Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. února 2025 20:31

Mohučanka hele naši se oba pluh naučili až na "velké" sjezdovce, docela dloiho po tom, co se naučili zatáčet. Takžr bych se snahou moc netrápila a jen jí odchytávala. Udeálně teda před ní fakt couvat. Já vlastně poslední 2 roky jen couvala a dneska jsem si připada dost neohrabaná  Soutěž o zdrhnutí se mnou hrál mladší dlouho, ale minulý týden pochopil, že s obloucky a bez vodítka je to větší zábava. Dneska podle psí GPS v batůžku nalyžoval 6km

rasaNori hlásím se do klubu těch, co je vytočil fňukání dětí. Vyvezeš je na dovolenou a slyšíš jen, že je tu moc sluníčka, moc sjezdovek, málo sjezdovek, moc vítr, moc sedaček, málo kabinek, brýle jsou otravný, lanovky nudný, pití je nuda, oblíkání otrava, svačit je hrozná nuda, ale má hrozný hlad... Mami když mě to otravuje všechno ale chci tu být a je to to nejkrásnější lyžování, co jsem kdy viděla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2025 20:35

MPLee to je top stížnost. Ale víš co, to je asi tím, že jsou přestimulovaný, jak jsme tu řešili nedávno. I pozitivních emocí může být moc, navíc určitě zapracovala únava. Tak snad si to sedne.

Ale připomněla si mi stížnost mladšího z toho týdne - ta marmeláda je moc tvrdá, chci topinku se sýrem

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. února 2025 20:41

Tak jsem se dneska radovala, že jsem byla po měsíci skutečně sama doma na homeofficu, každej jeden byl zdravej a byl ve svém ústavu včetně samba. Tak asi zas to bylo na dlouho naposledy, velká malá má teplotu. A ještě před karnevalem na který odpočítává už tři týdny dny, kolikrát se vyspí

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 20. února 2025 20:54

Karja chudinka

já navážu na své nedávné stížnosti na choroby ve stěžovacím vláknu, neb u nás jedeme stále vyšší a vyšší level. Malej se v pondělí nad ránem vzbudil a tekla mu krev z nosu, což ho vyděsilo, a chtěl nám to jít říct, ovšem nepostavil se na nohy takže od té doby běháme po doktorech a testech, výsledek je myozitida jako komplikace chřipky, ovšem dnešní noční akce horečky blížící se 41 už poněkud znervózněla i pediatru, i vyslala nás do Thomayerky a dítě si k té chřipce pořídilo ještě spálovou angínu. Kdo se to chystal odejít umrznout do polí? Přidám se, už fakt nemůžu, sama se z té chřipky sotva hrabu, nevyspala jsem se ani nepamatuju a teď zbývá už jen modlit se, aby injekce penicilinu zabraly, protože jinak v sobotu skončíme hospitalizovaní

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 20. února 2025 21:04

Malenge Ať se vám všem s oblevou uleví.

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. února 2025 21:20

Karja Malenge

ach jo

u nas vlastne jen mala stiznost, muz behem par hodin odpadl. Ma samozrejme chripku. Syn uz ji mel v prosinci (jen typ B). Tak snad aspon ja zustanu jen jako pecovatelka. Momentalne by se mi chripka opravdu nehodila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2025 21:21

Malenge vy teda jedete Ať je mu brzy líp!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. února 2025 21:24

Malenge Tak vám držím moc palce, ale určitě to zabere ty injekce. A jak je malýmu teď? Pokleslo mu to? Tenhle souběh nemocí je nejhorší, hlavně to člověka ani nenapadne, že do chřipky se pustí ještě angína. 

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 20. února 2025 21:27

Malenge Teda, vy si to vyžíráte Moc vám přeju, aby se to začalo lepšit. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 20. února 2025 21:39

Děkuju všem, už se to prostě musí zlomit!

Karjapřesně, čekala jsem všemožné komplikace, ale ke chřipce ještě anginu, to fakt ne, koukala jsem na tu doktorku jako jestli to myslí vážně

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 20. února 2025 21:48

Malenge to je prisernyprosimte a ta myositida se nejak leci, kdyz to dite chodi? Protoze dcera to asi taky ma

my jsme ted lezeli tyden s chripkou, deti tyden horecky, bylo to uplne strasny a dneska vecer se konecne zlepsily, ale starsi dcera si dnes cely den stezuje, ze ji hrozne boli lytkove svaly a chodi po spickach.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 20. února 2025 21:51

Malenge Držím palce.

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. února 2025 22:05

monis zavolala bych pro jistotu PL. Zalezi jak jsou vyjadrene priznaky, ev. po domluve s praktikem udelat odbery.  Kazdopadne hodne dbat na pitny rezim. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 20. února 2025 22:09

Jos děkuji

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 20. února 2025 22:19

Malenge teda vy máte tuhle zimu fakt naloženo

Moc držím palce, ať se to už zlomí a trochu si odfrknete. Musí to bejt už moc vyčerpávající i psychicky, taková série :(

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. února 2025 22:45

MPLee Joo, já nemám žádné ambice, jen aby ji to bavilo. Ale teda když se na mě nahoře šibalsky podívá a řekne "budu ujíždět", tak mi stoupá tlak. 

Toho couvání jsem se bála, ale překvapivě mi to jde. Manžel nás jednou natočil, ale nelze to nikomu ukázat, protože je tam vidět jen můj zadek

Offline Tabea
8150 příspěvků moje polička 21. února 2025 06:05

Malenge přeju, ať jste všichni zase rychle fit

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 21. února 2025 06:21
Reakce na monis:

Malenge to je prisernyprosimte a ta myositida se nejak leci, kdyz to dite chodi? Protoze dcera to asi taky ma

my jsme ted lezeli tyden s chripkou, deti tyden horecky, bylo to uplne strasny a dneska vecer se konecne zlepsily, ale starsi dcera si dnes cely den stezuje, ze ji hrozne boli lytkove svaly a chodi po spickach.

​u dcery se toto také kdysi stalo a po kontrole na neurologii, byl závěr snížené minerály po infekci a nasazen hořčík a zinek. Já tedy dávala nějaké komplexní vitamíny pro děti. Ale konzultoval bych s dr. A nechci strašit,  také ji do tří měsíců začaly silene padat vlasy, mela az lysiny, pozdní reakce. Naštěstí pak ok. Bylo jí tehdy tak 8 let.

Offline Tabea
8150 příspěvků moje polička 21. února 2025 06:35
Reakce na monis:

​to s těma lýtkama měl syn v závěru chřipky taky, nějak úplně jsem mu to nevěřila, protoze kdyz jsme šli k doktorovi, šel úplně normálně. Pak jsem se v postu nějaký lékařky na x dozvěděla, že je to u dětí celkem častý příznak. 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 21. února 2025 11:40

Na dopolední procházce jsme potkali babičku s vnukem, tak čtyřletým. Babička se rozplývala, jak si Šárka čte knížku (byla v kočárku a šli jsme z knihovny), a jak máme hodného hezkého pejska, jak si čmuchá. A ten chlapeček zahlásil: "Hovno, on čmuchá hovno!"

(Fakt očichávala hovno.)