáhusa no bavila jsem se o tom vystupu asi 10 minut s ucitelkou. Rekla mi, ze si nemysli, ze by se ty klicove kompetence ( koncentrace v case na ukol) za pul roku zlepsily, proto radi odklad. Pak jsem si vyslechla, jak ve skole nebude nikdo cekat na cerstve sestilete, nez se zorientuje v zadani apod. a ze tam bude proste pomala. Dosud jsem zila v domneni, ze k tomuto ucelu slouzi asistentky. Takze ceska klasika, dite ma byt pripravene na skolu a ne skola na dite. Jenom teda potom nevim, co se bude dit, az se odklady zrusi uplne? Uvidim, co rekne ppp, momentalne nevim, co si myslet...

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 05. února 2025 20:33

Potrefenáhusa to jsem ti je asi vykoupila. Ale zas takova láce to nebyla. Kdybychom se nechystali na ty hory a mladsi dite melo nejakou vic lyzarskou bundu, asi bych do nich nesla. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2025 20:35

monis nevím, u nás se na pomalejší čeká, dneska jsem toho byla několikrát svědkem. Do určité míry teda. Ale asistentka ve třídě vůbec být nemusí, musí tam být dítě, které jí má napsanou. U syna asistentku nemají.

Ale to soustředění a koncentrace mi přijde hodně důležité.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2025 20:37

Gatita" u nás" je momentálně devět stupňů v údolí. Zvažuju, jestli brát miminu boby nebo spíš motorku Myslím, že na lyže nebudou nosit vůbec žádné mikiny

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 05. února 2025 20:41

Gatita spis ne, my potrebujem ruzovou a fialovou :-)

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 05. února 2025 20:48

Evaevaano, soustredeni je dulezite. Problem je, ze kdyz dela predskolni pripravu se mnou, tak ji to bavi, soustredi se a nedela u toho vubec blbosti, a to delame i nekolik ukolu v rade. Ve skolce ji asi rozptyluje kolektiv, coz je teda problem, protoze ten bude jaksi i ve skole