Zuzuli Ano, cokoli sladké na chlebu taky nemám ráda. Aneb nutelu jedině samotnou a na lžíci ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Gatita jak často to je, ta výprava? A nemohli byste se střídat s mužem? Jako vůbec nejlepší by bylo, kdybyste ho teda upíchli u nějakých skautů bez rodičů ![]()
Pinot Noir Mohučankaškoda, díky za tip
Gatita muž by ten víkend nedal?
Pinot Noir Já zas píšu pozdě, ale chtěla jsem vyjádřit nadšení z té tvojí návštěvy. Vypadá to, že fakt ví, co dělají a věřím, že nějaký posun zaznamenáte. Stejně jako ty jsem překvapená tou informací, že nemáte pořád dokola nabízet jídla, která nechce. Přitom to v kontextu dává perfektní smysl. Ale ten název, ten mě bolí pořád. Když jsem párkrát slyšela o škole papání, tak jsem k tomu byla fakt skeptická, čistě pro ten název. Ale ten podcast mě dost přesvědčil, že to bude stát za to.
Tabea muz urcite ne. Evaeva Vypravy jsou celkem casto. My uz to odpiskali. Nebylo by to pro nas. Je dobre uvedomit si sve limity:) Mne kolikrat ten vikend chybi, i kdyz jedem pryc nekam dle meho gusta. Jakoze chybi mi pak nejaka priprava na nadchazejici tyden nebo jak to rict. Tady bych navic dost trpela. Uvedomila jsem si to, az kdyz jsme se o tom zacli doma bavit. Ale je super, ze by byl syn ochotny jit neco noveho zkusit, to driv nebylo myslitelne. Rikal, ze by zkusil i normalni oddil... malem mi spadla celist.
Gatita Já tě chápu, mně víkend taky chybí, když ho strávíme někde po výletech. Jsem ráda, že jsme na tom stejně. Pak mi přijde (jakože jasně je to jen moje subjektivní představa(, že je tady takovej chaos a honim to až do čtvrtka. Ono to asi přijde, až budou třeba děti větší.
Já bych vám děvčata chtěla všem poděkovat, že se tady dělíte s vašimi trápeními a poznatky, jak na ně, Pinot Noir Gatita a všechny ostatní. Já teda už malé děti nemám, ale mám vnoučata a kolikrát mi vaše posty otevřely oči - ne že bych nějak vychovávala vnoučata po svém, když přijedou - vždycky se domluvím s rodiči, co ano, co ne, co jí, co nejí, jak na spaní, jak na chození na WC atd., ale když tu má člověk pět dětí ze tří rodin a každé má jiné návyky, je to někdy veselé :). Ale takhle aspoň vím, co kde může být za problém a proč mám dělat to nebo ono, ono je to pak pro mě takové smysluplnější konání, než když mi řeknou jen tak a tak... Za nás byla ta výchova fakt úplně jinde, takže jsem ráda, že mám možnost načouhnout pod pokličku té dnešní.
Gatita jestli tam v okolí máte nějaký oddíl, tak to můžete zkusit. Je i docela možné, že bude muset na čekačku. Přijde mi to jako super všestranná aktivita a ještě byste měli vyřešené některé víkendy a 14 dní prázdnin![]()
Gatita no hlavně ale běžně rodiče na výpravy nejezdi, ne? ![]()
Moje dítě včera poprvé sjelo samo (do teď jsme ho jistili takovym voditkem) celou sjezdovku. Včetně zatáček a mini skokánku. Jsou mu dva roky
2.
Dneska mu od rána stojí u okna a opakuje "tam sníh! Jdu na vlek!"
Mám radost a jsem na něj hrdá, ale taky mě to pěkně děsí a přemýšlím, jak se k tomu postavit. 
Evaeva no prave, uz nejakou dobu se snazim o nejaky sportovni oddil, ale nic. Chodi teda na nejaky krouzek aspon, ale tam moc nejsou navazujici akce. Oddil typu Skaut by mi prisel skvely, ale u syna nepruchodne, navic je tam dost natresk, jsk pises. Ale ted me syn prave prekvapil. Kamosky syn bude chodit za rok do nejakeho jineho oddilu a nabizeli nam to taky. To by bylo nejlepsi. Mne se taky libi, ze to je vsestranne, najde si tam kamarady, leccos vyzkousi. A v kete jezdi taborit do prirody. V prirode ten diskomfort je stravitelnejsi nez pri mestske turistice:)
Gatita to by bylo ideální s tím kamarádem! Možná mu taková aktivita bude vyhovovat víc než sportovní klub
...ale taky mě to pěkně děsí a přemýšlím, jak se k tomu postavit.
jak se k tomu postavit? Jedine na lyze![]()
Ale teda parada![]()
MPLee Holt jezdí jako drak :)
MPLee nechala bych ho jezdit, až bude mít dost, tak si řekne ![]()
My jsme včera dělali "suchou přípravu", malá byla z ťapání na lyžích po koberci úplně nadšená ![]()
V pokojíčku totiž nebylo kam šlápnout , tak jsem jim řekla, že když si uklidí, můžou si zkusit nové lyže. To byl fofr
Mohučanka jdeš na to dobře přes ten úklid![]()
Mohučanka no včera po hodině a půl ještě smlouval, že chce pokračovat. Spíš se dost bojim ho vypustit z vodítka, protože on je nadšený že jede, ale dělá oblouky jak mu to vyjde a fakt nezvládne koukat na provoz kolem tak aby někoho nesejmul, nebo někomu nevlítnul pod nohy. Jenže na vodítko už nechce ![]()
Potrefenáhusa Mohučanka a ostatni, nemáte doma od Djeco hry little lucky, circuit nebo colect? Nebo jinou hru pro dvouletaky? Mame her hodne, ale syn s nami spis hraje ty pro starsi. Mame little cooperation a to uplne miluje a hrajeme nekolikrat denne. Co z toho mu poridit? Nebo ty hasici, zvladnul by to taky? Hasici u nas ted hodne frci, hlavne u te starsi.
MPLee my máme little match a to by zvládl
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí