Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 16. února 2025 23:40

Tabea Synovec v páté třídě nosí takovej ten batůžek, takovou tu klasiku, jak se nosí už dvacet let, jedna kapsa, a vepředu dole kapsa na peněženku, jak to dělá každá značka a koupíš to i za dvě kila. Takže jako dceři se do jejího batohu i v páté třídě věci vejdou, ale design má extra miminovskej, takže to asi selže na tom. I když ona je taková detská, chodí celá v růžové, nosí sponky s postavičkami a na návštěvu za kamarády chodí s růžovou kočkou v přepravce, takže jak vidno,  zatím se za to ani nestydí.

Ale teď jsem viděla holku z páté třídy v mikine, kde na zádech byl obraz Mony Lisy  přes to nějak paroháč, nevím, co to znamená, ale přišlo mi to hodně punk! Takže ten pokrok jde pak asi rychle:D To bych s batohem s puntikama stejně nezachránila. Myslím, že i synovec má ten batoh s nápisem Slavie:D, 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2025 23:48

Karja já si taky myslím, že to, že ten batoh je vzhledově vhodný pro páťáka, neznamená, že bude odpovídat jeho vkusu. Ségra si do páté třídy vystačila s kytičkama, ale ona byla vždycky spíš dětská, mikinu s paroháčem by si nikdy nevzala

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 16. února 2025 23:54

Evaeva Jako ta mikina je ale hodne dobrá, žádnej Reserved style jakože s cool obrazkem, normálně takovej trochu vagus style z festaku:D. Musím to děvče víc vypozorovat:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2025 23:55
Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 17. února 2025 07:20

My včera na netu objevili ještě Bagmaster a ti mají batoh s hasiči a závodním autem! takže nastala rozhodovací paralýza (a taky moc pěkný s kresleným pejskem, pro kluky, co technice, fotbalu, dinosaurům ani superhrdinům nefandí, jako musím říct, že ty klučičí batohy jsou kolikrát fakt příšerné)

Ale my stejně budeme batoh nakupovat o prázdninách, jak nás znám

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 17. února 2025 08:36
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 17. února 2025 08:43

Taky se u nas bude kupovat aktovka, ale v popisu toho Bagmastera me pobavila vyhoda, ze ma extra kapsicku na mobil, sluchatka a powerbanku. To fakt prvnak potrebuje. Mobil dejme tomu, ale jestli se kouka na kazde deko, o kolik taska vazi vic nebo min, resi se, co vsechno chudaci deti tahaji na zadech, tak ta powerbanka to fakt vylepsi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 08:43

Anema jo, to chápu!

U nás taky muž musel uzrát. Ale stačilo ho vzít sebou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 08:44

Kokoska a to je přímo batoh pro prvňáčky? To je teda vtipný

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 17. února 2025 08:44

Anema tady máš jednu ultra drobnou předškolacku a batoh je frii of norway

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 17. února 2025 08:45

Evaeva ty jo, to je nápad, tím by se zabily dvě mouchy jednou ranou

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 17. února 2025 08:47

Evaeva hledala jsem pro 1.-3. tridu. Ja bych powerbank nechtela zbytecne tahat ani ted, vzdyt to je tezky jak krava. Teda aspon co mam ja.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 17. února 2025 08:49
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 08:52

Anema já jsem chtěla znát jeho názor, občas mám rozhodovací paralýzu. A taky jsem chtěla podporu, kdyby bylo třeba nějaký batoh synovi rozmluvit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 08:53

Kokoska no jasně. Ale na druhém stupni už to třeba to dítě ocení a některé tak těžké nejsou. Ale co s tím bude dělat druhák?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 17. února 2025 08:54

Anema hele já když vidím starší co má beckmann a co všechno tahá do školy, a to jí před domem naložím do auta a na školním parkovišti vylozim a zbytek dojde, tak si myslím že jim ty tašky budou do 3 třídy max...a hlavně tu beckmann jsem kupovala asi za 1tis z nějakého total vyprodeje a tu frii jsem taky ulovila za půl obvykle ceny:) tak mě to tak nedrasa:D

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 17. února 2025 08:54
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 08:54

Anema mně zas tak dětská nepřijde. Respektive stejně jako ty ostatní. Ono se pak třeba stane v té čtvrté třídě, že najednou bude růžová fuj, tak to si nepomůžeš ani s tím ergobag, který je takový nejmíň dětský.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 08:56

Anemavlk by se hodil do naší smečky spíš než vlků tak veverek

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2025 08:57

rasaNori ty jo a co nosí? Ona pak chodí rovnou na nějaké kroužky, že jo? Protože syn má jedny desky asi 4cm tlusté a pak už jen svačinu