Pinot Noir Potrefenáhusa monis jak píše Myrtila jak je to ještě pod kopečkem a zarostlé, tak ta přehlednost chybí. Navíc očičkové pravidlo je super a určitě se to děti naučí, ale co když budou učitelky třeba ošetřovat dítě, co upadlo jinde? Nedá se 100% času mít na očích všechny, si myslím. A dětem stačí k hovězímu nápadu pár vteřin....
Vše o těhotenství a dětech
monis jako u mrnat pod 3 bych navic predpokladala, ze se budou jeste vic drzet ucitelek, ale pokud uz ted pochybujes, tak bys byla zbytecne nervozni.
Evaeva DruI pleny jim nevadí, můžu chodit na dopoledne klidně i s nim. Tak si řikám, že za ty 400 školkovného, i kdyby tam v červnu vydřzel 3 dopoledne sám a já si mohla připravit něco málo na tábory sama, tak se mi to vyplatí. Tak to možná třeba od dubna zkusím...
Ale jak se tu teď řeší ta bezpečnost, tak on teď začal fakt zdrhat a sám chodit na výlety a to jim uplně dělat nechci. Zdrhači jsou fakt pomsta pro učitelky ![]()
Karja stat se muze cokoliv, ale ty deti fakt nejsou nehlídaný, nemyslim si, ze 2,5lety deti dostanou rozchod u hluboký vody. Bazén na zahradě mi prijde rizikovej presne kvůli absenci neustálýho dozoru
Potrefenáhusa souhlasím. Mně to křoví navíc přišlo jako výhoda, že je to oddělené.
MPLee tak jestli ti umožňují dva měsíce adaptace, tak bych do toho šla. (Myslím, že zdrhači zdrhají hlavně rodičům, pokud nejde o autisty třeba)
Evaeva Mně to křoví přijde naopak blbý, že je to takový lákavý tam něco dělat tvořit a jak padlo výše, si dospělé ani nevšimne, že ti tam zapluje.
MPLee Presne tak ošetřuje dítě, zaměstnás poyornost
Potrefenáhusa My dáváme schody ven z bazénu po každém koupání, a mám co dělat je tam dat já, takže deti je tam nedostanou. a když se koupou 100procent času na ně koukám, když si jdu uvařit kafe, dvě minuty se na ně kouká nějaký jiný dospělý. Mne to přijde neporovnatelny s celoročním rybníkem a počtem děti 10+
Karjajá bych čekala, že tam jednak bude tak 15 dětí na dvě učitelky, a pak že do toho křoví vůbec nesmí. U nás učitelky děti neustále přepočítávají i na školkové zahradě.
Evaeva Já nevím, mně to přijde ,,vůbec nesmí,, , na základě nějakého řečeného pravidla, jakože se na to neda moc spolehnout. Není jasný, ze tříletý dítě je bude vždy respektovat, takže ty to stejně musíš zvládnout vidět. A 25 děti na dvě učitelky mi přijde dost, to mě jako ani nenapadlo, že tam bude jedna:D
Evaeva ty tizika vnímá každý jinak, no. Mě to přijde jako Karjaže to křoví je i pro děti nečitelný. Řeknou si, že ještě nejsou u vody, ale teprve ve křoví a zahučí tam. Nebo si tam hodí hračku a půjdou pro ní... I když v reálu si myslím, že budou poučené, budou si dávat pozor jak děti tak učitelky a na 99% se nic nestane. Ale já bych z toho byla nervní a za umístění dítěte by mi to nestálo.
ba druhou stranu, když jsme koupili chalupu, přišla nám její zahrada a okolí strašně nebezpečná a blbá pro děti. A o ani ne 2 roky později to bereme jako naprostou pohodu, kde je klidně nechám, než si uvařím kafe nebo skočim na záchod ![]()
Karja ehm, já se upsala, chtěla jsem napsat na 15![]()
monismně se to místo líbí. Neštěstí se může stát kdekoli. Připomnělo mi to školku u Bodamského jezera. Zázemí, dřevěná chaloupka, měli v oplocené zahradě cca 200 m od jezera. Ale každé dopoledne, v zimě, v létě, děti si hrály na břehu jezera. Někdy mi přišlo, že jsou i daleko od učitelů, být na ně vzdy viděly. Někdy hrály hry, někdy měly rozchod a kutily tam něco samy s klacky a kameny. Ani v létě nebyly ve vodě. Jestli tam byly i odpo, což asi ano, nevím, neb odpoledne jsem tam nechodila.
monis Jestli to šáší kolem, je rákos obecný, tak bych se nebála tam dítě dát. U nás je ten rákos strašně na husto, on i rychle roste a dostat se k vodě, je u nás prakticky nemožné, on je i dost houževnatý, těžko se láme a ohýbá, proto ho na podzim rybáři vypalují, posekání nic neřeší.
monis nadherny misto. ja bych to svym detem zavidela, ze tam muzou byt![]()
monis Jak dlouho ta školka funguje a kolik děti se v tom rybníčku za tu dobu utopilo?![]()
monis je to krásný místo, dítě bych tam klidně dala. Neštěstí se bohužel může stát všude, i bez rybníku.
Řvousenka hele asi nula, ale nepotrebuji aby moje bylo statisticky prvni
. Tahle organizace drive fungovala u nas ve meste v zamecke zahrade a tam s tou jurtou sidlili u takove tunky s pritokem z potoka. Ja tam casto jezdila uspavat s kocarem a ty deti kolem vody jsem videla opakovane bez bezprostredniho dozoru. Treba se nekdo dival z okna, nevím. Na tomto miste jsou nove par mesicu. A tunka a rybnik mi prijde uz podstatny rozdil.
Ten den na zkousku zkusim, uz jen abych se zeptala ucitelek, jak tam prakticky funguji.
Ve všem souhlasím s Karja
U nás se to dítě utopilo v rybníku na náměstí, kolem dokola je dlážděný chodníček, lavičky, žádné křoví, je tam vidět z parku, bytovek, z aut projíždějících kolem... Nevšiml si toho nikdo, je to záležitost vteřiny. Že tříleté dítě něco nebo někam nesmí mi připadá úsměvné a upřímně nevěřím svým očím, co tady čtu.
Pinot Noir tak nejak, a to mám dieťa pomerne kľudne a rado má dospelého na dohľad doposiaľ.
Pinot Noir Zrušíme rybníky? Stejná logika jako kácet aleje kolem silnic, protože do stromu přece může narazit auto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.