Aranel myslím, že jsou děti, které to nebude bavit v žádném věku, celkem bych řekla, že náš mladší by se v budoucnu mohl zařadit do této kategorie ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Je fakt, že plno dospělejch by taky do stopy nevlezlo za zlatý prase. Ale přičítám to zbytečnejm traumatům z lyžařskejch výcviků!
Potrefenáhusa No jo, to vaše bahýnko vlastně ![]()
Len Takhle měl syn vloni tři velikosti, tu poslední nosil týden, protože nejdřív mu nějaké dítě omylem jednu bačkorku sbalilo, a než se našla, dostal zánět průdušek, a pak už byly prázdniny, no a v září mu samozřejmě byly malé
Jako konkrétně z bot by mě někdy fakt kleplo, mám pocit, že na to dítě nakupuju pořád jenom boty.
Aranel můj muž taky běžkuje jen z donucení. Ale trauma nemá, nějak ho to nebaví. Ale možná k tomu ještě dozraje, letní turistiku má rád.
No mladší je takový kavárenský povaleč, sjezdovky jsou jeho ideál. Mimino jede na motorce do kopce s větším drivem než on na kole
Ale třeba ještě překvapí až bude starší
Aranel ja mam trauma hlavně z mizernyho vybavení v dobe myho dětství, ty stary kožený botas na běžky a omrzly prsty
Myrtila ale zase u mladšího ty znalosti zúročíš, zvlášť, jestli bude mít stejný nohy....(naše maj) ![]()
Potrefenáhusa No, to doufám, protože i když jsem psala, že mladší bude mít svoje nové boty, tak školkové bačkorky bude dědit, protože starší je tak často nemocný, že jsou prakticky netknuté.
Aranel pro mně byl výlet na běžkách jediným světlým bodem lyžáku, kdy jsem si nepřipadala jako poleno a konečně mi něco šlo
. Pocházím z Vysočiny, takže starší v 5 už normálně jezdí a mladší už taky zkoušela po zahradě.
monis no jo, kde jsou ty časy, kdy jsme i my Pražáci vyráželi na běžky od baráku. Nebo my děti pod sídlištěm občas i sjezdovaly.
Ale v našem rohu rondelu sníh pořád je, takže dneska už sedmý den bobování v řadě ![]()
Myrtila naši mají skoro stejné, bačkory taky dědili. Teď už to nejde, jak jsou víc ve školce než doma.
Potrefenáhusa No jasně, nepochybuju. Plus špatně namazaný smekavý lyže...
Evaeva Jak může mít rondel roh?!?! ![]()
Evaeva závidím. My už týden ležíme s horečkama, teď když i tady v nížině vidíme slunce déle než půl dne![]()
Aranel no kulatý paneláky nejsou ![]()
monis lituju!
Aranel ja mam trauma hlavně z mizernyho vybavení v dobe myho dětství, ty stary kožený botas na běžky a omrzly prsty
ja je mela. Dostala jsem v 10 letech velikost 41. Dnes mam 37...no nebezkovalo se mi nejlip. Taky me to extra nebavilo, ale nasi me vzdycky uplatili obedem v restauraci, tak jsem sla. A dnes je to asi moje nejoblibenejsi aktivita (i kdyz nijak slavne neumim).
Jos my bezky zkouseli poprve dnes. S devitiletym. Loni nebyl ochotny je vyzkouset a on je ten typ, ze kdyz nechce, je z toho trestna vyprava i pro vsechny kolem. My na bezky musime 2 h autem, malokdy mame hlidani, snehu je pomalu...dostanem se tak na jeden den v roce a je to pro nas vzacnost, tak jsme si to nechteli kazit, no
. Dnes jsme to zkusili, pozde odpoledne, po celodennim lyzovani. Syn sam chtel jit se mnou. Myslela jsem, ze jen zkusime nazout a ujet par metru, ale naskocil do toho a jel stejne dobre (nebo spatne, ha ha)jako ja a ze pry ho to bavi. Tak mam radost. My jsme takovi nabizeci, nabizime, nabizime, a kdyz se pak chce, jde to samo.
Aranel nebo s nalepenou boulí sněhu pod botou...![]()
Gatita super!
Já jsem ty staré boty měla taky, nebylo mi moc pohodlné to vázání, jak se do toho chytl ten "zobák". Jednou se mi já výletě dokonce ta bota rozlepila, tak mi to stáhli takovým gumovým páskem na svázání lyží ![]()
Potrefenáhusa uáá, jednou, bylo mi asi šest, jsem s takovou boulí sněhu na lyži "sjížděla" Černou horu
táta tam dal klistr, aby se mi dobře stoupalo, ale nějak zapomněl, že pojedeme z kopce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí