Myrtila mne prijde, ze ty nohy rostou strašně nevyzpytatelne, starší měla celej minulej rok 27, na zimu jsem koupila 28 a ted jarní uz 29, pritom rok predtim ji noha přes zimu nevyrostla vubec.....
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jenže, když je tohle nechám dělat v těch věcech na lyže, tak na ty hory už možná ani použít nepůjdou
Takže stejně potřebuju dvoje.
Jos na lyže je kombinéza pitomá. Ale moje děti po lyžích zmrzlý nejsou, to maximálně já ![]()
Potrefenáhusa No, špatně se to odhaduje. Já vloni naopak kupovala ještě na konci srpna narychlo kožené tenisky, v létě mu poskočila noha tak rychle, že byl 2 týdny bez nich, než někde naskladnili jeho číslo. Nosil je měsíc, pak už celoročky, a samozřejmě jsou mu už malé - tenisky i ty celoročky. Boty za dva litry na měsíc ![]()
Potrefenáhusa Mně přijde kombinéza ideální do školy, že si jí ráno natáhne přes věci, v šatně stáhne a když jdou odpoledne ven s družinou, tak zase natáhne. Čím míň kusů, na které musí myslet, tím líp :o)
Myrtila blby je, ze po nekolika letech skladování vytáhneš křusky, plus teda u nas po měsíci vypadaj ty boty jak po několika dětech ...
Myrtila Já jsem před měsícem kupovala nový zimní boty, a měla velkej problém sehnat. Stálo mě to dva dny hledání, a jediný sedící v synově čísle jsem našla. Na jarní se vyloženě netěším, vysokej nárt eliminuje většinu modelů, takže to obvykle řeším osobně.
Len Lukáško má vysoký priehlavok, sedia mu DDStep 063 a Keen Knotch.
Potrefenáhusa Tak tyhle tenisky jsou jako nový
Ale jsem teda taky zvědavá, až je za 4 roky vytáhnu, jestli se tomu rovnou nerozpadne podrážka a nepůjde to do popelnice. Plánuju teda i mladšímu kupovat nové boty, ale byla bych ráda, kdyby měl ty poděděné jako náhradní.
Len No, na konci sezóny je to obzvlášť na houby, sehnat nějaké vyhovující.
A teď mi ještě došlo, že bych mohla přeměřit i bačkorky ve školce, jestli mu nejsou malé, na ty jsem úplně zapomněla.
Myrtila u nás ještě holiny, co tam stojej na polici, ty budou maly 100%
Myrtila já si boty ze začátku taky schovávala jako náhradní, ale nikdy jsem je nevytáhla. Takže teď jdou rovnou do popelnice nebo k prodeji. Schovávám akorát sněhule, gumáky a boty do tělocvičny.
Potrefenáhusa Chtějí je po vás ve školce a pak je ty děti nikdy nenatáhnou?
Takhle to mají neteře, takže po nich dědíme netknuté demary, které si dovezu domů a taky je nikdy nevytáhneme ![]()
Evaeva No, jsem na to sama zvědavá, jestli je ještě použijeme, viz výše ty demary ![]()
Myrtila ale jo, občas v nich asi ven chodi, taky má poděděny, protože tady jsou holiny must have i doma)
Tak junior má prý naprosto ukázkové ADHD. No co, mohlo by to bejt i horší, nějak to zvladnem.
Vari To je zajimavy, uz ve 4 to teda jde diagnostikovat? A byli jste spokojeny na psychologii, jestli se muzu zeptat?
Suya On je tak naprosto extrémní případ, že tam už to diagnostikovat jde. Psycholožka mi přišla docela fajn, ale nemám srovnání, jinde jsme nebyli.
Myrtila Přeměř, já si všimla před pár dny, že je v bačkorách dost těsno... A dneska konečně v nových. Ale tipuju, že se možná ještě dočkáme další velikosti.![]()
letfenixa Děkuju, na ty mrknu určitě!
Jos Nevím nevím, teď jsem byla dvakrát na běžkách s kamarádkou a jejím devítiletým synem a bavilo ho to jenom u čaje a z kopce
ale podruhý to bylo o dost lepší než poprvý, přestože počasí bylo naopak o dost horší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí