Pinot Noir taky mi to dává smysl. To nabízení funguje asi spíš u konzervativních dětí než u té úzkosti.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir je to tak, mne to psychologicka potvrdila, že o jedle nehovoriť, neupozorňovať, ja som to tak robila, aj muž, ale moja mama ![]()
![]()
Evaeva nabízení nefunguje ani u konzervativních děti, měla jsem takové dvě. Funguje ta expozice, ale zároveň nekomentovat (docvaklo mi to až teď). Že to jednou ochutnala vůbec neznamenalo, že to začne jíst.
Jj, to by mělo být v těch mateřských příručkách a ne recepty na příkrmy z dýně Hokaido.
.
Viktor: Nasadím si čepici a na to kapuci, plotože padá to...sněžítko.
![]()
U nás ta jídelní expozice funguje tak, že cokoli se nežerkovi nelíbí, tak přesune na talíř sestře ![]()
Pinot Noir to je všechno moc zajímavé, co píšeš. Mám radost, že jste se k někomu takovému dostali, a držím palce, ať to jde co nejlíp.
Kdyby to někoho zajímalo obecněji, už před časem byla jako host v Houpačkách, přišlo mi zajímavé, co říkala, třeba to, že každý může od ní dostat diametrálně odlišné doporučení. Nebo že všichni řeší hlavně bílkoviny, ale to může být u nejedlíků kontraproduktivní, protože je to víc zasytí a už nepřijmou dost energie. Nebo, že nabízet nové jídlo může taky znamenat jen jiný tvar těstovin.
Pinot Noir aj my chceme snežitko!
letfenixa nase deti uz by šly bobovat!!!![]()

Anema tak můj muž má asi taky nějaký problém, protože brblá, když změním tvar těstovin
například farfalle jsou úplně nepřijatelné ![]()
Mohučanka chápu! Já nesnáším kolínka
A nekupujeme ty krátké trubky, děti s nimi zlobí ![]()
Potrefenáhusa Paneboze, toľko snehu!
Môj muž zje všetko, ja nie.
Myrtila ano, penne jsou ty naše zakázané trubky ![]()
taky nesnasim kolinka![]()
Jsem uplne paf. Kamaradka nabidla synovi uvolnene misto na nejakych skautskych celovikendovych vypravach s rodici. Ja to chtela rovnou s diky odmitnout, ale pro forma jsem se syna zeptala. A on tam chce! Ano, to dite, ktere brbla na hodinovem "vylete", ze ho nenechame o vikendu odpocinout. To dite, ktere nechce chodit na zadne krouzky, sporty, nic! Jenze se tam vubec nechce MNE![]()
.
Rikam mu: budou tam cizi lidi, spat se bude v telocvicne, k snidani zadny snidanovy bufet, zato hodne organizovanych her. A vratime se v nedeli vecer a vikend v tahu. A neodradilo ho to. Asi dostanu okusit vlastni medicinu...
Tak já samozřejmě taky nesnáším kolínka, ale jsem si jistá, že je to v hlavě z těch školních jídelen a UHO ![]()
Evaeva No ale odpor ke kolínkům je zcela logický. Ona uvnitř docela často zůstává po vaření voda, která celý pokrm nevhodně ředí ;)
Mašličky jsou zase nedovařené ve středu a na okrajích rozvařené.
špagety jsou moc dlouhé.
Fleky se lepí jeden na druhý.
Jediné a nejlepší jsou vrtulky! ;)
Evaeva Aha, myslela jsem, že myslíš ty úplně krátké, tubetti, nebo tak něco ![]()
DruI No, je pravda, že co máme dítě, některé tvary jsme ještě neměli, třeba ty špagety
A ano, souhlasím, nejlepší jsou vrtulky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí