Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 17. února 2025 11:35
Reakce na Potrefenáhusa:

Zuzuli kamarádky dcera to kolem 6.narozenin komplet vyhejtovala (zdědili jsme po ní frozen výbavu a hromadu ruzovyho oblečení, který bylo náhle no go), nakonec kupovaly modrou step by step s chameleonem (ale taky neverim, ze by se to u nas mohlo stat )

ja mam v planu teda predvybrat, poradne vyzkoušet, jak sedi a pak nechat dítě vybrat vzor 

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 17. února 2025 12:21

Anema My jsme v obchodě zkejsli asi půl hodiny na tom, že dcera porovnávala, kterej vzor je úplně nejkrásnější. Nakonec váhala už jenom mezi jednorožcem a chameleonem a je mi trochu líto, že si nevybrala chameleona, protože se mi líbí víc ;o)

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. února 2025 12:26

DruI ten chameleon mi přijde nejkrásnější, ale u nás je zatím tahle barevná kombinace nepruchozi

Anema Vari narazila jsem na porovnání aktovek pro prvňáčky, už je to pár let stary, frii ani beckmann tam nemaj, step by step je schovanej pod Hama grade - maj tam rozděleny tašky podle velikosti děti-jsou tam aktovky i pro drobný děti pod 116 cm. Naše dítě má ve 4,5letech 110 cm/20 kg, tak ja na ty nejmenší aktovky ani nekoukám. Posuvny záda mi prijdou ale výhodou 

https://www.detskyeshop.cz/clanky/detail/velka-recenze-skolnich-aktovek-pro-prvnacky-srovnani-modelu-a-znacek.htm?srsltid=AfmBOopz90MSZcEAm8FmdKJgTtH05xRQ6UxErjfqF-31du2BJWBKmpzZ

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. února 2025 12:27

Mno a dite ma po tejdnu ve skolce 39 horečku, takze je opět doma

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. února 2025 12:50
Reakce na Anema:

no, já o vlku a vlk mezitím...

Asi už budu muset prerušit diskuzi...

​To je trochu jako u nás a ak si přečtu, že nemáš dítě pořád hlídat a zabavovat, ale nechat ho, ať se nudí :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 13:05

Zina hele, já ho nechávám, musí prostě dobře zhodnotit svoje možnosti. Samozřejmě ho po očku sleduju. Ale i to 15m dítě na nás prostě zavolá, když se dostane do nesnází. 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 17. února 2025 13:13

Zina 

Hranice mezi necháním dítěte se nudit a necháním dítěte se přizabít je velmi velmi tenká, až někdy  neexistující

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 17. února 2025 13:37

L má tú najľahšiu Hama Trikky, a teraz ju majú z 90 zlacnenu na 20

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 17. února 2025 14:16

Potrefenáhusa Ale ne!!!

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 17. února 2025 15:38

Potrefenáhusa lituji, my si od nasich taky dovezli nejaky hnus. Obe deti kolem 39 a mně uz taky zacina byt blbe. Kdo ma zitra pohovor v praci a musi ho nutne absolvovat tento tyden? Uz jsem to tu psala, at uz je sakra jaro

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. února 2025 15:46

monis Aranel je to na pytel, podle me jak z toho kolektivu jednou na delsi dobu vypadnou, uz se to veze 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 15:47

monis pěkně blbé načasování teda! Ale vezmeš si nějaké drogy a určitě to dáš. Budu držet palce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 15:48

Potrefenáhusa buď tak a nebo by bylo potřeba je nechat doma dýl na doléčení. Ale kdo to udělá? To by tam už nechodili skoro vůbec, že jo.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 17. února 2025 16:00

Potrefenáhusa ach jaj

Evaeva my sme tak nechávali a nemalo to žiaden vyznam, kvôli tým mandliam

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. února 2025 16:33

Evaeva naše dítě je doma skoro v kuse od 25.11....v lednu byla 3 dny ve školce, pak zánět kyčle, pár dní ve školce, týden doma s nudlí, ted týden ve školce ...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 16:43

Potrefenáhusano právě. Naše doktorka by si představovala, aby po horší viróze byli doma tak týden ještě a po dobrání atb taky. To jsme nikdy nedělali, to by si ani nestihli zvyknout, že tam chodí.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. února 2025 16:45

Evaeva no ale ona právě žádnou horší virózu neměla-měla v tom listopadu s atb, to byla doma presne ještě tejden po dobrání a pak uz zbejval tejden do Vánoc, tak jsem ji nechala doma takze to vyléčila dobre, ten zánět kyčle byl teda asi v návaznosti na to, tomu se asi vyhnout nijak neda 

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 17. února 2025 18:15
Reakce na Pinot Noir:

​No když se koukám na ty holčičí, tak jsem ráda za Minecraft. Nemám nic proti růžové, ale proč to musí být tak přeplácané? 

Ten od rasaNori se mi líbí.

​co není přeplácaný, to si holčičky dozdobí.
Ten od rasaNori je ten stejnej, jak ten vpravo pod tím, akorát modrej, ne? Ta růžová dost razí, no. 
Dcera mi koukala přes rameno a ten frii a step by step se jí líbily.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 17. února 2025 18:53

Tabea no nevidím obrázek vpředu, tak se mi líbí

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 17. února 2025 20:03

Pinot Noir jestli se nepletu, ta od rasaNori je tahle modrá. Mně se taky líbí víc, ale nejsem tu ta, kdo o tomhle rozhoduje .