Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:02
Reakce na dzizisketa:

, jako musím říct, že ty klučičí batohy jsou kolikrát fakt příšerné)

Ale my stejně budeme batoh nakupovat o prázdninách, jak nás znám

​No když se koukám na ty holčičí, tak jsem ráda za Minecraft. Nemám nic proti růžové, ale proč to musí být tak přeplácané? 

Ten od rasaNori se mi líbí.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:03

rasaNori A kde si tu friiu ulovila? jakože někde přes bazos?  Já to musim malémalé takhle nějak ošefovat:-D. Já jsem pak sháněla jeden konrkétní design, těsně před narozeninami a to měli třeba jen dva eshopy....Je to kvalitní taška, myslím, že po jednom dítěti s tím fakt nic nehne;-)

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:04

Evaeva tahají všechno, 2x angličtina, 3 sešity do češtiny, 3 do matiky, velkou svačinu, velké pouzdro:D a zbytek jako prvouka, žákovská atd. To je blbe, že si to nemají kde nechávat. A taky má denně úkoly takže by ji stejně něco chybělo každý den tak radši bere vse

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:05

Pinot Noir Ale zrovna Topgal má ty holčičí hrozně hezké designy:-D:-D. Takže ono jde vybrat, ale jinak souhlasím s tebou, dost často je to moc. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:06

Karja ne měli ji někde ve slevě a ještě měli 20% slevu k nějaké prilezitosti:D

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:07

rasaNori ty jo, fakt? R. nenosí nic, jen psací potřeby, dvě svačiny, pití a věci na sport, jednou týdně na výměnu AJ knížku, ale to je tenký sešitek. Úkoly jsou jen na listu papíru a obvykle jen jednou za týden. 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:11

Karja já soudím jen podle toho, co vidím ve škole, ty chlapecké jsou míň zběsilé, mi připadá. Mně se třeba kolikrát moc líbí barvy a potisky těch látek pro holky, ale oni to pak zkazí nášivkami, visačkami... Jedině doufat, že to odpadne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 09:12

rasaNori syn taky nosí všechno učení - slabikář, písanku a sešit na čj, pak pracovní sešit a dva malé sešity na matiku a jeden pracovní sešit na prvoků. To všechno narve do těch desek. Měl by mít ještě jedny, ale to úplně nezvládá. Ale do tašky by se mu vešel ještě bochník chleba a kilo brambor k tomu.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:14

rasaNori Já vim, tak to bylo v tom obchodě, kde jsem ji pak kupovala já. Myslím, že tam totiž byla předtím nějaká sleva byla ke dni dětí nebo tak:-D Tak si to pak pamatovat na příští rok, že jo:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 09:14

Pinot Noir tak já to mám přesně naopak. Mně se míč nelíbí ty různá auta nebo dinosauři, většina mi přijde divná. Holčičí mívají třeba kytky nebo tak. Ale syn má tmavě modrou s bílými tečkami, vybíral si sám, ale líbí se mi.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:30
Reakce na Anema:

rasaNori díky! Mně osobně se ten design Frii líbí nejvíc, aspoň pro ty prvňáky, ale zas je takovej nejvíc dětskej... Pro srovnání, sítem prvního výběru teď u nás vyšlo tohle:

​co je ta treti s baletkou? Myslim, ze tu za rok kupuju ja, to je presne dcerin vkus 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 09:39

Zuzuli to je ta frii

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:41

Zuzuli muze se to jeste dost radikálně změnit 

mne se jeste líbí beckmann s tresnema 

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:43

Anema A musíš nutně kupovat teď? Vždyť je teprve únor :) Já šla s dcerou do obchodu, aby si vyloženě vybrala sama (teda z ergonomicky vhodných kandidátů ;)), protože se do školy vůbec netěšila, tak jsem chtěla, ať alespoň aktovku a další věci má hlavně pro radost.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:44

Zuzuli To je ta frii co má ras, my, a co měla bývala koupit i Evaeva, jak ji tu furt propagujeme, že je taková subtilní vhodná pro drobnější děti. Oni teda si myslím, že mění desighny, že mají jednou za čas i nějaký nový, ale asi jde koupit ten starý taky. Má to milion ruzných pičičurn, některé lepší, některé takové zbytné bych řekla, třeba kapsu na pláštěnku nikdy nepoužijeme:D. Ale má to třeba tu malou kapsu nepropustnou ze vnitř, na svačiny. A už jsme to testovali bramborovým salátem, co se jí tam vylil a dobrý, všechny nehody zustanou u svačiny. 

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:47

Karja Step by step má v kapsičce na svačinu speciální dírky, kudy má odtékat voda, když z kapsičky vyplachuješ odpadní zbytky svačiny ale ještě jsme to netestovali.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:48

DruI No, ale pak zas můžeš vyčíhnout ty akce, když máš vybráno. mně fakt ujela ta 20% sleva ke dni dětí a jasně, je to jedno prolétnutí samoobsluhou, v měsíčním rozpočtu je to jak nic, ale hned z té ceny máš pak lepší pocit:-D

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:49

DruI tak to je pokročilý level:-D

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:50

Karja Jasně, já tu cenu radši moc nesledovala a při placení jsem pro jistotu zavřela oči ;)

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 17. února 2025 09:51

Karja ja mam to dite porad podmerecny, za dva mesice ji je pet a jeste nema ani 15 kilo, takze tu frii si pamatuju jako typ pro drobne deti. A koukam, ze asi temer vsechny designy toho batohu se zipem by prosly. I ruzovy s duhou,  fialovy s jednorozcem a nebo modry s morskou pannou, ale baletky jsou hodne silna konkurence