upřímně nevěřím svým očím, co tady čtu.
To se mi u některých tvých přispěvků taky stává![]()
upřímně nevěřím svým očím, co tady čtu.
To se mi u některých tvých přispěvků taky stává![]()
Řvousenka to dítě odešlo ze školky, která je oplocená. Některý z rodičů za sebou nezacvaknul branku. Je to strašná tragédie. Nebudeme rušit rybníky, ale právě proto, že stát se může cokoliv kdykoliv, připadá mi nesmysl jít tragédiím schválně takhle naproti. Svoje dítě bych tam nedala, nechci tvořit statistiku.
olte a jinak jsi zdravá?
Pinot Noir ale to není, že někam nesmí, to je, ze tam nesmí a ty pravidla se důsledně vyžadují, ne ze je to na tech dětech, ale maj tam neustalej dozor, tech deti je tam málo, průvodkyně minimalne dve, rozhodne to neni žádná cochcarna se zodpovědností tříletých dětí
ja můžu mluvit jen za skolku, kterou znám a tam bych se nebála, monis skolku neznám vůbec, tam bych se šla podívat, jak to vedou a jak ten pohyb okolo vody vypadá
Taky bych tam dítě nedala. Vůbec nechápu, že je napadlo postavit jurtu u vody, kam je volný přístup.
A jinak samozrejme ano, jsem prehnane protektivni matka nepritelkyne rybniku, rek a prehrad. Vsude chci beton a ploty![]()
monis počkej, to tu přece nikdo nepsal
Potrefenáhusa že chceme rušit rybníky se tu psalo.
Pinot Noir tak to je tak mimo, že na to ani nestojí za to reagovat
Ja treba s detma k rybníku u nás na vesnici chodim často, ale ani na vteřinu je nespustím z oci, vim, ze na 99 % jim verim, ale jsou to furt čtyřleté děti a obcas proste ten mozek vypnou. A vim, ze obcas mam problem uhlídat jen ty dve deti, takze nekam, kde je volnej pristup k vode, treba 15 deti na dve ucitelky, bych je proste nepustila.
Zas ty deti v kolektivu fungujou jinak, nebo aspon v nasi skolce jo - ty pravidla si hlidaj i mezi sebou a navzajem se prudej. Taky bych cekala mensi kolektiv a ze jsou ty pruvodkyne na to navykly. Ale jak jsem psala, pokud by me to takhle stresovalo uz predem, asi bych to ani nezvazovala, protoze bych nechtela mit dite v instituci, ktery neverim.
Potrefenáhusa to byla narazka na to ruseni rybniku, jak pise Pinot![]()
711990 já mám taky, možná naivní představu, že tyhle respektující skupiny fungují jinak. A máš pravdu, že ty děti ty pravidla vyžadují vzájemně i v normální školce a celková dynamika je jiná.
Jj, jak je dítě ve školce, tak na dodržování pravidel důsledně upozorňuje... hlavně ty ostatní děti teda ![]()
dzizisketa
Starší tohle dělá i doma. Jen na bráchy samozřejmě ![]()
Většinou si tu připadám jako největší matka drsňačka, ale teď hledím. Školku s přístupnou otevřenou vodní plochou bych nedala. S respektujícíma skupinama mám zkušenosti a teda asi se spatnejma. Hovězí nápady měly děti i v nich. A tvrdohlavě se je snažily realizovat.
dzizisketa Evaeva 711990 já mám asi vadné dítě, ale to s kamarádama ze školky naopak hovadiny vymýšlí vedele a víc než doma. Naposled se třeba při bobovoání schovali do roští a dělali, že spí. Aby si vyzkoušeli, jestli je tam učitelky zapomenou ![]()
při lyžování dělali na vleku takový kraviny, že se divím, že to ustáli...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.