Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 12. února 2025 17:38

Pinot Noir Prosímtě, jak dlouhé mají v té škole papání objednací lhůty? Já o tom přemýšlím, ale kapacitu na to budu mít nejdřív za půl roku, tak abych tam za půl roku nezavolala a nezjistila, že musím dalšího půl roku čekat na termín ;)

Online Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 12. února 2025 17:54

Nesnáším penne. Miluji vrtule.

Online Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 12. února 2025 17:55

Nesnáším penne. Miluji vrtule.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. února 2025 18:10

DruI Co jsou vrtulky? Jako Torti? Spirálky?

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. února 2025 18:15

Vrtule jsou nejlepší. Naše děti teď vyžadujou špagety, kupodivu tim neprasí nijak zvlášť oproti jiným těstovinám 

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 12. února 2025 18:19

Kan Fusili :) spirály tomu možná někdo říká, taky myslím vřetena.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2025 18:27

Potrefenáhusa naši taky špagety zvládají, někdy i přímo chtějí, ale přijde mi, že toho snědí tak půlku než jim dojde trpělivost.

Už jsem jednou vařila tři druhy těstovin ve třech hrncích Nám dělám špagety carbonara občas, to s jiným tvarem nejde a jim jsem vařila nějaké zbytky a zrovna bylo období nemíchat

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. února 2025 18:34

Evaeva s jinym tvarem to jde! My jsme se nekde na bulharskem venkove vloudili vecer do jediny otevreny hospody, meli jen studeny veci, ale ze by nam udelali spagety carbonara. Za chvili prisel clovik, ze pry uz je nemaj, jestli by to mohlo byt z jinych testovin. My ze jo, tak to udelali z trubek a jaky to bylo dobry! Hlad byl silnejsi nez potreba trvat na tvaru testovin

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2025 19:03

Kokoska chápu! To byla ovšem extrémní situace

Online Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 12. února 2025 19:04

DruI nečekala jsem ani měsíc, a mohlo by to být i dřív, ale vybírala jsem termín a čas, co se mi bude hodit - objednání je online. A schůzka může být taky i on-line. A je potřeba si udělat čas na hromadu rozsáhlých dotazníků, tři dny zapisování jídelníčku (vážení jídla pokud možno na gramy) a natočení videa, jak dítě jí. Všechno se odesílá několik dní před schůzkou. 

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 12. února 2025 19:18

Pinot Noir Dík za kompletní info :)

Online Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 12. února 2025 19:53

Anema ha ha, na základě toho podcastu jsem se rozhodla tam jít, resp. na základě té pasáže o obrazovkách. Opět poprvé jsem slyšela odborníka, který chápe, že tablet u jídla je důsledek problému, nikoliv příčina. Věděla jsem o Škole papání už dlouho, ale za prvé mi přišel hrozný ten název, a za druhé jsem čekala přesně tu klasiku - seberte tablet a namažte rohlík. Tohle mě přesvědčilo, že by nám tam mohli rozumět. 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 12. února 2025 20:29

Pinot Noir . Už jak jsi tu psala, že tam jdete, chtěla jsem napsat, že mi to přijde jako dobrý nápad, ale nechtěla jsem se podle dojmů z jedné půl hodiny povídání plést, když nemám osobní zkušenost.

Celkově mi ten podcast přijde super, já se tam třeba zase ve správnou chvíli dozvěděla o nadaci Vrba.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. února 2025 20:41

Prestante s tym, teraz mam strasnu chut na cestoviny.

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. února 2025 20:46

Mrakoplas ja včera celej večer na dršťkovou polívku :-) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2025 20:56

Pinot Noirškola papání je fakt hrozný název

Hrozně mně překvapuje, že vám všichni cpou to mazání rohlíku. Vždyť je to pak úplně jiné jídlo, navíc spousty dětí preferují tyhle suchá jídla. Té radě schovat něco do polívky rozumím mnohem víc (i když chápu, že u vás je to taky nesmysl, ale tolik to nemění struktury jídla jako to máslo).

Sleduju na ig jednu autistickou slečnu (cca 13 letou). Ta má taky velmi omezený jídelníček, i když je pravda, že v tomhle směru je na tom líp, jí asi dvě normální jídla, vývar a hranolky. Ale proč to píšu. Její maminka zmiňovala, jak jí věci, které ještě před pár lety ani nezkusila. I začala jídla víc zkoušet, i když je vidět, kolik jí to stojí přemáhání a jak jí to přijde nechutné, vzít do pusy třeba jednu "blbou" borůvku. Ale víc se snaží. Jakoby k tomu došla v té probíhající pubertě. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. února 2025 20:59

Potrefenáhusa to je zrovna jedno z tych jedal, ktore mi nesmie na tanier

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2025 21:00

Mrakoplas mně ani do bytu

Ale dršťková z hlívy mi chutná moc

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. února 2025 21:01

Mohučanka já kdysi dostala od pediatričky radu, ať dalvalm dceři do bílého jogurtu jíšku Tehdy ještě ona jedla normálně, jen byla drobná.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. února 2025 21:02