Vše o těhotenství a dětech
Anema My jsme v obchodě zkejsli asi půl hodiny na tom, že dcera porovnávala, kterej vzor je úplně nejkrásnější. Nakonec váhala už jenom mezi jednorožcem a chameleonem a je mi trochu líto, že si nevybrala chameleona, protože se mi líbí víc ;o)
DruI ten chameleon mi přijde nejkrásnější, ale u nás je zatím tahle barevná kombinace nepruchozi
Anema Vari narazila jsem na porovnání aktovek pro prvňáčky, už je to pár let stary, frii ani beckmann tam nemaj, step by step je schovanej pod Hama grade - maj tam rozděleny tašky podle velikosti děti-jsou tam aktovky i pro drobný děti pod 116 cm. Naše dítě má ve 4,5letech 110 cm/20 kg, tak ja na ty nejmenší aktovky ani nekoukám. Posuvny záda mi prijdou ale výhodou
Mno a dite ma po tejdnu ve skolce 39 horečku, takze je opět doma ![]()
no, já o vlku a vlk mezitím...
Asi už budu muset prerušit diskuzi...
To je trochu jako u nás a ak si přečtu, že nemáš dítě pořád hlídat a zabavovat, ale nechat ho, ať se nudí :-D.
Zina hele, já ho nechávám, musí prostě dobře zhodnotit svoje možnosti. Samozřejmě ho po očku sleduju. Ale i to 15m dítě na nás prostě zavolá, když se dostane do nesnází.
Hranice mezi necháním dítěte se nudit a necháním dítěte se přizabít je velmi velmi tenká, až někdy neexistující![]()
L má tú najľahšiu Hama Trikky, a teraz ju majú z 90 zlacnenu na 20 ![]()
Potrefenáhusa Ale ne!!! ![]()
Potrefenáhusa lituji, my si od nasich taky dovezli nejaky hnus. Obe deti kolem 39 a mně uz taky zacina byt blbe. Kdo ma zitra pohovor v praci a musi ho nutne absolvovat tento tyden? Uz jsem to tu psala, at uz je sakra jaro![]()
monis pěkně blbé načasování teda! Ale vezmeš si nějaké drogy a určitě to dáš. Budu držet palce ![]()
Potrefenáhusa buď tak a nebo by bylo potřeba je nechat doma dýl na doléčení. Ale kdo to udělá? To by tam už nechodili skoro vůbec, že jo.
Potrefenáhusa ach jaj ![]()
Evaeva my sme tak nechávali a nemalo to žiaden vyznam, kvôli tým mandliam ![]()
Evaeva naše dítě je doma skoro v kuse od 25.11....v lednu byla 3 dny ve školce, pak zánět kyčle, pár dní ve školce, týden doma s nudlí, ted týden ve školce ...
Potrefenáhusano právě. Naše doktorka by si představovala, aby po horší viróze byli doma tak týden ještě a po dobrání atb taky. To jsme nikdy nedělali, to by si ani nestihli zvyknout, že tam chodí.
Evaeva no ale ona právě žádnou horší virózu neměla-měla v tom listopadu s atb, to byla doma presne ještě tejden po dobrání a pak uz zbejval tejden do Vánoc, tak jsem ji nechala doma takze to vyléčila dobre, ten zánět kyčle byl teda asi v návaznosti na to, tomu se asi vyhnout nijak neda
No když se koukám na ty holčičí, tak jsem ráda za Minecraft. Nemám nic proti růžové, ale proč to musí být tak přeplácané?
Ten od rasaNori se mi líbí.
co není přeplácaný, to si holčičky dozdobí. ![]()
Ten od rasaNori je ten stejnej, jak ten vpravo pod tím, akorát modrej, ne? Ta růžová dost razí, no.
Dcera mi koukala přes rameno a ten frii a step by step se jí líbily. ![]()
Tabea no nevidím obrázek vpředu, tak se mi líbí ![]()
Pinot Noir jestli se nepletu, ta od rasaNori je tahle modrá. Mně se taky líbí víc, ale nejsem tu ta, kdo o tomhle rozhoduje
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí